Dodaj do ulubionych

Kredyt hipoteczny

26.03.13, 20:37
Witam!!!Chciałbym dostać kredyt hipoteczny ale nie wiem do jakiego banku iść ,nasze dochody to 3700 brutto ,jedno dziecko ,rata za tv 110 zł ,interesuje mnie kwota 160000 zł ,w PKO dostałbym tylko 132000 czy w innych bankach mogę starać się o więcej? Proszę o pomoc z góry dzięki pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Kredyt hipoteczny IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 20:46
      Tu jest cały wątek o tym
      forum.gazeta.pl/forum/w,383,141128379,141128379,Kredyt_hipoteczny_jaki_bank.html
      Ale na forum i tak niewiele się dowiesz
      Idź do dwu doradców typu Open Finance, Expander czy Notus, A-Z, (jest ich więcej i nic u nich nie płacisz). Niech każdy z nich wybierze dla ciebie jakiś bank a ty sama porównasz dwie-trzy oferty, bo tylko ty zrobisz to najlepiej
      I oczywiście poogladaj rankingi typu
      www.alertfinansowy.pl/ranking-kredytow-hipotecznych.html
      • harczyn Re: Kredyt hipoteczny 28.03.13, 10:03
        tak na pewno ale musisz uwżać aby nie iść do zbyt dużej ilości banków
        • kolider Re: Kredyt hipoteczny 28.03.13, 10:13
          Spokojnie można złożyć 3 wnioski. Informacja o składanych wnioskach trafia do BIK i przy większej ilości, żaden bank nie będzie ich rozpatrywał. Warto także rozważyć skorzystanie z usług doradców finansowych tj.: Expander czy Open Finance, dysponują oni bowiem bazą ofertową ze wszystkich banków (ich usługi są bezpłatne - to bank płaci im prowizję).
    • anetkarobert Re: Kredyt hipoteczny 27.03.13, 20:21
      Witam serdecznie służę pomocą, proszę info na priv cisko@wp.pl
      Aneta
    • kolider Re: Kredyt hipoteczny 27.03.13, 21:09
      Zacznij poszukiwania od skorzystania z jakiejś dobrej porównywarki finansowej w internecie
    • Gość: mi80 Re: Kredyt hipoteczny IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 09:54
      Najpierw przeczytaj informację w jaki sposób banki Cię widzą i co zrobić, aby podnieść swoją zdolność kredytową. W tym serwisie znajdziesz porównywarkę kredytów hipotecznych i niezbędne informację, które powinny Ci ułatwić wybór dobrej oferty kredytowej. Powodzenia
    • Gość: halina33 Re: Kredyt hipoteczny IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 23:38
      A ja polecam bo właśnie brałam w PKO BP własny kąt. właśnie wyczytałam że nie cieszy się tylko moją dobrą opinią a wielu Polaków bo co 3 kredyt udzielany jest właśnie przez ten Bank, dodatkowo wg plebiscytu organizowanego przez Bankier.pl okrzyknięty został najlepszym!
      • Gość: tomek Re: Kredyt hipoteczny IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.13, 07:16
        To prawda, oferta kredytu mieszkaniowego w PKO BP jest bardzo atrakcyjna ( przy pewnych założeniach). Warto mimo wszystko, przyjrzeć się ofercie pozostałych banków, bo kredyt hipoteczny to zobowiązanie na ogół na kilkanaście lub kilkadziesiąt lat.
    • drogadowlasnegom Re: Kredyt hipoteczny 26.08.13, 18:23
      Wnioski powinno się złożyć do 2-3 banków.
      Tylko nie można przed wyborem tych banków zgadzać się na weryfikacje BIK. Dopiero po wyborze i skompletowaniu wszystkich dokumentów warto tego samego dnia złożyć wnioski do wszystkich tych banków.

Przed decyzją polecam przejrzeć warunki kredytów hipotecznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka