Dodaj do ulubionych

Konto dla studenta

20.09.10, 16:20
Witam!

Chciałem zaczerpnąć jakieś info odnośnie kont studenckich, czytałem dzisiaj porównania na portalach społecznościowych, www.alertfinansowy.pl/alerty/news/3036-najnowszy-przeglad-kont-studenckich.html czy przejrzałem oferty banków, na pierwszy rzut oka są w miarę podobne, mogę prosić o Wasze doświadczenia i opinie????

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Konto dla studenta IP: *.centertel.pl 21.09.10, 08:09
      Zerknij na www.finansosfera.pl , jest tam kilka ciekawych opinii. Ja generalnie polecam mBank. Mam sama tam konto i bardzo sobię chwalę. Przdewszystkim zero opłat, co dla mnie bardzo ważne.
    • brandmind.pl Re: Konto dla studenta 21.09.10, 11:39
      Witam, większość ofert jest bardzo podobna do siebie, dlatego problem masz z wyborem. Polecałbym Ci konto w banku w którym uzyskasz kredyt studencki - coś co pozwoli Ci studiować, a jeśli nie jest Ci niezbędnie potrzebny, to pozwoli odłożyć niezły kapitał na start po zakończeniu studiów. Dlatego przyglądnij się koncie INTELIGO w PKO BP lub eKoncie w mBanku.

Pozdrawiam, Bogdan ;)
      Doradztwo Finansowe on-line Brandmind
      • kontabankowe.biz Re: Konto dla studenta 22.09.10, 17:37
        Oprócz mBanku który według mnie jest jednym z lepszych kont dla ludzi którzy nie chcą płacić za coś co mogą zrobić sami do tego szybciej niż w placówce bo bez wychodzenia z domu.

Inteligo ma tylko jedna wadę jeśli nie będziesz miał w miesiącu salda 100 zł będziesz musiał zapłacić jak dobrze pamiętam 9 zł za prowadzenie konta.

Dodałbym to tych 2 kont jeszcze konto ING Direct oraz BZ WBK < 30 darmowe dla młodych ludzi

więcej na temat na stronie konto osobiste i nie tylko dla studentów
        • Gość: szept Re: Konto dla studenta IP: 195.85.249.* 13.12.10, 15:00
          jesli masz jakieś dochody, warto sie rozejrzec szerzej niz tylko mbank i inteligo; z comiesięcznymi wpływami mozesz znalezc ciekawszą ofertę
    • Gość: Mewaster Re: Konto dla studenta IP: *.internetia.net.pl 02.08.11, 23:41
      Proponuję znaleźć coś na stronie www.mlodziezowe.dobrekonto.pl lista kont młodizerzowych
    • Gość: Uruk_Hai Re: Konto dla studenta IP: *.gemini.net.pl 22.08.11, 21:51
      Haha, wątek w którym wypowiadają się jedynie osoby pozycjonujące swoje strony - majstersztyk :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka