Gość: k. IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.11, 19:21 Opinią Justyny Kowalczyk sugerowałbym się przy kupowaniu nart biegowych, a nie przy otwieraniu konta w banku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Nie, no niech nie robią z ludzi idiotów. IP: *.145.246.94.ip4.artcom.pl 10.05.11, 19:44 Przeciętnego Kowalskiego gwiazda w reklamie ani grzeje ani ziębi. Kowalskiego obchodzą tylko warunki utrzymania konta. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Nie, no niech nie robią z ludzi idiotów. 10.05.11, 19:56 Gdyby to była prawda, to banki nie wydawałyby kasy na "znane twarze" do reklam. smok Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd z ludzi nie trzeba specjalnie robić idiotów 11.05.11, 12:06 od razu jest już wielu gotowych i do nich głównie kierowane są reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porazka Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.aster.pl 10.05.11, 19:59 Ahaha już widzę jak fundusz gwarancyjny pod który podpada Polbank w Grecji zwraca kase polskim ciułaczom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re:Drne PKOBP IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 20:38 A takie durne PKO BP zatrudniło do reklamy durnowatego Majewskiego i co>? Nęka teraz pracowników cholernym mobbingiem. Doprowadzają pracowników do szału nękając ich, gnębiąc,poniżając aby koniecznie klientom zakładali konta. To jest horror. Czy w tym kraju nie ma na to żadnej kary. Pracownika można mieć za śmiecia? Czy to pracownik winien że tacy nieudacznicy zatrudnili sobie nieudacznego twórcę reklam a winą za to obciąża się pracownika? Przecież dyrektorzy banków pko bp tworzą w swoich placówkach obozy pracy pracownikom. Smutne to że w takim kraju żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re:Drne PKOBP IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 10.05.11, 20:43 ... a jak juz ochloniesz z emocji drogi pracowniku banku, to napisz w 3 prostych zdaniach, co chciale/as przekazac w swojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K jak Krzysztof na mnie ta reklama podziałała IP: 80.50.155.* 10.05.11, 21:05 W ubiegły piątek zamknąłem tam konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.net.pulawy.pl 10.05.11, 20:26 Nie udawała pajaca jak Majewski w PKO i stąd wyniki. Bank to zbyt poważna instytucja by pajacować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciułacz Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Majewskim IP: *.spacenet.trzepak.pl 10.05.11, 20:58 Czarno wiedzę tą akcje z błaznem Majewskim w PKO. Ale pewnie Ci co dali się w to wpuścić efektów nie ujawnią. I nie ma co porónywać reklam z Kondratem czy tą z Polbanku do tej z PKO - to "zero" i darmowe "wszystkie" bankomaty, darmowe karty oraz saldo miesieczne 2000 zł to oszustwo w żywe oczy - dla ciemnych i niezbyt rozgarnietych. Porównajcie pierwszy z brzegu inny bank np. DB PNB ( nie mam tam konta - to tylko przyklad!) z tym rewelacyjnym zerem PKO Majewskiego. Tam wystarczy jedna operacja kartą miesięcznie (15 zł w Biedronce) i rzeczywiście wszystko jest za ZERO, łacznie z bankomatami w całej europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherryjug Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.tktelekom.pl 10.05.11, 21:05 w biedronce nie można płacić kartą:P a najlepsze konto jest w millenium na chwilę obecną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max1 Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.skynet.net.pl 10.05.11, 21:15 A co takiego daje mille, że jest najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.lublin.mm.pl 10.05.11, 21:37 zwrot 3% wydatków kartą w marketach, czyli jak wydasz kartą 1000zł (co wcale nie jest rewelacyjnym wynikiem nowadays) dostajesz 30zł od banku a konto jest rzecz jasna darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max1 Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.skynet.net.pl 10.05.11, 22:22 Po wcześniejszych numerach z opłatami i limitami są u mnie spaleni, niepoważnie traktują wieloletnich klientów. Teraz DB PBC wszystko free, łącznie z bankomatami za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciułacz Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 23:46 ... w biedronce nie można płacić kartą... Panie czepialski to tylko przyklad. Nie bywam akurat w tej sieci bo obok mam inną jeszcze tańszą. Wpis dotyczy idiotycznego oszukańczego pomysłu PKO BP. Oni to wszystko czytają i ciekawe dlaczego milczą? Ta oferta podobno skierowana jest do młodych. Sprawdzali to chyba na wyskości kieszonkowego które miesięcznie dostaje syn Prezesa PKO bo mlodzi średnio biorą ok. 1200 a ci bardziej zaradni z większymi zarobkami co umieja liczyć - to do PKO nie pójdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globalny wieśniak Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.centertel.pl 11.05.11, 11:41 Porównajcie pierwszy z brzegu inny bank np. DB PNB ( nie mam > tam konta - to tylko przyklad!) z tym rewelacyjnym zerem PKO Majewskiego. Tam > wystarczy jedna operacja kartą miesięcznie (15 zł w Biedronce) i rzeczywiście w > szystko jest za ZERO, łacznie z bankomatami w całej europie. Gwoli ścisłości, za operację w DB uważa się także skorzystanie z bankomatu. Bankomaty wszystkie darmowe i na całym świecie, a nie tylko w Europie. Karta za darmo pod warunkiem jednej wypłaty z bankomatu miesięcznie. W polsce to niszowy bank, muszą się trochę starać. A ta akcja z Szymonem wygląda na sposób wyprowadzenia gotówki z banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globalny Re: Ciekawe czy PKO przyzna się do klapy z S.Maje IP: *.centertel.pl 11.05.11, 11:44 >Karta za darmo pod warunkiem jednej wypłaty z bankomatu miesięcznie. Biorąc pod uwagę dziwne zagrywki regulaminowe banków, chciałbym poprawić - "co najmniej jednej" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzol Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.bredband.comhem.se 10.05.11, 20:51 Dziwny jest ten swiat jak sie nie oglada telewizji, a telewizor uzywa jako monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Reklama odsetek IP: *.net.pbthawe.eu 10.05.11, 20:59 Od momentu pojawienia się Justyny Kowalczyk w reklamach odsetek… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K jak Krzysztof Ciemny lud to kupił IP: 80.50.155.* 10.05.11, 21:04 Ale umów oczywiście nie przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.54321 Re: Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spi 10.05.11, 21:32 Ciekawe jak to wypadnie w porownaniu z Majewskim w PKO BP Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spi 10.05.11, 23:03 > Ciekawe jak to wypadnie w porownaniu z Majewskim w PKO BP Obstawiam, że Majewski wyjdzie PKO bokiem. 3/4 ich klientów nad grobem stoi i gadka-szmatka Majewskiego do nich nie trafi. Poza tym i tak się nie łapią na konto za zero, bo wpływy 2k netto u emeryta to jednak rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
e-menda77 PKO 11.05.11, 07:36 Wczoraj prezes na konferencji podał dane dotyczące nowego konta za zero. Założono 100 tys. kont, z czego 40 tys. to przekształcone superkonta PKO, a 60 tys. to nowi klienci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: PKO IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 08:29 Ja widząc reklamy z Majewskim mam poczucie kretynizmu panującego w tym banku. Majewski jak zwykle robi z siebie pajaca..taki zawód - ale grani tam pracownicy PKO to zwykli idioci, którym nie powierzyłbym swojego prania a co dopiero moje pieniądze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify te reklamy majewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 08:53 są ku... żałosne. Miało być śmiesznie, ale nie jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:00 A ja właśnie zlikwidowałem konto mocnooszczędzające, bo wprowadzili prowizję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7l7i7s Mowa IP: *.iberbanda.es 10.05.11, 22:27 Kowalczyk sie ta kasa nalezy jak malo komu ale jesli banki wydaja taka kase tylko na reklame, to ja sie pytam ile te banki z nas zdzieraja! Odpowiedz Link Zgłoś
olewca 200000 idiotow. 10.05.11, 23:42 Co bedzie jak Kowalczyk powie "zryjcie gowno, bedziecie zdrowsi"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Lolek Brednie IP: *.aster.pl 11.05.11, 01:13 Bzdury i walenie w konia ciemnego ludu. Nie ma żadnych miarodajnych pomiarów skuteczności reklamy a już przypisywanie przysrostu kont i wzrostu rozpoznawalności marki konkretnej osobie to oszustwo występującej w jednej kampanii/reklamie. Robi się taką propagandę po to, by wyciągać od banków wiecej kasy na kampanie marketingowe. Nikt normalny, a większość ludzi jeśli chodzi o własne sprawy bytowe jest normalna, nie kieruje się w decyzji o wyborze banku, kredytu, itp. reklamą, a już na pewno nie opinią opłaconą przez bank jakiejś sportówki niekumatej. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek To jest wlasnie budowanie marki.. 11.05.11, 02:50 > Bzdury i walenie w konia ciemnego ludu. Nie ma żadnych miarodajnych pomiarów sk > uteczności reklamy a już przypisywanie przysrostu kont i wzrostu rozpoznawalnoś > ci marki konkretnej osobie to oszustwo występującej w jednej kampanii/reklamie. > Robi się taką propagandę po to, by wyciągać od banków wiecej kasy na kampanie > marketingowe. Nikt normalny, a większość ludzi jeśli chodzi o własne sprawy byt > owe jest normalna, nie kieruje się w decyzji o wyborze banku, kredytu, itp. rek > lamą, a już na pewno nie opinią opłaconą przez bank jakiejś sportówki niekumate > j. Jak nie ma reklamy produktu to o nim nie wiesz. I dopiero jak juz o nim uslyszales w mediach, to mozesz sprawdzac czy sie oplaca czy nie. Jak zaloze bank i bede wplacal ludziom 1 tys zl za zalozenie konta, ale o tym nikomu nie powiem, to skad sie o tym dowiedza? Zalozmy ze ktos z pracownikow sie wygada rodzinie, ktora zalozy sobie konto, z kolei oni powiedza innym czlonkom rodziny, a ci znajomym, itd itp. to rozwoj bedzie sie slimaczyl, i minie wiele lat zanim 38 mln polakow, choc raz uslyszy nazwe mojej firmy. Chyba ze puszcze reklame w mediach ogolnokrajowych i zrobie kampanie reklamowa- wtedy zamiast kilku osob robiacych reklame szeptana, bede mial tysiace ludzi ktorzy mi sami robia reklame i przy piwku w ogrodku beda mowic znajomym "a wiesz stary kupilem/zalozylem dzis konto/produkt u xxx i nawet fajnie to dziala" itp. To jest wlasnie budowanie marki, i rozpoznawalnosci wsrod potencjalnych klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeck Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.toya.net.pl 11.05.11, 06:45 Jak zaczniesz płacić 1000 zł. To gwarantuje CI że pocztą pantoflową będziesz miał miliony klientów w ciągu kilku miesiący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość polbankowi już dziękuję... IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 07:31 nigdy więcej nie chcę mieć nic wspólnego z tym "bankiem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jak po grecku będzie "oddajcie moje pieniądze"? IP: *.pl 11.05.11, 08:18 Tak się po prostu zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylink Re: Jak po grecku będzie "oddajcie moje pieniądze IP: 217.98.14.* 11.05.11, 09:59 Jeżeli ktoś założył konto w banku jedynie poprzez zobaczenie twarzy Justyny Kowalczyk, to jest duże prawdopodobieństwo chorego umysłu owej osoby. Popularna osoba w reklamie ma tylko to do siebie, że klient może częściej zwrócić uwagę na produkt lub go zignorować - to zależy od "lubienia" tej osoby. Ale podjęcie decyzji co do kupienia produktu jest niezależne od twarzy popularnej osoby. Tak oczywiście postąpią osoby zdecydowane i świadome - te niezdecydowane i którym wszystko jedno - mogą kupić produkt pod wpływem implusu. Których osób jest więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Jak po grecku będzie "oddajcie moje pieniądze IP: *.static.maxnet.net.pl 11.05.11, 10:17 ale tak to właśnie działa. ja zobaczyłem kiedyś reklamę pewnej herbaty z Adamem Małyszem i szukając potem w sklepie herbaty trafiłem na tego producenta i kupiłem, żeby spróbować. a jak ludzie chcą założyć sobie nowe konto w banku to taka reklama może ich przyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Zakup herbatki to nie założenie nowego konta 11.05.11, 10:23 Gość portalu: s napisał(a): > ja zobaczyłem kiedyś reklamę pewnej herbaty z Adamem > Małyszem i szukając potem w sklepie herbaty trafiłem na tego producenta i > kupiłem, żeby spróbować. Ale to "ulegnięcie reklamie" kosztowało cię tylko parę złotych i chwilę przy kasie. Założenie konta w banku i przeniesienie do niego swoich płatności i kart zabiera więcej czasu a przede wszystkim ma bardziej dalekosiężne skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist To wlasnie mialem napisac 11.05.11, 14:22 Jednorazowy zakup relatywnie takiego produktu spozywczego to malutki wydatek i praktycznie zerowe ryzyko finansowe. W najgorszym wypadku ci nie posmakuje i go wyrzucisz. Zakup samochodu, kredytu, czy przeniesienie konta to dosc powazna decyzja finansowa i ladna buzia skadinad utalentowanej pani jest ostatnim racjonalnym powodem takiego postepowania. My to rozumiemy, tysiace klientow polbanku chyba nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Złóż ofiarę bogom greckim :) 11.05.11, 17:49 Formuły nie znam, ale na wszelki wypadek sprawdź gdzie jest najbliższa świątynia bogów greckich, zwłaszcza Hermesa (boga handlu, kupców, bankierów i... złodziei). Ich wstawiennictwo w konfrontacji z greckim bankiem może być przydatne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kranik Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.183.183.234.dsl.dynamic.eranet.pl 11.05.11, 10:20 a dyby do reklamy banku zatrudnić papieża - wzrost kont przynajmniej kilka milionów Odpowiedz Link Zgłoś
mikrobyznesmen Nie pytać gwiazd o konta bankowe :) 11.05.11, 10:20 Gość portalu: k. napisał(a): > Opinią Justyny Kowalczyk sugerowałbym się przy kupowaniu nart biegowych, a nie > przy otwieraniu konta w banku. Bardzo zdrowa zasada. Kowalczyk pytać o bieganie na nartach, Otylię Jędrzejczak o pływanie a nie o panele, a Kondrata o aktorstwo i wina... Tylko o co zapytać Majewskiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes koniowi mozecie to gadac..ze Kowalczyk IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.11, 10:47 przyniosla taki wzrost, czy wy jestescie naprawde tacy durni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspijacz Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 11:40 Szczególnie wredny bank dla kredytobiorców. Nieistotny błąd oznaczenia wierzyciela w hipotece (sławetne SA zamiast S.A.) i płaci się odsetki jak za wierzytelność niezabezpieczoną. Szczególna ostrożność zalecana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabin Rozen Polbank dawał wysokie oprocentowanie, IP: *.uwm.edu.pl 11.05.11, 12:01 dlatego ciemny polski lud znosił tam pieniążki, bo nazwę Polbank skojarzył z Polska, a nie z Grecją. A to grecki bank, działający według greckich przepisów. Polski BFG nie gwarantuje depozytów w Polbanku. Polskie prawo bankowe tez działa wobec tego banku tylko w ograniczonym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avi Re: Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spi IP: 195.116.120.* 11.05.11, 14:23 Co racja to racja. Też się nie kieruję reklamą tylko ofertą. Mam w getinonline i nie zamierzam zmieniać tylko przez to że ktoś znany coś reklamuje. Liczy się to co można dostać a nie to co kto reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Zatrudnili Justynę Kowalczyk. I zaczynają spija... IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 11.05.11, 22:17 jesli juz to bezpaltne, a jeszcze lepiej oprocentowane Odpowiedz Link Zgłoś