Gość: anonim IP: *.multimo.pl 27.10.11, 17:43 dlatego z takich syfów niem korzystam. radziłbym bohaterowi sprawdzić jeszcze BIK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.11, 13:27 > dlatego z takich syfów niem korzystam. radziłbym bohaterowi sprawdzić jeszcze > BIK. Mi też naliczyli i też zwrócili - to chyba raczej klasa a nie syf? Syf to naliczy i nie odda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus_gromowladny Re: Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient IP: *.bb.sky.com 30.10.11, 17:28 Powiedzieli, że nie ch*ja nie oddadzą, a oddali po interwencji prasy. Ty to nazywasz klasą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Raiffeisen skrócił IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.11, 18:01 okres bezodsetkowy o tydzień na karcie kredytowej i też nie poinformował w żaden sposób! Czy mogę rozwiązać umowę tak po prostu? Czy może mieliście info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostas Nigdy do greckiego banku! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.11, 21:05 Wolę żebrać na ulicy niż mieć cokolwiek do czynienia z greckim (albo polskim) bankiem - masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasek Taki sam numer robi Nordea. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 09:20 Po roku poszedłem do Nordei, a pani mówi, że zebrało mii się 200 zł za prowadzenie konta. Ja się pytam a skąd to wynika? Co miesiąc otrzymywałem wyciągi i zawsze saldo było 0 zł. Gdyby pierwszy raz pojawiło się saldo ujemne od razu zorientowałbym się, że coś jest nie tak. Ciekawe było tłumaczenie, ze oni nie naliczali tego miesięcznie w trosce o mnie, żebym nie musiał płacić karnych odsetek od ujemnego salda. Rozumiem, żeby taki przekręt zrobili makaroniarze w Pekao, albo ci naciągacze z Getinu, ale bank fiński? W Finlandii możesz zostawić na parkingu samochód z kluczykami w stacyjce i będzie tam stał do twojego powrotu. A najciekawsze było to, jak na to wpadłem. Dostałem raz wyciąg, na którym miałem ujemne saldo wynikające z tych opłat i w tej samej kopercie był drugi wyciąg, który stornował to saldo z powrotem na 0 zł. To jest premedytacja, żeby trzymać klienta w nieświadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
ipta Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... 30.10.11, 13:48 Bank SLASKI nie lepszy. Nowe konto z wlasna wysoka wplata .Karty bankowej nie aktywowalem bo jej nie otrzymalem.Wyjechalem za granice. A Bank pobieral sobie pieniadze z konta za karte . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Koniec przegrywania! IP: *.multi-play.net.pl 30.10.11, 14:15 Getin Bank też wprowadził nową opłatę bez powiadomienia... tym razem za serwis sms. Trzeba by siedzieć i nic nie robić tylko śledzić zmiany w ich regulaminie. Nigdy więcej GetinBanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erkman Re: Koniec przegrywania! IP: *.static.sitel.net.pl 30.10.11, 14:42 ja akurat mam w getinonline i jestem zadowolony, ale faktycznie gdyby wprowadzili oplaty i do tego bez mojej wiedzy to tez bym im podziekowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacobsen nie polbang tylko shitbank IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 15:03 mam konta w 3 bankach, zawodowo stykam się jeszcze z 2-3 innymi, ale takiego braku profesjonalizmu i niskiej jakości obsługi jak w SHITbanku nie widziałem nigdzie. Każdą, dosłownie każdą czynność trzeba powtarzać, bo nic im nie wychodzi za pierwszym razem. Regularnie wysyłają mi korespondencję na jakiś pomylony adres. Z karty kred zrezygnowałem, bo mimo że miała dotrzeć błyskawicznie, "zaginęła " gdzieś w akcji. Potem przyznali, że wysłali na kompletnie inny adres. I tak jest zawsze jak chcę tam załatwić coś ponad prostą wypłatę z bankomatu. OMIJAĆ Z DALEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mannek Re: nie polbang tylko shitbank IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.11, 21:09 Ode mnie kiedyś chcieli opłaty za zmianę adresu ... powiedziałem wtedy - to nie zmieniajcie. Do dziś tak zostało i gdybym zrobił wałek to komornik może mi skoczyć ... greckie lenistwo w połączeniu z polską głupotą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiaccik Polbank wychodzi na złodzieja, który IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 15:49 przyłapany na kradzieży grzecznie odkłada rzeczy na miejsce i tłumaczy się, że doszło do pomyłki. W życiu na skorzystam z usług tej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Ale za to mają pieniadze dla celebrytów IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 16:50 i prezesów.To są "ich" pieniądze,nie nasze tak jak w firmach państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... IP: *.waw.pl 30.10.11, 16:52 Co to były za konta? Jak się nazywały? Odpowiedz Link Zgłoś
mrobert Każdemu może się przydarzyć wpadka 30.10.11, 17:39 Każdej instytucji, w tym bankowi, może się przydarzyć wpadka. Jeśli Klient nie dostał z banku informacji o zmianie opłat za prowadzenie rachunku to przecież tysiące innych Klientów dostało tę informację. Kasjerki w supermarketach (na przykład) też się czasem mylą i nie jest to powód żeby już nigdy nie robić tam zakupów. Chociaż może dla niektórych jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
rossonero9 Klient stracił ,ale wie ,ze zyje na zielonej wyspi 30.10.11, 18:38 e i ze szyje sie wszystkim lepi.. i to jest najwazniejsze .. nie boje się gdy rudy jest .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: Klient stracił ,ale wie ,ze zyje na zielonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.11, 14:57 Żałosny jesteś w tym doszukiwaniu się wszędzie winy Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient też Polbank IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 18:51 Mam kredyt w Polbanku i od 5 lat systematycznie spłacam. Chciałem trochę wcześniej spłacić, ale "bank" nie zgadza się i za każdą wcześniejszą nadpłatę mam płacić 500 zł!! Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagvet Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... IP: *.play-internet.pl 30.10.11, 23:02 Miałem podobny problem z tym pseudobankiem. W marcu zorientowałem się, że mam saldo na minusie (nie miałem nic na RORze, tylko na oszczędnościowym). Bodajże zabrali mi 6 zł za prowadzenie rachunka, podczas gdy dotąd było bezpłatne i nie dostałem, żadnego listu o zmianie taryfy. Zirytowany zabrałem wszelkie środki z Polbanku i złożyłem reklamację. Zdecydowałem się też zamknąć rachunek - kazali mi zapłacić kolejne 3,5 zł za prowadzenie konta w kolejny miesiącu, kierownik oddziału stwierdził, że nie mam prawa zamknąć rachunku dopóki nie uiszczę opłaty za prowadzenie. Słowem skandal. Na nic się zdał mój wykład na temat obowiązku doręczenia nowej taryfy opłat i prowizji. Tak czy siak, mimo, że nie miałem ochoty z nimi się zadawać wpłaciłem ten śmieszny haracz, dołączyłem żądanie zwrotu do mojej reklamacji. Co ciekawe po miesiącu zwrócono mi wszystk oco zabrano. Zadzwonilem na infolinię pytając dlaczego wiedzieli, że nie mieli prawa nałożyć prowizji bez poinformowania klientów, dowiedziałem się, że...mają 4 miliony lientów i wysłanie każdemu listu poleconego to blisko 15 milionów złotych kosztów... BEZ KOMENTARZA:) Odpowiedz Link Zgłoś
wedry Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... 31.10.11, 09:16 Bank spuscil z tonu, bo jakby gosciu poszedl do sadu to by w cuglach wygral - nie zostal poinformowany i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXX Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... IP: *.ipredator.se 31.10.11, 09:56 No tak, ale oplata za rachunek 15 czy 20 zl jest, jak wynika z Tabeli Oplat i Prowizji, na rachunku Bankowości Osobistej, gdzie trzeba mieć 75 TYSIĘCY, żeby w ogóle go otworzyć. I przy takich kwotach przez 2 lata nie zaglądał na konto??? W kaædym razie na biednego nie trafiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 10:02 Złodziejom i h*jom nalezy się czapa. Ilez wysiłku ich kosztuje posiadanie rekordu w bazie z nazwiskiem Pana klienta? NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
bolkowiak Polbank i system 31.10.11, 10:19 Polbank ma jakiś przedpotopowy system dostępu do konta. Jakieś certyfikaty i inne udziwnienia. Jedno co teraz przemawia za Polbankiem to to, że jest już polskim bankiem a depozyty są chronione przez BFG a nie jakiegoś greckiego trupa finansowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programista Cwaniaczek IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 11:48 Jedno co przemawia?!?!? LOL - cwaniaczek z działu PR polbanku. Wszsytkie banki pozostałe były ZAWSZE pod BFG i KNF.... cwaniaku.... jeśli nawet polbank jest już "polski" to nic to nie znaczy, bo wszystkie inne były polskie wcześniej.... Cwaniaczek. Tani marketing forumowy - metodą "na chama". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... IP: *.aster.pl 31.10.11, 13:27 Mnie rowniez nie powiadomiono do dnia dzisiejszego ,ze wprowadzono oplate za prowadzenie rachunkow ,tez chyba bede musiala interweniowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnA Bank nie poinformował o zmianie opłat. Klient s... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 15:16 Polbank to najgorszy bank oszukiwanie klientów mają zapisane chyba w strategi dlatego zrezygnowałam z ich usług, nie można wierzyć Grekom. A tam jednym z dyrektorów jest grek. Odpowiedz Link Zgłoś