Gość: eluwit Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.szczecin.mm.pl 20.11.12, 09:23 Znalazłam się w podobnej sytuacji.Czuję się oszukana przez Getin Bank. Zostałam namówiona na jakieś ubezpieczenie na życie i dożycie i podano mi celowo nieprawdziwe informacje. Tak naprawdę wygląda to na fundusz inwestycyjny.A tak w ogóle to jakiś ewidentny przekręt. Również jestem zainteresowana nawiazaniem kontaktów z osobami które w podobny sposób zostały przez ten bank oszukane. Mam kilka pomysłów. Również proszę o kontakt. Mój email:eluwit@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 11:49 nie wiem jak to się dzieje że powstają takie problemy. ile się mówi na temat niepodpisywania czegoś czego się nie rozumie to szok, a mimo to dalej ludzie popełniają ten sam błąd i zwalają na drugą stronę. mam do czynienia z getinem i zupełnie nie podzielam niepokojów niektórych tu piszących. jestem zadowolona z poziomu usług, a nie były to jednorazowe kontakty a dłuższa współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś
koala410 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 23.11.12, 13:28 Piszę do zaskoczonego uczestnika forum-kalka, trzymaj się dłużej Genin banku to i na ciebie przyjdzie kolej. Bank bezczelnie wykorzystał zaufanie, jakim go ludzie obdarzyli, a umowy pisane były językiem niezrozumiałym dla ekonomisty, a co tu mówić o kliencie. Sądzisz, że ta rzesza oszukanych była tak lekkomyślna, nie oni wierzyli swoim doradcą finansowym, którzy ich okradli za 30 srebrników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.11.12, 12:05 a ja w getin mam lokaty od dluzszego czasu i nie czuje sie oszukana, trzeba poprostu zapoznac sie dokladnie z warunkami i wiedziec na co sie czlowiek decyduje, a nie podpisywac bez czytania a potem narzekac, a narzekać to my umiemy najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabit Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 22:14 Ludzie szukacie kozłów ofiarnych za swoje błędy dlaczego nie czytacie umów nie interesujecie się w co inwestujecie skoro coś jest na lata to pełny zysk przyniesie dopiero po tych wszystkich latach a nie wcześniej. Myśleli że wyrolują wszystkich i że znaleźli sposób na szybki zysk zarobić w trzy miechy i się wycofać to tak nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
1misia53 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 25.11.12, 22:51 I niby kto jest tym kozłem ofiarnym ???????biedny bank ?????Po półtora roku trzymania pieniędzy na "Kwartalne zyski" nie dostałam ani grosza ,a jak sama nazwa mówi miały być zyski co kwartał. I kto tu jest kozłem ofiarnym.???????Nic w umowie nie było ,że pieniądze są lokowane na bardzo ryzykownych funduszach i należy się liczyć z brakiem zysków. Szkoda gadać ..............lepiej nic nie piszcie bo to Was kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiq Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.12, 16:40 Kolejna mądrala myśląca że jest bardziej lotna niz te dziesiątki tysięcy oszukanych.Kobieto zanim zabierzesz głos- poczytaj,zwłaszcza jeśli ganisz za to że się nie czyta.A może "getin doradczyni"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.lodz.mm.pl 25.11.12, 19:05 Hej ludziska. Ja nie miałam takich przeżyć. Akurat Getin Bank ma dość dobra ofertę. Nie mówię o takich instytucjach (parabanki i inne) jak Amebr Gold bo tam to było naprawdę oszustwo. A jesli chodzi o różne inwestycje na kilka lat z lokatą na 3 czy 6 miesięcy to ludzie nie czytają regulaminów. Pani z okienka musi ci wciskać ofertę bo to jest jej praca i od tego ma zysk. A nawet ma większy od inwestycji niż od zwykłych lokat. Pracowałam w banku i w call centerach i po prostu pracownicy muszą się stosować procedur nawet jak im samym to nie odpowiada. Teraz pracuję w Urzędzie Miasta i to chyba po stokroć lepsze od wciskania kitu bo trzeba. A wracając do Getin Banku. Też mam dwie lokaty i pracują normalnie bez zarzutu ;) Dałam się namówić kiedyś na Top Inwestycje. Jeśli będzie duzy zysk to najwięcej 89%, tak jest w umowie. Natomiast wiem, że to jest inwestycja i że nie gwarantuje 100% zysku ale może taki być. Poza tym jest ochrona kapitału. Po prostu podpisując umowę jakąkolwiek i słuchając co ci wciskają trzeba o wszystko pytać a jak nie mówią to czytać co się podpisuje. I tyle. A nie, potem narzekać że w bankach oszukują. Wszystko jest napisane Droga Pani i wszystkiego można się dowiedzieć jak ma się głowę na karku a nie w d.... ;) MYŚLEĆ. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.multimo.pl 26.11.12, 21:40 Dobrze napisane "co ci wciskają". Uważałam, że Bank to instytucja zaufania publicznego. a nie oszust i naciągacz. Jakże się myliłam. Przekonałam się o tym po ok 5 latach utrzymywania zwykłych lokat. Teraz też mala by lokata, a okazało, że jest zupelnie coś innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.12, 17:31 Nie zostala pani oszukana tylko nie do informowana, a to juz maja na celu pracownicy aby wszystko nie wiedziala ,bo napewno pani by sie nie zdecydowala na taka forme oszczednosci.Kilka tak temu zainwestowalan w tak zwany fundusz tez mnie nie ponformowano ze mogie stracic na tym,tylko ze mogie nie zarobic......................ja poprostu stracilam wzielam mniej [ieniedzy z banku niz wplacilam, nie bylo nikogo odpowiedzialnego za obrod moja gotowka w zlych inwestycjach............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 212.51.203.* 27.11.12, 10:07 Założyłem pierwsza plislokatę "kwartalne zyski" w Getin Banku w kwietniu 2011 r drugą w październiku 2011r w podziale na 70% lokaty 30 % pilslokaty. Z pierwszej nie mam żadnych zysków a wartoś kwoty 14 500,00 PLN wynosi teraz około 8 200,00 PLN. Druga podobno z lokaty są odsetki 7% a wartość plislokaty w dniu założenia 9000,00 PLN teraz wynosi około 6 400,00 PLN. Jadynym pocieszeniem jest to , że podobno po 10-ciu latach Getin Bank ma mi zwrócić cała sumę wpłaconą. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiq1000 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 28.11.12, 08:33 Lepiej niech Pan dokładnie sprawdzi czy aby to 100% nie miało haków.Getin Holding zrobi wszystko by wyssać w każdy możliwy sposób klienta.Po moich doświadczeniach z tym "koncernem" wiem że KAŻDA umowa nastawiona jest na maksymalne wykorzystnie zaufania nieświadomości ludzkiej.Przez ostatnie 2 lata Getin Holding"wypracował" sobie tysiące wrogo nastawionych klientów.Tych okradanych jest dużo więcej niż tych świadomych przekrętow w jakie zostali wkręceni przez Czarneckiego i jego pracowników. Ale to ujawnianie nabiera szybkości i być może że złodziejom zabraknie chętnych do obróbki.A więc chociażby z tej przyczyny ładowanie swoich oszczędności w tak niebezpieczne miejsce nie daje ŻADNEJ GWARANCJI na zwrot.Tak jak nie mają jej klienci AmberGold.Ten Holding stoi na glinianych nogach.Tysiące oszukanych życzy mu upadku i całkiem możliwe że tak się stanie.Czarnecki ze swoimi miliardami nawet tego nie odczuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amonka333 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 23:48 Ja również zostałam namówiona na "Kwartalne zyski".Po roku czasu okazało się ,że jestem stratna 10 tys.Nie mam nerwów ze stali i obawiałam się ,że za 10 lat Getin Banku może już nie być . Złożyłam reklamację i wczoraj odzyskałam 100% wpłaconego kapitału(oczywiście potrącili odsetki wypłacone co kwartał) Dzisiaj śpię spokojnie ale każdemu radzę złożenie reklamacji a przede wszystkim bardzo częste wizyty w placówce getin banku.Głośno wyrażałam opinie na temat złodziejskich praktyk a oni takich klientów się boją. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.13, 06:55 GRATULUJĘ JA TEŻ ODZYSKAŁEM KASĘ ALE POMAGAM INNYM CHCESZ SIĘ DOŁĄCZYĆ ODPISZ e.lisiewicz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 20:46 bank tez mnie oszukal i po 8 miesiacach napisali mi ze oni nie widza zadnych uchybien wszystko jest prawidlowo i moge wyjac kase po 10 latach prosil bym o pomoc jake podanie i gdzie mam napisac zeby odzyskac pieniadze? dziekuje z góry za odpowiedz , b.galan1@chello.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapa Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.ambit24.net 20.01.13, 09:53 Witaj Amonka333 , czy możesz przesłać wzór wzór reklamacji . Jestem z Lublina również wrobiony . Ja już otrzymałem jedno pismo odmownie .mój adres fslaw@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.13, 11:41 WITAJ PISZ NASTĘPNE ,ŻE CZUJESZ SIĘ OSZUKANY PISZD RZECZNIKA UBEZPIECZONYCH. UOKIK, KNF PROŚBA /WNIOSEK O INTERWENCJE , MOŻESZ UDAĆ SIĘ DO MIEJSKIEGO RZECZNIKA KONSUMENTA TAM GDZIE MIESZKASZ POMOŻE NAPISAĆ MOŻESZ POWIADOMIĆ PROKURATURĘ OKRĘGOWĄ Z ART 286$1 KK O DOPROWADZENIU DO NIEKORZYSTNEGO ROZPORZADZENIA MIENIEM I SZUKAJ OSOBY OSZUKANE W TWOJEJ MIEJSCOWOŚCI WPISUJĄC NA FORUM Wrobieni.Org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lwiatka Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.13, 13:01 Witam! Właśnie się dowiedziałam, że mój 70-letni ojciec również dał się wrobić w "kwartalny zysk". Jak się zorientował, że jego oszczedności "znikły", to przeszedł załamanie nerwowe i teraz jest w szpitalu. Postanowiłam zająć się tą sprawą. Piszesz, że udało Ci się odzyskać pieniądze. Wiem, że mam napisać reklamację do banku, ale nie bardzo wiem co im napisać. Jakich użyłaś argumentów. Będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam. Lwiatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.13, 13:09 WITAM PODPOWIEM JAKZ TYMI OSZUSTAMI WALCZYĆ e.lisiewicz@poczta.onet.pl POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amonka333 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 19:44 Napisz do mnie to podpowiem amonka333@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutka.ania@wp.pl Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.30.45.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.12, 09:19 Zostalam rowniez nabita w butelke na PARETOII. Po raz kolejny dalam sie oszukac. Zalozylam konto swobodne z nagroga /iphone/. Nagroda miala trafic do mnie po pierwszym wplywie srodkow na konto. Jutro bedzie trzeci wplyw a nagrody jak nie bylo tak nie ma pomimo moich monitow. Jak widac Getin Bank ma prawo stac ponad prawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomeczek_888 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 195.85.249.* 10.12.12, 11:48 Jesli nagrode masz w umowie, a nie dali to sprawa jest prosta. Mozesz zerwac umowe poniewaz strona czyli bank nie wywiazala sie ze swojej czesci umowy. Zapewne nie beda chcieli oddac kasy. Wtedy do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 20:08 Dałaś się nabrac z powodu zaślepienia chciwością bez posługiwania się logicznym myśleniem. Ja również miałem takie propozycje przy każdym kontakcie z tzw "doradcą " lub inaczej "opiekunem klienta". Wiadomo powinno byc tobie ,ze banki pozyskane pieniadze z lokaty od jednych przeznaczają na kredyty dla drugich. Powinnaś wpierw dowiedzieć się na jaki propcent ten bank udziela kredytów, a ile proponuje ci oprocentowanie lokaty. Twerdzisz ,ze liczyłaś na 11% oprocentowania , a bank udziela kredytow długoterminowych na 8 %. Z tego rachunku wynika, że do twojej lokaty bank miałby ci doplacić 3%. Bylaś taka naiwna i myslalaś, że bank to instytucja charytatywna ,co rozdaje pieniądze? Oferta bankowa 11% była swego rodzaju reklamą, a reklama wg prawa nie musi zawierać w 100% obiektywnej prawdy. Uległaś zatem swojej niewiedzy, naiwnosci i chciwości tak jak klienci Amber Gold. Ciesz sie ,ze przy twoim rozumowaniu nie stracilas wszystkich posiadanych pieniedzy. Radzę byś takie sprawy powierzala wyłącznie mądremu mężowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominiq1000 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 07.12.12, 08:37 Jak czytam takie sceptyczne wypociny sexisty to wcale mnie nie dziwi że przekręty stały się w Polsce prawem.REKLAMA MOŻE WPROWADZAĆ W BŁĄD W CELU DZIAŁANIA NA SZKODĘ FINANSOWĄ KLIENTA W CELU UZYSKANIA KORZYŚCI DLA BANKU I JEGO PRACOWNIKÒW !!! Sądzę że to kolejny głos sfrustrowanego getingowca, którego nie chce żadna myśląca kobieta.Więcej takich, a będziemy mieć Arabię Saudyjską bez ropy naftowej.Może czas zacząć szyć burki, co? Chciałoby się do raju, ale realia nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominiq1000 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.web.vodafone.de 10.12.12, 10:29 Dzieje się coś złeominiqgo na forach !!!! Likwidowane są strony dotyczące opinii o getingu !!!! Zablokowano WROBIENI W GETIN !!!!! Potrzebni specjaliści do pomocy w przywróceniu blogu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inforrrmatyk Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.toya.net.pl 11.12.12, 08:03 Coś co raz pojawiło sie w necie nigdy nie zniknie. Trzeba robic kopie i wrzucac na egzotyczne serwery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toudi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 10.01.13, 17:19 Tak a Talibowie w Tworkach wylądowali. Człowieku nie szukaj spisków, sam kręcisz afery i szukasz dziury w całym. Temat się ludziom przejadł bo wciąż ktoś na kogoś winę zrzuca zamiast przyznać się że z lenistwa nie czytał umowy lub lepiej się tematowi nie przyjrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapa Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.ambit24.net 15.01.13, 19:49 Ja również już od dłuzszego czasu próbuję się zalogować na wrobieni.org i nie wraca do mnie email aktywujący . Jestem z lubelskiego . Poszukuję osób poszkodowanych z Lublina celem podjecia wspólnych działań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.13, 20:09 WITAM PODAJĘ NAMIAR e.lisiewicz@poczta.onet.pl lub skype edmund.lisiewicz PODPOWIEM LUB WEJDŻ NA OSZUKANI-FINANCE.PL NOWY PORTAL TAM SZUKAJ W ZAKŁADCE LUB PODAJ ,ŻE POSZUKUJESZ OSOBY OSZUKANE W LUBLINIE PRZEZ GETIN BANK LUB KOGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: 95.172.68.* 12.12.12, 11:02 Witam, miałam podobną sytuacje 2 lata temu. Ulokowałam na lokacie i w trybie inwestycyjneym 20 tysięcy złotych. Procent z lokaty owszem był natomiast po roku za II część "inwestycyjną" otrzymałam marne dwieście pare zotych z przeprosinami, że lokata " nie udała się " i w ramach rekompensaty dla takich klientów mają 3miesięczna lokate na jakis tam procent. Również niczego nie dostałam na pismie. Powiedziałam , że to jest oszukiwanie klientów i nigdy juz nie załozę lokat "inwestycyjnych" bo nie ma pewności co z tego będzie. Czyli Getin Bank oszukuje swoich klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
januszpiejko Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 14.12.12, 00:47 Oszuści jedni. Dlatego warto zawsze ale to zawsze czytać umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.12.12, 15:58 Rok temu założyłem "lokatę" w Getin Banku Oddział w Zgierzu. 70 % kapitału było gwarantowane i oprocentowane w wysokości 7% (w pierwszym roku) a 30 % miało przynieść jeszcze większy zysk, szacowany przez panią z banku na 11 %. Pani twierdziła, że po roku można zrezygnować z "lokaty" beż żadnej straty. Ponieważ odsetki z 70 % przelewane były na moje konto z bardzo dużym opóźnieniem, postanowiłem rozwiązać umowę. Pani w banku bardzo mi odradzała tę rezygnację twierdząc, że te 30 % zrekompensuje mi nieterminowe przelewy. Już byłem gotów posłuchać jej rady, ale jeszcze poprosiłem, żeby sprawdziła ile "zarobiłem" na tych 30 % do tej pory. Okazało się, że moje pieniądze straciły przez rok 40 %. Złożyłem dyspozycję wycofania pieniędzy, jednak będzie to możliwe dopiero po 15 stycznia, bo taki mają regulamin. Prawdopodobnie strata będzie jeszcze większa. Chciałbym nadmienić, że zarówno Regulamin Funduszy jak i Warunki ubezpieczenia grupowego "Kwartalny Profit Plus" otrzymałem dopiero po mojej kolejnej wizycie w banku. Gdyby Pani chciała podjąć jakieś prawne kroki przeciwko złodziejom z Getin Banku, chętnie się do Pani przyłączę. Odpowiedz Link Zgłoś
mantatom Pozew zbiorowy - Łódź 15.01.13, 16:23 Jeżeli Państwo planują jakieś działania odnośnie Kwartalnego Profitu to proponuje pozew zbiorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu58 Re: Pozew zbiorowy - Łódź IP: *.centertel.pl 17.01.13, 19:51 Jestem oszukany przez placowke getinbank Lodz ul.Kurczaki12d12e zostal perfidnie podsunienty formularz zapisu na Obligacie 4letnie i zostal dokonany przelew pieniedzy na Noble Securities w Krakowie. Mimo braku podpisania umowy nadeslanej przez N.Sekurities nikt nie raczy sie spytac co sie dzieje . Wydaje im sie ze jak juz maja moje pieniadze to wszystko ale nie. Bende podejmowal kroki prawne , odnalazlem konkretna warszawska Kancelarie Prawna ktora rosklada takie trefne instytucie jak getinbank na lopatki . Odpowiedz Link Zgłoś
mantatom Re: Pozew zbiorowy - Łódź 20.01.13, 09:09 Jak Pan jest zainteresowany to prosze o kontakt mantatom@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Pozew zbiorowy - Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.13, 11:26 WITAM DZIĘKUJĘ ALE JA JUŻ CAŁY KAPITAŁ ODZYSKAŁEM + ODSETKI USTAWOWE OD DNIA PODPISANIA UMOWY POD WPŁYWEM BŁĘDU , ALE W ŁODZI SĄ OSOBY ZAINTERESOWANE TAKĄ SPRAWĄ POZWU .PROSZĘ DAĆ WIADOMOŚĆ NA Wrobieni.Org ,ŻE POSZUKUJĘ SIĘ OSOBY OSZUKANE W ŁODZI I OKOLICACH PORZEZ GETIN BANK ,CZY OPEN FINANCE JA SAM DZIAŁAŁEM I DO TEGO JESZCZE ZAWIADOMIŁEM PROKURATURĘ O DOKONANIU OSZUSTWA Z ART 286$1 KK I PROKURATURA PODJEŁA DZIAŁANIA POZDRAWIAM EDMUND POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Pozew zbiorowy - Łódź IP: *.toya.net.pl 21.01.14, 15:33 wrobieni.org nie działa :-( mógłby pan podesłać mi wzory reklamacji na kos@toya.net.pl, bo dopiero zaczynam . Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
topo-s-1 Re: Pozew zbiorowy - Łódź 10.03.13, 17:33 bardzo proszę o namiary na te warszawska kancelarię - jestem z Warszawy. Drogo biorą sobie za usługę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Pozew zbiorowy - Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.13, 18:40 LANGIEWICZ WROŃSKA BEREZOWSKA W INTERNECIE ZNAJDZIESZ NAMIARY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.net.stream.pl 14.12.12, 16:41 ja ulokowałem w podobny produkt 40000 zł i dostałem 50 zł odsetek za 2 lata, to coś podobnego pracownik zakładając ten produkt mówił że ładnie pracuje ta lokata około 12 % i mówił niech wypracuje 10 to już będzie ok a wypracował 0,1 procenta to kpiny i żart z klijentów i niby wszystko wporządku bo dali jakiś schemat wzory żeby sobie liczyc zyski i chyba w prezencie aparat foto Odpowiedz Link Zgłoś
czeslaw444 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 26.12.12, 15:37 Pani Kasiu jestem w podobnej sytuacji podaje swoj nr.tel.0601 56 40 12 moze uda sie nam wspolnie podjac odpowiednie kroki w celu wyjasnienia tej sytuacji.Pozdrawiam Gorny Czeslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.13, 15:48 PANI KASIU PROSZĘ PODAJĘ TEL STACJONARNY 34 324 99 91 KOM 605287990 LUB SKYPE ewagorzelak PODPOWIEM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciulika Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 21:24 Mam przykre doswiadczenie z Getinbank rowniez stracilam spore pieniadze ufajac pracownikowi tegoz banku informuja nierzetelnie klienta zyskow zadnych nie otrzymalam wrecz przciwnie straty same szybko wycofalam sie z tego banku aby wiekszej straty nie poniesc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.13, 22:27 WITAM PROSZĘ PODAĆ KONTAKT e.lisiewicz@poczta.onet.pl W CZY MOGĘ POMÓC -MAM PEWNE DOŚWIADCZENIE W WALCE Z GETI BANK POZDRAWIAM EDMUND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.13, 10:39 WITAM PROSZĘ O KONTAKT e.lisiewicz@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrobiona Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.13, 16:05 sporo ludzi jest też na forum wrobieni.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.13, 21:38 Unikajce tego banku. Zamykaja plaowki a te ktore istnieja maja napisane sprzedam ta placowke. Strach przynosic pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek-Ta Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.anr.gov.pl 16.01.13, 15:21 zostałem wrobiony na 100.000 zł, po roku wartość tzw udziałów wyniosła połowę, oczywiście nie ma mowy o zadnych tzw. kwartalnych zyskach. Kiedy zrobimy pozew zbiorowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDMUNDI Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.net.stream.pl 16.01.13, 16:18 PROSZĘ SIĘ ZE MNA SKONTAKTOWĆ e.lisiewicz@poczta.onet.pl POZDRAWIAM EDMUND PODPOWIEM JAK DZIAŁAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.13, 22:52 Widzialem na jakims forum ze wszyscy oszukani klieci ktorzy kupili te dziwne produkty tak naprawde kuppowali ubezpieczenia. Zgodnie z prawem ubezpieczenia moga sprzedawac tylko osoby po egzaminie. To mi podpowiedzial prawnik. Wrocilem do doradcy ktory mi to sprzedal i sie okazalo ze nie ma egzaminu bip.knf.gov.pl/?l=/dla_rynku/010_Rejestry/000_index.html . Chce odzyskac pieniadze a z tego co wiem to jest mozliwosc prawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu58 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.centertel.pl 17.01.13, 14:47 Otworzylem lokaty na 3 miesiace po uplywie tego terminu zostaly przeduzone na kolejne 3 miesiace lecz zostalem oszukany bo czesc pieniedzy zostaly przelane na noblesecurities w celu zakupu obligacji 4 letnich. OSZUKALA mnie pani Malgorzata Osinska z placowki getinbank Lodz ul. Kurczaki12b12e masakra z tym bankiem i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.pzu.pl 17.01.13, 15:59 2 lata temu kupiłam przez getin bank oblikacje strukturyzowane miało być pieknie , a wyszło jak zawsze . W tym miesiacu wykupiłam obligacje i co? nic !!!! Przez 2 lata moje obligacje nic nie zarobiły, a jeszcze miesiąc temu w punkcie banku powiedziano mi , że jest bardzo dobrze , zyski będą. Przy wykupie oblikacji powiedziano mi , że nigdy sie nie pchac w obligacje strukturyzowane , bo z tego prawie nigdy sie nic nie ma. Pan z banku , który omawiał zasady przy zakupie obligacji, tak to przedstawił , że dałam się nabrać. Jestem bardzo zawiedziona, ale przynajmniej odzyskałam to co włozyłam. Chociaz nie - musiałam zapłacic za przelew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmundi Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.01.13, 16:35 NIGDY GETIN BANK ,OPEN FINANC. IDEA BANK WYCOFUJCIE SWOJE LOKATY Z A OSZUSTWO JAKIE NAM ZAFUNDOWANO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 14:20 Składajcie reklamacje, a jak nie uwzględnią to następne, bo upartym Getin zwraca kasę wyborcza.biz/finanse/1,105684,13256670,Niechciana_polisa__Bank_zwraca_pieniadze_i_wstrzymuje.html#BoxBizTxt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.38.101.236.internetia.net.pl 22.01.13, 18:11 jestem równiez zawiedziona przez geting bank. Jak sie z Toba skontaktowac- telefon? może mail? Dzięki pozdr. GS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 21:55 Jestem w podobnej sytuacji, czy udało się Pani wyegzekwować swoje pieniądze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jony369 Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" 26.01.13, 18:30 Witam jestem też osobą oszukaną przez Getin Bank w Ełku poszukuję osób które są w podobnej sytuacji ponieważ razem będziemy walczyć o swoje utracone pieniądze.Proszę wejść na stronę Wrobieni.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: Oszukani przez GETIN BANK na "lokacie" IP: *.elk.mm.pl 26.01.13, 19:31 tez zostałem oszukany Odpowiedz Link Zgłoś