Dodaj do ulubionych

getin.....

IP: *.x66.x16.x72.jaskom.pl 21.05.12, 20:46
P.Czarnecki wieeeeeeelki człowiek ale i baaardzo nieuczciwy -uważajcie na ich struktury tracicie po roku ok.30% ulokowanej kasy i robi to w białych rękawiczkach wszystko jest o,key ,ale klient traci kasę i jeszcze ma się z tego cieszyć!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: antywierzyciel getin..... IP: 94.42.234.* 22.05.12, 12:11
      pan Czarnecki jest uczciwy. jego prezesik tego pseudo banku mówił od razu - bank ma być zyskowny. bank, nie klient, ma zarabiać. to chyba proste do pojęcia!
      • volkenban Re: getin..... 12.06.13, 08:33
        Ciekawe oferty kredytowe jak i lokaty ma Getin Bank. Teraz mają tez świetną ofertę jeżeli chodzi o konta osobiste. Ostatnio sama zakładałam i jestem zadowolona z obsługi. Jeżeli zastanawiasz sie nad wyborem banku to śmiało. :)
        • Gość: Mira Re: getin..... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.11.13, 20:30
          Dodatkowo teraz mają bardzo atrakcyjną lokatę, oprocentowana na 7%.
          • zosl Re: getin..... 22.01.14, 22:42
            No cudo!!
            Na koncie -lokaciez ubezpieczeniem............!!!!! lezało sobie 59 tys.Dzisiaj jest heheeeee............ no ....Zgadnijcie ile poczekam dwa dni na prawidłową odpowiedz....
            • Gość: zulus'czaka Re: getin..... IP: *.free.aero2.net.pl 23.01.14, 14:47
              Ja ci odpowiem , bo też miałem taką podobną polisolokatę : dostałeś około 59 006,69 zł.
              Nie podałeś ile to leżało w banku . Jeżeli 2 lata , to jesteś w plecy conajmniej 5 tysiaków.
              Taka smutna prawda . Ale i tak masz powody do radości , bo gdybyś się złapał na wędkę z np : PARETO , KWARTALNE ZYSKI .... itp cudowne produkty , tobyś miał dopiero p...ne.
              • Gość: Maciek Re: getin..... IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.14, 10:53
                Gość portalu: zulus'czaka napisał(a):
                > gdybyś się złapał na wędkę z np : PARETO , KWARTALNE ZYSKI .... itp cudowne produkty ,
                > tobyś miał dopiero p...ne

Na szczęście sprawa nie jest beznadziejna. Warto pójść do sądu
                wyborcza.biz/pieniadzeekstra/1,135771,15319971,Koniec_niewolnictwa_w_polisach__Pozwy_przeciwko_ubezpieczycielom.html?
                • Gość: zulus'czaka Re: getin..... IP: *.free.aero2.net.pl 01.02.14, 20:08
                  <Warto pójść do sądu
                  Tak możesz zawsze iść do sądu . A wiesz ile lat ciągną się sprawy ??? O straconym czasie i nerwach nie wspomnę . Zakładając nawet że wygrasz sprawę , to otrzymasz jedynie włożone pieniądze , odsetki są kwestią umowy , bo w żadnej umowie nie piszą że są one zagwarantowane.
    • liczygrosz Re: getin..... 09.06.13, 13:37
      oh jej.... już zakładam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka