Dodaj do ulubionych

Nowa lokata w ING Banku Śląskim

IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 23.11.10, 18:30
Cos w koncu drgnelo w swiecie lokat, choc niektore banki nadal trzymaja korzystne oprocentowanie
Obserwuj wątek
    • Gość: Logan Re: Nowa lokata w ING Banku Śląskim IP: 195.116.120.* 23.11.10, 21:10
      A zarabiasz w Euro? Bo ja nie. Jak dla mnie rok to za długo. Jeśli już to krótkoterminowe na 3 lub 6 miesięcy. oczywiście z dzienną kapitalizacją.
      • Gość: marmeladka Re: Nowa lokata w ING Banku Śląskim IP: 87.99.24.* 23.11.10, 21:39
        ja mam troche oszczednosci i wlasnie chcialam gdzies je ulokowac, ale sobie poczytalam i to oprocentowanie na lokatach to takie sobie jest, czy warto? poszlabym w jakiesz fundusze, ale na tym to sie w ogole nie znam
        • Gość: Ania Re: Nowa lokata w ING Banku Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 15:46
          Ja tez się na tym nie znałam i znajomi polecili mi wizytę w Openfinance i naprawde dużo mnie nauczyli także polecam.
    • Gość: niki Nowa lokata w ING Banku Śląskim IP: *.54.18.31.static.telsat.wroc.pl 24.11.10, 08:17
      ja w euro bym nie wzięła, trochę to ryzykowne w obecnych czasach, zwłaszcza że póki co pieniążki rosną mi na 3-mies w noble - mieli przez kilka miesięcy pierwsze miejsca w rankingach, osobiście polecam, nie miałem żadnych problemów
    • Gość: Ania Re: Nowa lokata w ING Banku Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:52
      Ja trzymam się lokat w noble mają ciiekawą ofertę i jak narazie lepsza mi się nie trafiła....
    • Gość: Narcyz Nowa lokata w ING Banku Śląskim IP: 195.116.120.* 01.12.10, 22:32
      Jak dla mnie przed założeniem lokaty warto sprawdzić ranking, wiadomo tylko lokaty z dzienną kapitalizacją. I nie dłużej niż pół roku.
    • Gość: www Dużo lepsza lokata IP: *.centertel.pl 02.12.10, 19:42
      marc78.systempartnerski.pl/lokatyonline/index.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka