Dodaj do ulubionych

FSR GLOBAL - proszę o opinie!

13.09.12, 21:33
Witam
Prosiłbym Państwa o opinie odnośnie firmy FSR GLOBAL zajmującej się inwestycjami na giełdzie Forex. Czy nasze pieniądze są tam w ogóle bezpieczne?
Proszę kogoś o opinie jak to tam u nich wygląda...
Obserwuj wątek
    • Gość: null Re: FSR GLOBAL - proszę o opinie! IP: 213.241.92.* 14.09.12, 13:46
      Witam.
      Tak firma posiada bardzo dobrą opnie. Można spotkać lekkie nie domówienia, ale one nie są prawdziwe. Jakiś wyrwij człowiek się uparł na nich i pisze głupoty. Mają bardzo dobra strategie na temat pieniędzy, mają światową renomę. W Polsce działa to super jak i zagranicą.
      Polecam wam ich firmę (FSR Global).
      Czy bezpieczne? Oczywiście, że tak. Dbają o nas, nasze pieniądze i to zęby mieć jak największy zysk.
      Zastanawiasz się jeszcze ? nie ma na co czekać, mają bardzo duże możliwości i skład expertów.
      • anti-crook Re: FSR GLOBAL - proszę o opinie! 21.09.12, 11:27
        Co odróżnia firmę FSR Global (First Swedish Research AB) od innych brokerów?
        Dlaczego to nie są zwykli nieudacznicy, którzy nie potrafią grać na forex i dlatego tracą pieniądze wszystkich swoich klientów, a zwykli oszuści - czyli kłamcy i złodzieje?
        Otóż ta niesławna firma okłamuje klientów już na samym początku, w trakcie przedstawiania oferty. Z ich prezentacji wygląda to tak, iż
        1. ...klient otrzymuje osobistego tradera który zajmuje się egzekucją zaplanowanych operacji.
        2. Nie ma tzw. Spread.
        3. Nie ma dużego ryzyka, zaledwie 15% z całej kwoty.
        4. 20% dla FSR, 80% dla klienta.
        5. Klient ma nad wszystkim kontrolę i w każdej chwili może się wycofać.
        6. Potencjał zarobkowy to nawet kilkaset procent w skali roku
        7. Firma ma certyfikaty i zaświadczenia.
        w rzeczywistości wygląda to tak:
        ad1. osobisty trader to osoba która została mianowana na to stanowisko gdyż świadomie zadecydowała się kłamać. Jest to osoba nie koniecznie nawet z wykształceniem ekonomicznym, czy wyższym. Najważniejsze aby miał wolę kłamać. Jego zadaniem jest pilnować aby klient pozostał cały czas przy nadziei, iż następnym razem nadrobi. Jeśli nawet chciałby generować plusy, to przy strategii inwestowania w FSR jest to niemożliwe. O tym w punkcie 2, 3 i 4.
        ad2. FSR Global ma chyba najwyższy Spread na Ziemi. Wynosi 10 pipsów! Jeśli znajdzie ktoś większy to proszę o post z linkiem. Spread jest to opłata jaką ponosi klient za wejście na rynek. Opłata ta trafia do banku i brokera (w jakiej części - zależy od ich układu). Tak więc, przy standardowym scenariuszu kiedy pips ma być wart 100 dolarów - jesteś minus 1000 dolarów na starcie za samo wejście na rynek (10pipsx100dolarów).
        ad3. 15% maksymalnego ryzyka jest to maksymalna strata, ale przy każdorazowej transakcji - stop loss. W ciągu dnia można zawrzeć parędziesiąt a nawet paręset takowych. Więc te 15% to tylko trick na który nabierze się tylko laik rynku forex. Profesjonalista zorientuje się od razu iż coś jest nie tak, gdyż 3% stop loss to już ekstremalne ryzyko. Tak więc 15% ryzyka to gorzej niż slogan - to wierutne kłamstwo.
        ad4. zasada 20% profit sharing to również trick-kłamstwo które ma przyciągnąć klientów i zwiększyć zaufanie. Firma FSR Global twierdzi iż generują zysk tylko wtedy kiedy kiedy klient plus biorą zaledwie 20%. Jest to kluczowe kłamstwo o psychologicznym podłożu. Klient który uwierzył w to (złapał przynętę) będzie do końca wierzył, iż ta firma wyciągnie jego inwestycje na plus. Otóż, 20% profit sharing nie jest głównym źródłem zysku dla FSR. Mało tego, stanowi fraktal jego części. Główne źródło dochodu FSR Global to przypilnowana przez Twojego osobistego Tradera strata. Właśnie te 15% kwoty - która jest również - jak w przypadku spread - dzielona pomiędzy bankiem a FSR, np, Twoja strata - 5.000$, bank zarabia ok 2000$, FSR 3000$.
        ad5. Klient nie ma żadnej kontroli i nie wie że nawet nie powinien w to wchodzić, a co dopiero się wycofywać, ponieważ omamiony kłamstwami które podsyciły jego chciwość podpisał warunki ogólne współpracy, uczestniczy w stopniowym pomniejszaniu swojego kapitału, wysłuchując bzdurnych tłumaczeń "osobistego tradera" a mając w umyśle obraz namalowany przez powyższy schemat,- liczy na odrobienie strat. Niestety 15% starty z zainwestowanej kwoty to sporo, zwłaszcza iż trzy straty to już połowa! I co wtedy? Pozostaje jedynie owcy spytać się wilka czy to tylko przypadek...
        ad6. Powyższe punkty wydaje mi się iż wystarczą jeśli chodzi o odpowiedź na to pytanie. Zapomnij raz na zawsze o takim zysku z FSR Global. Z FSR Global zapomnij o zysku.
        ad7. Ciężko mi oszacować jak daleko sięga ten wałek, ale z pewnością zamieszane są również organy bankowe które wspierają wyniki FSR Global. Jak wszystko wyjdzie na jaw, to uwierzcie mi - będzie afera. Jestem byłem pracownikiem tej firmy i nie widziałem wielu klientów dołączających z czy z Polski, Szwecji czy Grecji. Firma wygląda jak przygotowana do opuszczenia, znajduję się w centrum handlowym z wieloma wyjściami, nie podaje swojego adresu a jedynie skrzynkę pocztową,- znajdują się ukryci na drugim piętrze w tym wielkim molochu. Nie wystawiają faktur, a przygotowane przez siebie w word`zie "dokument" z numerem ich konta i adresem (skrzynką pocztową). W środku nie ma nic cennego, parę starych komputerów (do podziału na ok 20 osób) i telefony....
        Tym jest właśnie FSR Global (First Swedish Research). Nie jest to zwykła firma brokerska. Nie jest to wogóle firma brokerska. To zwykli oszuści z wieloletnim doświadczeniem, człowiek odpowiedzialny za "polski departament", jest oskarżany/okradał ludzi w Hiszpanii, wyłudzając pieniądze w sektorze budowlanym. Jest też kobieta, która zajmuje się rekrutacją w Polsce, która pomaga innym firmą okradać ludzi i organizować ich "sprzedaż", mających w internecie również makabryczną opinię. Taka banda cwaniaków.
        Także jeśli masz za dużo pieniędzy to wpłać na fundację charytatywną, albo najlepiej kup coś sam, bo tam pieniądze też nie koniecznie w 100% trafiają gdzie trzeba.
        FSR Global to klasa Amber Gold. Pasożyty co żerują na pracy innych ludzi. Na szczęście, mam nadzieję, że mogłem pomóc zatrzymać ekspansje tego raka na Polskę. Sami mamy wystarczająco dużo problemów.
        To nie istotne, że firma jest zarejestrowana i płaci podatki. Amber Gold i dziesiątki takich firm też były. Złodziej to złodziej, nie ważne czy w masce na głowie czy białych rękawiczkach. Jestem byłym pracownikiem - znam temat od podszewki.
        Co najważniejsze rzeczywistość potwierdza moje słowa. Wszyscy klienci których wprowadziłem i o których słyszałem doświadczyli tego na skórze. Chcesz być następny?
        • Gość: burdak opinie uzytkownika anti-crook to manipulacje! IP: *.ip.netia.com.pl 21.09.12, 23:14
          Chłopie, siedzę na rynku Forex wraz z firmą FSR od kilku mieisęcy i to co wypisujesz to baji! ewidentnie widać że jesteś z konkurencji i zmyślasz bajki. Udalo mi się w tej firmie ZAROBIĆ, rozumiesz? ZYSKAŁEM, ZAROBIŁEM - nic nie straciłem!
          • Gość: XXXXXXXXXX Re: opinie uzytkownika anti-crook to manipulacje! IP: 213.241.92.* 23.09.12, 15:50
            KAŻDY MA ODMIENNE ZDANIE, JEŻELI JEST KONKURENCJA JEST WALK. CZYTAĆ KAŻDY POTRAFI I TO, CO CHCE CZYTAĆ...

FSR GLOBAL JEST DOBRA FIRMĄ, KTÓRA DBA O KLIENTÓW I ICH PIENIĄDZE, KONKURENCJA ZGRZYTA ZĘBAMI ZE WSZYSCY IDA DO FSR GLOBAL I ZARABIAJ KROCIE NA MAŁYCH ZYSKACH, WYSOKI %, BONUSY WSZYSTKO W JEDNYM MIEJSCU. SKALA ŚWIATOWA, SZYBKI KONTAKT, NAJLEPSZE SZKOLENIA, NAJLEPIS LUDZIE. NIE MA MOWY O MATACTWIE. NEGATYWNE KOMENTARZE TO JA WCIĄGAM NOSEM;) POZDRAWIAM
    • koziorozka Re: FSR GLOBAL - proszę o opinie! 14.09.12, 15:01
      Czytałeś?
      forum.gazeta.pl/forum/w,69431,137107242,,First_Swedish_Research_AB_FSR_Global_UWAGA_.html?v=2
      Poza tym giełda i forex to nie jest miejsce dla laików - trzeba się na tych instrumentach znać i wiedzieć, że inwestycje są ryzykowne
      • waski2 Re: FSR GLOBAL - proszę o opinie! 14.09.12, 19:29
        Pisałem post o FSR. Jednak dlaczego wypisywanie złych opinii sprawia niektórym jakąś władzę, bo tak to odbieram. Inwestowałem już chyba we wszystko były straty. Jednak FSR nie wprowadza klienta w błąd. Dlaczego tak piszecie ?

koziorozka napisała:

> Czytałeś?
        > forum.gazeta.pl/forum/w,69431,137107242,,First_Swedish_Research_AB_FSR_Global_UWAGA_.html?v=2
        > Poza tym giełda i forex to nie jest miejsce dla laików - trzeba się na tych ins
        > trumentach znać i wiedzieć, że inwestycje są ryzykowne
        >
        • anti-crook Re: FSR GLOBAL - są już kompletne fora 17.09.12, 10:03
          Tak jak już ktoś odpisał, zarówno na gw forum jest już opisany temat firmy FSR.
          Wystarczy wpisać w google frazę: 'FSR Global oszuści' i gotowe. Czarno na białym.
          Nie zapomnij zażądać żeby już do Ciebie nie dzwonili.
          Z resztą, proszę tylko spojrzeć jak wypowiadają się ci "ludzie". Nie potrafią porządnie zdania sklecić. Na jednym z forum, jakiś pracownik First Swedish Research nazwał Polaków złodziejami i że mu jest wstyd być Polakiem... No to o co chodzi...? Wy......lać stąd!! Proste.
          Ta firma to taka wsza. Mimo tego, że obnażona ze swoich intencji nie poddaje się i stara się wypić jeszcze trochę krwi.
          Brzydzę się takimi gnidami. Półgłówki dla których liczy się tylko materializm. Determinuje ich chciwość. Przecież to z definicji kretyni. Zamiast przeżyć życie godnie i z honorem, to odstawiają jakieś szopki.
          • Gość: tinininini Re: FSR GLOBAL - są już kompletne fora IP: 213.241.92.* 21.09.12, 11:00
            Kolego rozumiem twoje oburzenie jednak zapytałem jak jest naprawdę, odpowiedziałeś szanuję twoje zdanie. Chciałbym ponad szczegóły, może firma nie jest taka zła. Opinie są podzielone zawsze tak było, nie ma idealnych firm i osób. Dlatego szukanie odpowiedzi w Internecie to jest jak szukanie igły w stogu siana.
            Odpowiedziałeś mi na pytanie, podpowiedziałeś, jednak nie mogę powiedzieć nic dodatkowego o nich, dlatego że chce zainwestować nie wielkie pieniądze w ich działania i mam nadziej, że uda mi się trochę zyskać.
            Nie chce dużo, ale teraz strach inwestować w lokaty a tym bardziej w złoto czy co innego.
            Dlatego na celownik dałem forexem tej firmy, jak jest nie wiem. Może ich działania nie są aż takie straszne, cały czas szukam odpowiedzi i spotykam różne, więc proszę mnie też zrozumieć.
            • anti-crook Co odróżnia FSR Global od innych brokerów? 21.09.12, 11:31
              Co odróżnia firmę FSR Global (First Swedish Research AB) od innych brokerów?
              Dlaczego to nie są zwykli nieudacznicy, którzy nie potrafią grać na forex i dlatego tracą pieniądze wszystkich swoich klientów, a zwykli oszuści - czyli kłamcy i złodzieje?
              Otóż ta niesławna firma okłamuje klientów już na samym początku, w trakcie przedstawiania oferty. Z ich prezentacji wygląda to tak, iż
              1. ...klient otrzymuje osobistego tradera który zajmuje się egzekucją zaplanowanych operacji.
              2. Nie ma tzw. Spread.
              3. Nie ma dużego ryzyka, zaledwie 15% z całej kwoty.
              4. 20% dla FSR, 80% dla klienta.
              5. Klient ma nad wszystkim kontrolę i w każdej chwili może się wycofać.
              6. Potencjał zarobkowy to nawet kilkaset procent w skali roku
              7. Firma ma certyfikaty i zaświadczenia.
              w rzeczywistości wygląda to tak:
              ad1. osobisty trader to osoba która została mianowana na to stanowisko gdyż świadomie zadecydowała się kłamać. Jest to osoba nie koniecznie nawet z wykształceniem ekonomicznym, czy wyższym. Najważniejsze aby miał wolę kłamać. Jego zadaniem jest pilnować aby klient pozostał cały czas przy nadziei, iż następnym razem nadrobi. Jeśli nawet chciałby generować plusy, to przy strategii inwestowania w FSR jest to niemożliwe. O tym w punkcie 2, 3 i 4.
              ad2. FSR Global ma chyba najwyższy Spread na Ziemi. Wynosi 10 pipsów! Jeśli znajdzie ktoś większy to proszę o post z linkiem. Spread jest to opłata jaką ponosi klient za wejście na rynek. Opłata ta trafia do banku i brokera (w jakiej części - zależy od ich układu). Tak więc, przy standardowym scenariuszu kiedy pips ma być wart 100 dolarów - jesteś minus 1000 dolarów na starcie za samo wejście na rynek (10pipsx100dolarów).
              ad3. 15% maksymalnego ryzyka jest to maksymalna strata, ale przy każdorazowej transakcji - stop loss. W ciągu dnia można zawrzeć parędziesiąt a nawet paręset takowych. Więc te 15% to tylko trick na który nabierze się tylko laik rynku forex. Profesjonalista zorientuje się od razu iż coś jest nie tak, gdyż 3% stop loss to już ekstremalne ryzyko. Tak więc 15% ryzyka to gorzej niż slogan - to wierutne kłamstwo.
              ad4. zasada 20% profit sharing to również trick-kłamstwo które ma przyciągnąć klientów i zwiększyć zaufanie. Firma FSR Global twierdzi iż generują zysk tylko wtedy kiedy kiedy klient plus biorą zaledwie 20%. Jest to kluczowe kłamstwo o psychologicznym podłożu. Klient który uwierzył w to (złapał przynętę) będzie do końca wierzył, iż ta firma wyciągnie jego inwestycje na plus. Otóż, 20% profit sharing nie jest głównym źródłem zysku dla FSR. Mało tego, stanowi fraktal jego części. Główne źródło dochodu FSR Global to przypilnowana przez Twojego osobistego Tradera strata. Właśnie te 15% kwoty - która jest również - jak w przypadku spread - dzielona pomiędzy bankiem a FSR, np, Twoja strata - 5.000$, bank zarabia ok 2000$, FSR 3000$.
              ad5. Klient nie ma żadnej kontroli i nie wie że nawet nie powinien w to wchodzić, a co dopiero się wycofywać, ponieważ omamiony kłamstwami które podsyciły jego chciwość podpisał warunki ogólne współpracy, uczestniczy w stopniowym pomniejszaniu swojego kapitału, wysłuchując bzdurnych tłumaczeń "osobistego tradera" a mając w umyśle obraz namalowany przez powyższy schemat,- liczy na odrobienie strat. Niestety 15% starty z zainwestowanej kwoty to sporo, zwłaszcza iż trzy straty to już połowa! I co wtedy? Pozostaje jedynie owcy spytać się wilka czy to tylko przypadek...
              ad6. Powyższe punkty wydaje mi się iż wystarczą jeśli chodzi o odpowiedź na to pytanie. Zapomnij raz na zawsze o takim zysku z FSR Global. Z FSR Global zapomnij o zysku.
              ad7. Ciężko mi oszacować jak daleko sięga ten wałek, ale z pewnością zamieszane są również organy bankowe które wspierają wyniki FSR Global. Jak wszystko wyjdzie na jaw, to uwierzcie mi - będzie afera. Jestem byłem pracownikiem tej firmy i nie widziałem wielu klientów dołączających z czy z Polski, Szwecji czy Grecji. Firma wygląda jak przygotowana do opuszczenia, znajduję się w centrum handlowym z wieloma wyjściami, nie podaje swojego adresu a jedynie skrzynkę pocztową,- znajdują się ukryci na drugim piętrze w tym wielkim molochu. Nie wystawiają faktur, a przygotowane przez siebie w word`zie "dokument" z numerem ich konta i adresem (skrzynką pocztową). W środku nie ma nic cennego, parę starych komputerów (do podziału na ok 20 osób) i telefony....
              Tym jest właśnie FSR Global (First Swedish Research). Nie jest to zwykła firma brokerska. Nie jest to wogóle firma brokerska. To zwykli oszuści z wieloletnim doświadczeniem, człowiek odpowiedzialny za "polski departament", jest oskarżany/okradał ludzi w Hiszpanii, wyłudzając pieniądze w sektorze budowlanym. Jest też kobieta, która zajmuje się rekrutacją w Polsce, która pomaga innym firmą okradać ludzi i organizować ich "sprzedaż", mających w internecie również makabryczną opinię. Taka banda cwaniaków.
              Także jeśli masz za dużo pieniędzy to wpłać na fundację charytatywną, albo najlepiej kup coś sam, bo tam pieniądze też nie koniecznie w 100% trafiają gdzie trzeba.
              FSR Global to klasa Amber Gold. Pasożyty co żerują na pracy innych ludzi. Na szczęście, mam nadzieję, że mogłem pomóc zatrzymać ekspansje tego raka na Polskę. Sami mamy wystarczająco dużo problemów.
              To nie istotne, że firma jest zarejestrowana i płaci podatki. Amber Gold i dziesiątki takich firm też były. Złodziej to złodziej, nie ważne czy w masce na głowie czy białych rękawiczkach. Jestem byłym pracownikiem - znam temat od podszewki.
              Co najważniejsze rzeczywistość potwierdza moje słowa. Wszyscy klienci których wprowadziłem i o których słyszałem doświadczyli tego na skórze. Chcesz być następny?
              • Gość: opini Re: Co odróżnia FSR Global od innych brokerów? IP: 213.241.92.* 21.09.12, 12:23
                Podał pan podstawy działania firmy, opinia jest ważna, jednak stawianie ich pod murem i wtykanie, dlaczego tak jest a dlaczego tak..
                Np.: idzie pan do banku - mówi, że chce pożyczkę, czy lokatę. Przedstawiają panu ofertę, jednak wiadomo, że jest haczyk na zarobku dla nich i jako że jesteś (będziesz) ich klientem informują cię o tym.
                Czy jak idziesz do Firmy FSR GLOBAL nie dowiesz się wszystkiego wystarczy przeczytać "regulamin" jak i "politykę prywatności" można napisać do administracji, dowiedzieć się wszystkiego? Mogą także zatwierdzić czy inwestycja da zysk, jakie może być w sakli roku, ile %, no dosłownie wszystko. Firma ma swój system działania. Jak każda inna firm? Jednak nie mogę powiedzieć czy znam ich od dawna jednak zaczynam poznawać drugi miesiąc. Różne opinie, komentarze, opisy...
                Można powiedzieć sprzeczne z każdym innym zdaniem. Dlatego chciałbym poznać ich działania z dobrej strony i komentarz od osoby, która opinię napisze pozytywną i jaka ma o nich także taką opinię. Negatywne mnie nie interesują, bo ja będę odpowiadał za stratę a nie ty. Że podasz mi negatywna opinię nie znaczy, że coś zyskasz. Bo zdanie należy do mnie.
                • anti-crook Re: Co odróżnia FSR Global od innych brokerów? 21.09.12, 12:40
                  Gość portalu: opini napisał(a):

> Podał pan podstawy działania firmy, opinia jest ważna, jednak stawianie ich pod
                  > murem i wtykanie, dlaczego tak jest a dlaczego tak..
                  > Np.: idzie pan do banku - mówi, że chce pożyczkę, czy lokatę. Przedstawiają pan
                  > u ofertę, jednak wiadomo, że jest haczyk na zarobku dla nich i jako że jesteś (
                  > będziesz) ich klientem informują cię o tym.
                  > Czy jak idziesz do Firmy FSR GLOBAL nie dowiesz się wszystkiego wystarczy przec
                  > zytać "regulamin" jak i "politykę prywatności" można napisać do administracji,
                  > dowiedzieć się wszystkiego? Mogą także zatwierdzić czy inwestycja da zysk, jaki
                  > e może być w sakli roku, ile %, no dosłownie wszystko. Firma ma swój system dzi
                  > ałania. Jak każda inna firm? Jednak nie mogę powiedzieć czy znam ich od dawna j
                  > ednak zaczynam poznawać drugi miesiąc. Różne opinie, komentarze, opisy...
                  > Można powiedzieć sprzeczne z każdym innym zdaniem. Dlatego chciałbym poznać ich
                  > działania z dobrej strony i komentarz od osoby, która opinię napisze pozytywną
                  > i jaka ma o nich także taką opinię. Negatywne mnie nie interesują, bo ja będę
                  > odpowiadał za stratę a nie ty. Że podasz mi negatywna opinię nie znaczy, że coś
                  > zyskasz. Bo zdanie należy do mnie.

Haczykiem w FSR Global jest to że pewno stracisz. Z definicji samej strategii inwestycji.
                  Nie ma różnych opinii. Są negatywne i te wpisywane przez pracowników FSR, czyli i pańska.
                  Opinie i komentarze nie są sprzeczne. Chyba, że te wypisywane przez pracowników FSR - te, muszę przyznać wyglądają jak napisane przez chorych psychicznie troglodytów.
                  Oczywiście, że negatywne opinie cię nie interesują - w końcu będąc pracownikiem tej firmy preferujesz pozytywne. Więc sam je wypisujesz.
                  ty nie odpowiadasz za straty. Jako pracownik tej firmy jesteś ich przyczyną.
                  Pisząc prawdę - a jaka jest, taka jest - twoim zdaniem negatywna - i tu się zgadzamy - moim również,- zyskuje poprawę samopoczucia i ulgę na sumieniu, gdyż jako były pracownik tej złodziejskiej firmy, czuje taką potrzebę aby zapobiec ekspansji waszej złodziejskiej firmy. Poza tym wszyscy zyskują co przeczytają to i nie zainwestują w FSR. Przynajmniej nie stracą.
                  Zdanie nie należy do ciebie. Nic nie należy do ciebie ani żadnego kłamcy. Prędzej czy później trafisz cwaniaku do więzienia. I tam będzie należała do ciebie piżama, miska, sztućce i mydło po które będziesz się schylać. To bez dwóch zdań.
                  • Gość: 158 Re: Co odróżnia FSR Global od innych brokerów? IP: 213.241.92.* 22.09.12, 16:09
                    No tak wypowiedziałeś się bardzo pozytywnie, o to mi chodziło. Anty crack? Czy przypadkiem twoje wiadomości nie zostały usunięte z wielu portali?
                    Chyba tak. Pewnie, dlatego że suche podstawy to nic z porównanie innych. Pracownikiem? Kto ja? No proszę cię nie jestem nie byłem i raczej nie będę.
                    Jednak jak bym był to bym pisał inaczej. Jestem zainteresowań osoba a nie, że każdy dla ciebie to pracownik. Uwierz w siebie i węz się do normlanej roboty a nie wypisywanie cały dzień głupot
    • Gość: leszek Re: FSR GLOBAL - proszę o opinie! IP: *.warszawa.mm.pl 25.09.12, 13:30
      Witam,
      Ja jestem z nimi od ponad roku. Ogólnie polecam, choć raz jest lepiej raz gorzej - jak to na forexie, ale najważniejsze że do przodu:) efekty lepsze niż na xtb a do tego nic nie muszę robić
      • anti-crook Fsr Global. Nie dajcie się NABRAĆ! 25.09.12, 13:42
        Gość portalu: leszek napisał(a):

> Witam,
        > Ja jestem z nimi od ponad roku. Ogólnie polecam, choć raz jest lepiej raz gorze
        > j - jak to na forexie, ale najważniejsze że do przodu:) efekty lepsze niż na xt
        > b a do tego nic nie muszę robić

Jasne... cieszymy się, że jesteś.... Pracownikiem FSR Global albo osobą zaprzyjaźnioną...

www.opinie-forum.pl/opinie-firmach/first-swedish-research-opinie-t657.html
        UWAGA NA TY ZŁODZIEI.
        NAWET NIE MAJĄ PRAWA DZIAŁAĆ W POLSCE
        skontaktujcie się z KNF. Tam otrzymacie potwierdzenie
        • Gość: Maciek Re: Fsr Global. Nie dajcie się NABRAĆ! IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.12, 15:35
          crooku - mi też ten Global śmierdzi, ale na liście ostrzeżeń KNF go nie znalazłem
          bip.knf.gov.pl/?l=/Urzad_Komisji/042_Ostrzezenia_publiczne/000_index.html
          • Gość: FSR Uwaga Re: Fsr Global. Nie dajcie się NABRAĆ! IP: *.30.82.59.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.12, 16:07
            Bo w Polsce nie ma dużo klientów ( wszyscy klienci tracą, wiec bardzo szybko spłukują się z funduszy, albo przerywają wykonywanie jakichkolwiek opercacji i są "nie aktywni"). Ja jestem pierwszą osobą co odkryła system działania i opisała go.
            Poza tym napisałem że Ci złodzieje nie mają licencji - NIE MAJĄ PRAWA DZIAŁAĆ, a nie są na jakiejś zakazanej liście. Niemniej, dziękuje za pomysł. Skontaktuje się z KNF i dopilnuje aby Ci złodzieje się tam znaleźli.
            www.opinie-forum.pl/opinie-firmach/fsr-global-first-swedish-research-uwaga-oszusci-t654.html
            UWAGA FSR GLOBAL TO ZŁODZIEJE!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka