forumowakobita 11.08.13, 11:07 mam u nich konto czy zalozenie walutowego u nich wiaze sie znowu z jakims podpisywaniem dokumentow? czy wszystko zalatwie przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: mbank walutowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 12:42 Jak masz podpisaną umowę ramową, to inna nie będzie potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowakobita Re: mbank walutowy 11.08.13, 12:55 a jaka to umowa? podpisywalam wiele lat temu i nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
poziomek86 Re: mbank walutowy 11.08.13, 14:02 Możesz złożyć wniosek w systemie transakcyjnym. Cytat ze strony: "Wniosek o konto walutowe w EUR możesz złożyć w serwisie transakcyjnym lub telefonicznie, dzwoniąc na mLinię:" Odpowiedz Link Zgłoś
forumowakobita Re: mbank walutowy 15.08.13, 17:13 wiem ze wniosek mozna zlozyc przez internet tylko czy zlozenie takiego wniosku wiaze sie z kolejnym podpisywaniem umowy? czy poprostu do mojego konta zostanie dodane kolejne walutowe bez podpisywania? Odpowiedz Link Zgłoś
savras Re: mbank walutowy 22.08.13, 19:32 założenie konta walutowego przez internet nie wymagało podpisywania czegokolwiek. nowy rachunek pojawił się na liście natychmiast po wypełnieniu i przesłaniu wniosku. dodam (o ile ma to jakies znaczenie), ze rachunek w PLN zakładałem również przez internet bez podpisywania czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś