Dodaj do ulubionych

wrobieni w GETIN BANKU

23.08.13, 19:38

w2012.r chciałam założyć konto oszczędnościowe pani w banku zaproponowała Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpieczyć Przyszłość umowę podpisałam, za kilka dni przyszły dokumenty z Open Life, z których się dowiedziałam ze jest to Ubezpieczenie .W tym roku w lipcu z mojego konta oszczędnościowego znikło 4.636.00zł po kontakcie z bankiem okazało się, że pani zakładając konto oszczędnościowe złożyła stałe miesięczne zlecenie przelewu na wyżej wymienioną kwotę podsuwając mi do podpisania ,twierdziła, że jest to zlecenie otwarcia konta oszczędnościowego.Złożyłam reklamację.Czekam na odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc_ wrobiona dzieki niemysleniu IP: *.multimo.pl 25.08.13, 17:19
      propozycja dla ciebie:
      - wziąć kogoś z rodziny, aby złożył wniosek o twoje ubezwłasnowolnienie w sądzie
      -w sadzie nie odzywać się i udawać głupią.
      naprawdę, zrób to, jak nie dla siebie, to dla swojej rodziny.
    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.09.13, 18:25
      szukam osób z Lublina i okolic wrobionych przez getinbank. proszę o kontakt ilonaresztak@wp.pl
      • Gość: Marcin Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 14.01.14, 22:25
        Witam Ja też zostałem wrobiony w NOBLE BANKU W PARETO MILLENIUM Doradca powiedział że jedyna prowizja jaką zapłacę to 3000zł a składka pierwsza i bieżąca którą płacę jest inwestowana w całości . Prawda jest taka że z składki bieżącej pobierają prowizję w wysokości 660zł. Tego nikt nie mówił o takiej prowizji. Proszę o wzór formularza reklamacyjnego do banku chcę się z tego wycofać ale to nie jest takie proste ponieważ bym stracił połowę wpłaconych pieniędzy. Może ktoś coś wie o pozwie zbiorowym. Proszę o kontakt. marcinr79@hotmail.com
        • gosiaa81 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 16.01.14, 22:37
          Ja rowniez zostalam wrobiona w "Plan Regularnego Oszczedzania Zabezpiecz Przyszlosc" czy ktos wie o pozwie zbiorowym dotyczacym tego produktu?
          Jestem z Kielc czy sa osoby w podobnej sytuacji?
          • Gość: mi Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 17.01.14, 09:58
            można we własnym zakresie walczyć na początku
            • Gość: Kon Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.14, 18:51
              Zostałem wrobiony w Plan regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę bardzo o przesłanie dokumentów na mój e-mail a2shaun11@interia.pl

Z góry dziekuję
              • ja-nin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 18.03.14, 21:19
                Gość portalu: napisał(a):

> Zostałałam wrobiona w Plan regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę
                > bardzo o pomoc w walce z bankiem i przesłania wzorów pism na mój e-mail janka.2@wp.pl
                > Z góry dziekuję
                • husia11 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 18.03.14, 21:32
                  Witam- właśnie piszę reklamacje i skargi na ten sam produkt- mam tu 4 osoby -jesteśmy z Radomska i zaczynamy dopiero walkę - jak się trochę obrobię z pismami to powysyłam do Pani wzory i adresy. jak coś to proszę się przypomnieć na martalis3@wp.pl
                  • dorexxx25 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 06.05.14, 12:06
                    Witam wszystkich. Ja rowniez zostałam wrobiona w LUCRO. Pani z banku z ktora zalatwialam zawsze swoje sprawy zapewniała ze to bardzo dobra inwestystycja. I zapewniała ze inwestycja jest tylko na 5 lat. Okazało sie ze inwestycja jest na lat 15. Prosze o przesłanie tych dokumentów na moj adres. Bardzo chętnie przyłącze sie do zbiorowego pozwu. Moj mail dorota200482@gmail.com. Prosze o pomoc. Moze powinnismy jakaś stronę na facebooku założyć? Moze znajdziemy wiecej ludzi oszukanych przez getting bank!!!!!
                    • dethleffs Re: wrobieni w NOBLE BANKU 06.05.14, 12:52
                      dorexxx25. wejdź na facebook "Przywiązani do polisy"
                    • Gość: ola Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 151.248.59.* 06.05.14, 15:06
                      wpisz na fb oszukani przez getin bank , albo getin bank i dołącz do nas oszukanych
                      • dorexxx25 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 06.05.14, 19:24
                        Dzieki juz szukam was na facebooku
                    • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 08.05.14, 23:10
                      Skąd jesteś? Ja z Siedlec
                      • dorexxx25 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 09.05.14, 05:26
                        Jestem ze Slupska ale mieszkam w Irlandii
                        • Gość: ola Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 151.248.59.* 09.05.14, 09:58
                          ja jestem z Kołczygłów i jest Pani pierwsza osoba o jakiej słyszę z okolic , szkoda że nie ma Pani na miejscu bo byśmy razem poszły pod bank im większa grupa tym lepiej
                  • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:16
                    witam serdecznie, mam podobny problem z planem regul, oszczędzania w openlife. nie wiem od czego zacząć a wplacam już 1,5 roku co miesiąc. nie mam kontaktu z nikim z Łodzi gdzie mieszkam. Czy mogę prosić o pomoc = od czego zacząć walkę? Ewa(ewcia_59@op.pl)
                  • zbicie1 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 03.03.15, 18:06
                    Witam wszystkich. Również dałem się wrobić w Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę bardzo o przesłanie wzorów skarg lub reklamacji na mail - zbicie@wp.pl, bardzo chcę się z tego bagna wydostać. Chętnie też dołączę do pozwu zbiorowego, mieszkam koło Piły więc okolice Piły i Poznania jak najbardziej. Za wszelką pomoc z góry serdecznie dziękuję.
                • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 11.04.14, 01:16
                  Ja kieruje do sądu. Mam swoje lata. Nie pozwolę na dalsze manipulacje
                • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:12
                  witam, ja również mam ten problem ale nikt nie chce mi pomóc i przesłać chociaż wzór pisma reklamacyjnego. może Pani go posiada, nie wiem za co się zabrać . Ewa
                  • Gość: Michał Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 03.06.14, 22:19
                    Wzory kilku pism

jak.cosik.pl/na-kazdy-temat/9-jak-odzyskac-pieniadze-z-polisolokat-pareto-libra-lucra-stabilny-wzrost-itd.html
                    • warszawianka99 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 11.06.14, 15:15
                      Co Pan sądzi o Fastlaw ?
              • Gość: Sergio Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 92.60.132.* 19.03.14, 12:25
                Witam, niestety zostałem wrobiony w Lucro, bardzo proszę o przesłanie wzorów pism reklamacyjnych na adres sergiom@interia.pl - dziękuję
                • 2konin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 20.03.14, 09:54
                  Nie ma czegoś takiego jak "wzór reklamacji" zwłaszcza w walce z bankiem, jeśli uważa Pan, że tzw. opiekun klienta wprowadził Pana w błąd co do istoty LUCRO (ryzyko etc.) to proszę to opisać własnymi słowami i złożyć pismo w oddziale getin (kopia z podpisem pracownika i datą przyjęcia pisma dla Pana), w którym podpisał Pan deklarację przystąpienia do lucro. Ja sama poszukuję osób, które czują się wprowadzone w błąd i przystąpiły do lucro, myśląc, że jest to bezpieczna lokata terminowa w oddziale getin w KONINIE. Proszę o kontakt!!!!!!
                  • Gość: gość Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.14, 08:49
                    też jestem z konina proszę o kontakt
              • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 30.03.14, 21:24
                To nadal to sprzedaja oszusci?
                • Gość: Michal Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 30.03.14, 21:59
                  Cały czas, pewnie tylko umowa się zmieniła i procedury, żebyś tak łatwo nie mogła unieważnić jej...nowe nazwy to m.in. szmaragd i quattro
                  • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 09.04.14, 22:22
                    Czy cos się zmieniło w twojej sprawie? Ja czekam na odpowiedz na moją reklamacje
                    • Gość: Michal Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 09.04.14, 23:50
                      Dokładnie tak samo, czekam na odpowiedź na reklamacje, jednocześnie załatwiłem już, że jak się nie uda pismami to będę dochodził swojego przez sąd.
                      • warszawianka99 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 11.06.14, 15:26
                        Jestem w Plan Regularnego Oszczedzania Zabezpiecz Przyszłość umowa podpisana między Open Life a Getin Noble Bank chcę zrezygnować z ubezpieczenia i odzyskać zainwestowane pieniądze czy reklamacja i źadanie zwrotu kasy jest jednoznaczna z rozwiązanie umowy?
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 12.06.14, 01:00
                          Z tego co mi wiadomo to nie jesteś w tej sytuacji stroną, także pozostaje tylko przestać płacić.
              • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:10
                witam, czy otrzymał Pan może wzór pisma reklamacyjnego na Plan regul. Oszczędzania?Mieszkam w Łodzi i nie mam kontaktu z nikim pokrzywdzonym a a nie wiem od czego zacząć. Ewa
            • joamil Re: wrobieni w NOBLE BANKU 16.01.15, 23:28
              mi czy mogę prosić o kontakt? mam kilka pytań : kaamilek@poczta.fm
          • Gość: barwnu Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.chelm.mm.pl 18.01.14, 20:53
            Miałam również ten produkt. Zaprzestałam wpłat ponieważ nie chciałam być dalej oszukiwania. Zwrócono mi po 1,5 roku wpłat 3% wpłaconych środków. Przystąpiłam do pozwu zbiorowego przygotowywanego przez kancelarię LBW w Warszawie. Umowę z kancelarią podpisałam w listopadzie ub.r.
            • Gość: mi Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: 80.50.149.* 19.01.14, 00:01
              Również jest to wyjście z sytuacji, ale można samemu powalczyć. Akurat mi sie udało. ale latwiej jest gdy umowa jest w Getin spisana .
              • joanna0406 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 10.02.14, 18:50
                Zostalam wrobiona w Pareto II ponad 3 lata temu. Przy zawarciu umowy w oddziale w Scu powiedziano mi, ze okres oszczedzania jest min.36 mcy. Poniewaz mieszkam na stale zagranica nie orientowalam sie co dzieje sie z tymi lokatami,;przez 36 mcy przelewalam skladki.Po tym okresie przerwalam , bo chcialam zrealizowac lokate. Tymczasem zerwano ze mna umowe i przelano na konto 731 zl. Stracilam ponad 8 tys. Wyslalam pismo reklamacyjne. Czekam na odpowiedz, ale licze sie z tym, ze nie beda chcieli mi tak latwo je oddac. Chce walczyc o moje pieniadze. Bede wdzieczna, za kazda rade
            • Gość: ak Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 22:58
              podaj prosze wiecej info na email adriankl@tlen.pl
            • Gość: anty LWB Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 22:41
              to z deszczu pod rynnę!

rozwiąż tą umowę natychmiast jeśli jeszcze możesz! nie dość że nic nie zrobią (od ponad roku tylko się reklmaują)

LWB to lepszy interes niż AMber Gold, tamci chcoiaż na początku ludziom płacili

w LWB nie da się rozwiązać umowy! nawet jak odzyskasz sam kasę to.... płacisz tym darmozjadom a umowę możesz rozwiazać .... jak zapłacisz opołaty likwidacyjne! chyba wiem jaki prawnik pisał tą umowę, ten sam co te produkty!
          • Gość: hyc Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.inetia.pl 20.01.14, 15:03
            Moja mama tez dala się naciągnąć i też w Kielcach. Nie mam pojęcia jak jej pomóc. Gdzie się zgłosić
            • Gość: łapa2000 Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 22:00
              Napisz do mnie na beka61@o2.pl
            • Gość: mi Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 21.01.14, 07:28
              podaj swój adres mail to wyśle swoje materiały
              • Gość: fra Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 15:59
                Witam
                mam ten sam problem bardzo proszę jak możesz prześlij mi materiały bfracz@interia.pl z góry dzięki :)
              • wrobiona223 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 04.02.14, 12:11
                czy mogę też prosić o materiały. Dałam się nabrać na Kwartalny profil+. mój adres dankacha@gmail.com Z góry dziękuje
              • Gość: Radek Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 12:22
                Proszę także o wzory pism. Złapałem się na Kwartalny Profit. Open Life
                radek_b2@o2.pl
              • Gość: Iwona Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.14, 22:17
                Proszę o jakieś wskazówki:
                mój adres iwo23iwo@wp.pl
                Dziękuję
              • Gość: Gość Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.bestgo.pl 13.02.14, 22:55
                Bardzo proszę o pomoc i przesłanie wzoru reklamacyjnego do banku na e-mail kry_ska@poczta.fm

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
                Krystyna
              • mchecin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 21.02.14, 00:03
                Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu pieniędzy z UFK PARETO II i KWARTALNE ZYSKI, proszę o podpowiedź do czego zacząć i o przesłanie wzorów pism. Z góry dziękuję i pozdrawiam mchecin@gazeta.pl
              • Gość: ninka Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.gl.digi.pl 27.02.14, 21:19
                Bardzo proszę o wzory pism dot. reklamacji, ponieważ zostałam oszukana przez Getin Bank. natalia__aa@wp.pl
              • Gość: tom Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dynamic.vectranet.pl 06.03.14, 08:28
                Witam,
                ja również zostałem wrobiony w better future. Uprzejmie proszę o przesłanie papierów, z którymi mogę coś powalczyć na adres: tkmiecik@poczta.fm

Dziękuję
            • Gość: gosiaa81 Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 30.01.14, 09:12
              Do hyc .Hej jestem z Kielc napisz mi jak mozesz w ktorej placowce i na jakim produkcie zostala oszukana.
          • Gość: jurek sam Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.internetia.net.pl 31.01.14, 23:32
            ja tez zostałem wrobiony w to towarzystwo .Dotychczas prowadzę korespondencję z Rzecznikiem Ubezpieczonych , z mizernym skutkiem. Jestem ze Śląska. Lecz nie mam zamiaru odpuścić. Wspólnie może damy radę tym oszustom.
          • Gość: endriu Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.darnet.pl 10.02.14, 18:55
            witam
            też walcze moje i pana edmunda wzory pism szukać na chomik dexter5
            • joanna0406 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 10.02.14, 19:04
              Nie moge znalezc tych materialow pod tym haslem
              • Gość: endriu Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.darnet.pl 10.02.14, 19:38
                proszę o emaila wysle
                • Gość: joanna0406 Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.dsl.sta.abo.bbox.fr 10.02.14, 20:36
                  moj mail:joanna.bavant@hotmail.fr
                  z GORY DZIEKUJE
          • Gość: Grudziądz Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 18:31

Szukam wrobionych w Grudziądzu!
            • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 20:24
              Szukam wrobionych z siedlec razem zrobimy więcej
          • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 22:22
            Tak jestem z Siedlec
          • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 22:37
            Jestem z Siedlec
          • Gość: Alina Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.play-internet.pl 28.03.14, 20:49
            Jestem z siedlec czy już coś zrobilas w tej sprawie?
          • Gość: Ewa Re: wrobieni w NOBLE BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:07
            witam , ja tez jestem wrobiona w ten plan, mieszkam w Łodzi i znam osobę zz Konstantynowa podobnie zrobioną. Podaje maila do kontaktu: ewcia_59@op.pl
        • aalyah3 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 19:09
          Jezu, zaraz zwymiotuję z nerwów... Po maturze dostałam od rodziny 10 tys zł. Były to pieniądze, które zebrała cała rodzina po moich narodzinach, abym w odpowiednim czasie mogła je przeznaczyć na jakiś start w dorosłe życie... Dałam się naciągnąć w Getinie na Top Inwestycję II. Jutro idę wypłacić moje pieniądze, właśnie minęły 4 lata, po których miała być wypłata. Cały czas czułam się w miarę bezpiecznie, bo nawet dopytywałam kilka razy w oddziałach podczas tych 4 lat czy na pewno 100% ochrona kapitału oznacza, że dostanę z powrotem te 10 tys!! Teraz jak was czytam to jest oczywistym, że jutro doznam pewnie szoku... Ktoś wypłacał już kapitał z tej inwestycji? :(
          • 1antygetinnoble Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 19:30
            To znaczy straty są jak zrezygnujesz przed terminem lub nie zapłacisz składki, jak jest po zakończeniu nie wiem, ale nie denerwuj się zawczasu, szkoda zdrowia, daj koniecznie znać ile zarobiłaś,
            jak patrze na fundusz Europa np. Pareto New Frontier III UFK (2103.N) jak ktoś zyska na tym to będzie cud jak nie straci to jeszcze większy cud bo te notowania są marne:
            stooq.pl/q/?s=2103.n - wpiszcie europa i wybierzcie swój
            skoro fundusz czy jak to tam się nazywa traci to jakim cudem wypłacą 100% inwestycji ? tego nie rozumiem i nie zrozumiem o co chodzi w tej gwarancji środków.

aalyah3 napisał(a):
            > Jezu, zaraz zwymiotuję z nerwów... Po maturze dostałam od rodziny 10 tys zł. By
            > ły to pieniądze, które zebrała cała rodzina po moich narodzinach, abym w odpowi
            > ednim czasie mogła je przeznaczyć na jakiś start w dorosłe życie... Dałam się n
            > aciągnąć w Getinie na Top Inwestycję II. Jutro idę wypłacić moje pieniądze, wła
            > śnie minęły 4 lata, po których miała być wypłata. Cały czas czułam się w miarę
            > bezpiecznie, bo nawet dopytywałam kilka razy w oddziałach podczas tych 4 lat cz
            > y na pewno 100% ochrona kapitału oznacza, że dostanę z powrotem te 10 tys!! Ter
            > az jak was czytam to jest oczywistym, że jutro doznam pewnie szoku... Ktoś wypł
            > acał już kapitał z tej inwestycji? :(
            • aalyah3 Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 19:35
              Jutro rano pójdę i na 100% dam znać... Od początku dostawałam co pół roku listy, z których wynikało, że tracę, ale bez przerwy było mi powtarzane, że dostanę pieniądze pomimo straty. Dziś zajrzałam do umowy i cała ta inwestycja zakończyła się 08.08.2015, a ja nie dostałam absolutnie żadnej informacji, nic. Getin wygrywa plebiscyt na najgorszy bank wszech czasów.
              • 1antygetinnoble Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 20:28
                on już jest najgorszym bankiem w "polsce" i nie mówię to ja tylko ci którzy dodają opinię i piszą o tym w internecie, bo gdyby nie pisali uszło by im to płazem i nadal był by jednym z najlepszych banków, zresztą jeszcze ma zbyt dobrą, więc oszukani - do roboty trzeba to zmienić.

aalyah3 napisał(a):

> Jutro rano pójdę i na 100% dam znać... Od początku dostawałam co pół roku listy
                > , z których wynikało, że tracę, ale bez przerwy było mi powtarzane, że dostanę
                > pieniądze pomimo straty. Dziś zajrzałam do umowy i cała ta inwestycja zakończył
                > a się 08.08.2015, a ja nie dostałam absolutnie żadnej informacji, nic. Getin wy
                > grywa plebiscyt na najgorszy bank wszech czasów.
                • 1pomorzanin Re: wrobieni w NOBLE BANKU 27.08.15, 21:06
                  Nie zapominajmy o ich popleczniku OPEN FINANCE z resztą tego samego właściciela co GETinGang, oni naganiają klientów nie tylko getinowi ale reszcie nastawionych na zabieranie ludziom pieniędzy firm np. TU Europa (Pareto), która na swojej stronie nie przyznaje się , że kiedykolwiek oferowała taką polisolokatę, zmieniła tylko nazwy produktów i dalej wyciąga pieniądze od ludzi... cała grupa firm Leszka Czarneckiego śmierdzi!
      • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 19:38
        Z Siedlec jest nas troje
        • forum-kredytowe.pl Getin 24.06.15, 12:09
          Getin to chyba najbardziej grający na krawędzi prawa bank, zysk jest na 1 miejscu , klient gdzieś daleko w tyle.
          Straszenie wypowiedzeniem kredytu w przypadku lekkich opoznien to norma
          www.forum-kredytowe.pl/f135/wypowiedzenie-kredytu-w-getin-bank-91802.html
      • Gość: korzeniowski Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.14, 20:45
        getin up to bardzo dobry bank , szczególnie konto getin up polecam
        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 31.05.14, 21:48
          My wszyscy na tym forum właśnie po to tu jesteśmy żeby go polecić innym! Bo uczciwie traktuje klienta! Nie kradnie, nie oszukuje, nie wprowadza w błąd, rzetelnie rozpatruje reklamacje, tylko dlaczego w Polsce jest kilkaset tysięcy okradzionych przez firmy z grupy pana Czarneckiego...?
          • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 18:48
            Nie wiem gdzie i w jaki sposób mam złożyć reklamację w Open Life czy w Getin Bank ?
          • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 18:54
            W jaki produkt Pana wrobiono?
            • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 12.06.14, 21:22
              Taką samą reklamację tylko inaczej zaadresowaną wysłać i do banku i do Openlive
              • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 21:57
                Mam wzory pism reklamacyjnych ale nie bardzo wiem jak je sformułować ,są tam jakieś art. czarna magia nie wiem czy sama dam radę je napisać.Czy mogłaby mi Pani coś doradzić ?
                Nie zapłaciłam czerwcowej składki i Open Life wysyła mi smsowe ponaglenia i daje termin do 27 czerwca inaczej wypłaci mi wartość wykupu,czy te reklamacje muszę wysłać przed tym terminem ?
                Nadmieniam że do tej pory nie składałam formalnego rozwiązania umowy.

• Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 12.06.14, 22:17
                  Musi Pani się zastanowić co dla Pani będzie lepsze, ja płaciłam składki do końca aż do podpisania ugody bo miałam nadzieję że uniknę sądu i tak się stało. Jak Pani przestanie płacić to umowa zostanie automatycznie zerwana. W reklamacji niech Pani opisze jak doszło do zawarcia niekorzystnej dla Pani umowy.
                  • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 12.06.14, 22:43
                    Jak długo trwały negocjacje i czy korzystała pani z porad prawnika przy pisaniu reklamacji ?
                    • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 08:22
                      Jak pisałam wcześniej sama walczyłam około 2 lata, kiedy już nie mogłam znieść ich impertynencji wynajęłam prawnika i rozdawałam ulotki pod bankiem. Zacząć jednak trzeba od reklamacji.
                      • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 13.06.14, 09:14
                        O jaki produkt w Pani przypadku chodziło ?
                  • Gość: ratajos58 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.kalisz.mm.pl 14.06.14, 21:52
                    jeszcze raz do lili podaje mojego mejla ratajos58@o2.pl prosze sie do mnie odezwac.mam do pani/pana pare pytan a nie chce na forum/
                    • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 14.06.14, 22:01
                      Już dwa razy wysyłałam, proszę sprawdzić czy dobrze podaje Pan emaila
              • joamil Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.01.15, 23:19
                Lili czy mogę prosić Panią o kontakt? kaamilek@poczta.fm będę wdzięczna.
      • agata_poznan Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.03.16, 13:05
        Witam, ja też jestem posiadaczką polisolokaty, mam Pareto II. Oczywiście mam znacznie mniej pieniędzy na koncie niż zainwestowałam. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie całej kwoty? Słyszałam, że kancelarie pomagają ale nie walczą o cała kwotę i zabierają 50% odzyskanych środków. Dziękuje z góry za pomoc.
        • koziorozka Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.03.16, 12:48
          agata_poznan - W tym poście niby nic nie wiesz, a 5 min. później w następnym podajesz mail do Mariusza Kozaryna - super dobrodzieja co to niby za friko 100% kwot odzyskuje.
          Tiaaa, lecę uwierzyć.
          Mam nadzieję, że ludzie się nie nabierają na taką ściemę reklamową.
      • effka1 Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.10.18, 11:43
        Posiadam Plan regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość Getin Banku, Open Life. Proszę
        bardzo o pomoc w walce z bankiem i przesłania wzorów pism na mój e-mail linda1@poczta.onet.pl, z góry dziękuję
    • Gość: ewa564 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetia.net.pl 09.09.13, 21:20
      Reklamacja została uznana .Pieniądze zostały przelane na moje konto .
      • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.09.13, 21:22
        jakim cudem??proszę o wskazówki?
        • Gość: robert Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 28.10.13, 11:09
          szukam chętnych do pozwu zbiorowego robertgorecki1@wp.pl
          • Gość: papugi oszukują Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 22:36
            pozywajcie , pozywajcie!

płaćcie tym złodziejskim ppaugom prawnikom po 3-5 tys. zł bezwrotnej prowizji za co? ZA NIC?

chciałem pozwać i jak przeczytałem umowę to stwierdzam, że tą firmę LWB to założył sam Getin żeby na nas zarobić po raz DRUGI!

3-5 tysięcy opłaty! bezzwrotnej
            10% za odzyskanie kasy
            płacimy to nawet jak sami odzyskamy kasę
            oni nic nie robią, od roku się tylko reklamują, wysłali uwaga .... JEDEN pozew i to na Axa a nie Getin!
            i teraz uwaga.... Z TEJ UMOWY NIE MOŻNA SIĘ WYCOFAĆ! to jeszcze gorsze niż te produkty!
            • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 11.03.14, 19:18
              Ja miałam przyłączyć sie do pozwu zbiorowego wlasnie do LWB bo zlozylam 5 reklamacje i jak narazie oczywiscie odmowna. wyslalam im dokumenty i czekam na odpowiedziec. czyli Pan mówi, ze lepiej dać spokoj? Bo znow sie wpakuje w kolejne klopoty?jak odzyskac w takim razie moje pieniadze?
              • Gość: kama Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.free.aero2.net.pl 11.03.14, 19:48
                Spróbuj się skontaktować z kancelarią Lorica Iuris , 506282331 pan Tłoczek, ja byłam z nim na rozmowie i wydawał się konkretny. Powiedział żeby odzyskać pieniądze to trzeba skierować sprawę do sądu. Czekam aż mi prześlę umowę i wtedy zdecyduję co zrobię
                • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 11.03.14, 19:55
                  tak ale wiesz jaka oplate za prowadzenie sprawy wezmie i czy jest gwarancja wygranej?Bo jesli nic nie pomoze to znow strce kolejne pieniadze na marne.
                  • Gość: kama Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.free.aero2.net.pl 11.03.14, 20:04
                    koszt sprawy to ok 3,5 tyś, powiedział że spawa jest do wygrania ale czy na 100% to tego nikt nie wie, powiedział że nie odzyskam całej sumy wpłaconej bo sąd odejmnie za koszty prowadzenia tego ubezpieczenia w moim przypadku dla open life. Z sumy 22 tyś odzyskam ok 13-15 tyś. Ja też boje się że stracę kolejne pieniądze ale sama już nie wiem co mam myśleć, napewno ubezpieczyciel stosuje niedozwolone opłaty likwidacyjne więc jakaś szansa na wygranie jest.
                    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 11.03.14, 20:54
                      ale skoro bank wprowadzil Cie w blad i ubezpieczyciel stosyje niedozwolone klauzule to jakim cudem sad odejmie za koszty prowadzenia tego ubezpieczenia?dziwne to dla mnie. Bo jesli wygralby sprawe to powinnas dostac pieniadze plus ustawowe odsteki a tu jakies koszty?? Jedynie sad bierze oplate sadowo od pozwu zbiorowego 2% a od zwyklego 5% ale mozesz starac sie o zwolnienie od kosztow. a czemu az 7 tys jestes do tylu przy pomocy prawnika?
                    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.03.14, 19:42
                      skontaktuj sie ze mna na emaila ilonaresztak@wp.pl. byc moze jest troche tansza opcja ;)
                    • Gość: alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 19:54
                      Szukam kontaktu jestem z siedlec wrobiona na 15 lat w zabezpiecz przyszłość. Pomocy
                • Gość: alka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 21:47
                  No i co zrobiłaś? Mnie ostrzezono że to naciagacz
                • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 22.04.14, 23:01
                  Czy byłaś w jego kancelarii mnie ostrzeżono ze to Naciagacz
                • e.n.d.r.i.u.u Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.12.14, 12:41
                  Kama napisz co z panem Tomaszem ustalułeś i jak przebiegaja sprawy
                • ag540 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.12.14, 14:43
                  I co się okazało?
                  • e.n.d.r.i.u.u Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.12.14, 15:57
                    WITAM
                    co tu tak cicho na forum nic nowego nikt nie wnosi tak choćby wszyscy odpuścili
              • Gość: odzyskałam część p Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.opera-mini.net 10.05.14, 07:34
                Ja odzyskałam część pieniędzy z 2 funduszy (Axa i Benefia) poprzez kancelarię prawną Fastlaw. Znalazłam ich w necie.
                Biorą prowizję, ale dopiero po odzyskaniu pieniędzy. Po miesiącu miałam kasę na koncie, chociaż moje reklamacje cały czas bank odrzucał.
                Walczcie z bankami, bo można wygrać.
                Ja odzyskałam kasę w lutym 2014.
          • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 19:47
            Czy pan znalazł
            jestem z Siedlec
      • Gość: barwnu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.chelm.mm.pl 13.10.13, 16:52
        Gratuluję. Składałam dwie reklamacje, pisałam do RU - w moim imieniu podjął dwie interwencje i wciąż odmowa. Bardzo proszę o kontakt.
      • Gość: barwnu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.chelm.mm.pl 15.10.13, 17:55
        Pani Ewo miałam ten sam produkt. Od czerwca wciąż piszę z bankiem i Open Life, RU - bez skutku. Uprzejmie proszę o kontakt.
      • Gość: andrzej Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.13, 16:07
        proszę powiedzieć jak napisać reklamację w powyższej kwestii
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 22.10.13, 22:49
          Mogę wysłać swoje wzory pism. W wyniku napisania trzech reklamacji do Getin Banku i pism do innych instytucji, a także rozmowy z dyrektorem ww. banku w sprawie procesu sprzedaży produktów strukturyzowanych tj. „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość” oraz „LUCRO”, moje reklamacje zostały rozpatrzone pozytywnie i zwrócone zostaną mi w 100 % wpłacone środki . A zatem udało się wygrać. Serdecznie dziękuje panu Edmundowi za nieocenioną, wytrwałą pomoc i wsparcie ; )
          • Gość: barwnu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.13, 09:19
            Gratuluję odniesionego sukcesu. Bardzo proszę o wzory pism, szczególnie do KNF i UOKiK oraz trzeciej reklamacji do Getin Banku. Napisałam dotąd dwie reklamacje i prośbę o interwencje do RU, korespondencja trwa od czerwca br. jak dotąd przegrywam. Sprawa dotyczy również zakupu produktu „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość”. Mój mail: barwnu@interia.pl
            Z góry dziękuję; )
            • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 24.10.13, 10:19
              bardzo proszę o wzory pism , ja również zostałam wrobiona w przez ten bank w kwartalne zyski, pisałam reklamacje ale zostały odrzucone, bardzo bardzo proszę o pomoc z góry ślicznie dziękuje
              • Gość: super pomysł Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 22:44
                Olu dobra rada: jak chcesz reklować to napisz to SAMA . przecież nikt nie uwierzy w Twoją relamajcę jak napiszsesz tak samo jak setki ludzi!

polecam nawet nie zmieniać płci, na pewno dla urzędów, sądów będzie to wiarygodne :)
          • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 28.10.13, 11:07
            bardzo prosze o pani wzory, ślicznie dziękuje frytka2484@o2.pl
          • miro535186045 Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.11.13, 12:29
            Jestem wrobiony w Pareto 2. Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z góry dziękuje.Mój email : mirek.63@o2.pl
            • Gość: Katarzyna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 13:57
              Jestem wrobiony w Open Live. Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z góry dziękuje.
              • Gość: Katarzyna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 14:07
                jestem wrobiony w Open Life. Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z gór
                > y dziękuje.
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 15.01.14, 07:15
                  trzeba podać adres poszczy żeby wysłać pisma jako wzór
                  • foksik53 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 15:33
                    Jestem jedną z uszczęśliwionych osób poprzez zawarcie umowy - polisolokaty w Getin Banku. Z problemami polisolokat dowiedziałam się dopiero z prasy oraz z forum. Chcę tak jak inni z tego się wycofać ale bez utraty moich środków finansowych. Proszę o poradę jak mam to zrobić oraz proszę o przesłanie wzoru pisma na podany adres pocztowy. Pozdrawiam
                • henioma Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.03.14, 08:04
                  Bardzo proszę o wzory pism. Jestem wrobiony w Open Life . Z góry dziękuję
                  • Gość: marfik Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.07.14, 09:57
                    Witam, czy mógłby ktoś mi więcej napisac o co chodzi z tym wrobieniem?? Wczoraj podpisałam wniosek o zawarcie ubezpieczenia getin bank i open life mozaika możliwości, mam jednak 30 dni na rezygnację. I nie wiem co robić, po przeczytaniu tych postów. Może ktoś coś więcej napisać. Jak nie tu to na meila. marfaluksza@wp.pl
                    Z góry dziękuję,
                    marta
                    • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 11:00
                      Rezygnuj póki możesz! Więcej zarobisz na zwykłej lokacie! Cytując byłego pracownika Open Finance "te produkty są tak skonstruowane, że nie mogą zarabiać dla klienta".
                      • pozywamyzbiorowo.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 11:44
                        To bardzo poważne stwierdzenie, a czy Pan ma taki produkt i problem z rozwiazaniem umowy?
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 11:58
                          Proszę nie udawać, że interesuje Was ta dyskusja i spamować dalej.

pozywamyzbiorowo.pl 02.07.14, 11:44
                          Odpowiedz
                          To bardzo poważne stwierdzenie, a czy Pan ma taki produkt i problem z rozwiazaniem umowy?
                          • pozywamyzbiorowo.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 12:02
                            Ale ja nie spamuję, pytam się wprost. Nie jestem spamującym automatem, tylko pytam czy więcej osób ma takie problemy. Nasze forum to 18 tysięcy użytkowników, współpraca z bardzo dobrymi kancelariami prawnymi, specjalizującymi się w pozwach zbiorowych i można to spiąć i wystąpić z ewentualnym pozwem. A Państwo myśleli o takiej formie? Czy bardziej chcecie wylewać swoje żale i nie działać w swojej sprawie?
                            Pozdrawiam Panie Michale!
                            P.S. I mniej nerwów zalecam :-)
                            Maciek
                            • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 89.25.250.* 02.07.14, 12:31
                              Pozwy zbiorowe, to tylko nabijanie kieszeni adwokatom i są nie tak (jeżeli w ogóle) skuteczne, jak pozwy indywidualne, dlatego poszkodowani pozywajcie indywidualnie
                              • pozywamyzbiorowo.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 12:44
                                Pozwy zbiorowe dopiero się rozwijają, ale widząc ostatnią praktykę orzeczniczą coraz częściej są skuteczne. Na pewno opłata jest niższa niż przy indywidualnym i to powoduje, że ludzie coraz częściej do nich przystępują, ale oczywiście jeśli ktoś ma taki problem i chciałby w postępowaniu indywidualnym walczyć to mogę udostępnić kontakt do kancelarii. Proszę pisać i w sprawach ewentualnych pozwów indywidualnych i zbiorowych na adres: redakcja@pozywamy-zbiorowo.pl
                                • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 89.25.250.* 02.07.14, 13:03
                                  Dziękuję mam już swojego adwokata i nieprawdą jest, że adwokat indywidualny jest droższy od zbiorowego, a już na pewno jest skuteczniejszy i przede wszystkim szybszy w postępowaniu. Na opieszałość adwokatów w sprawach zbiorowych mamy wiele przykładów w głośnych sprawach i dla klientów niezorientowanych pozew zbiorowy może mieć jakiś "magiczny" wymiar, ale nie pozwólcie się ludzie zgłupić, to tylko marketing adwokacki.
                                • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 15:10
                                  Nie są ani bardziej ani mniej skuteczne od indywidualnych. Na pieniądze trzeba czekać średnio 3 lata przy pozwach zbiorowych, przy indywidualnych to kwestia najczęściej kilku miesięcy. Nie wylewamy tu żali tylko dyskutujemy dzięki m.in. temu miejscu wielu otrzymało pomoc i wielu otworzyło oczy. Taka forma reklamy jaką stosujecie jest zwykłym spamem, stronę macie przekierowaną na inny adres na którym będziecie sprzedawać inny produkt, przestańcie zaśmiecać internet i wprowadzać ludzi w błąd Proszę o moderatora o usunięcie i zablokowanie tego spamera.
                                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 02.07.14, 21:47
                                    Michał a ruszyło coś w Twojej sprawie? odezwij sie do mnie na e maila : ilos87@onet.pl
                    • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 02.07.14, 11:07
                      Przeczytaj ogólne warunki ubezpieczenia, zwróć uwagę na opłaty likwidacyjne przy rezygnacji z ubezpieczenia oraz tabelę opłat, zobacz też dokładnie tak naprawdę jakie masz gwarancje odzyskania wpłaconego kapitału. Trwa proces, który ma rozstrzygnąć czy polisolokaty są legalne, z tego co pisał kolega na forum bodajże 8.07 ma zapaść wyrok. Uciekaj z tego syfu!
            • Gość: Jaco Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 62.233.160.* 04.02.14, 18:33
              proszę o pomoc jestem z krakowa zostałem wrobiony w better future ,przystąpie do pozwu zbiorowego , prosze o wzory pism reklamacyjnych na mail jarek.stachursky@vp.pl
              • Gość: ewelina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.180.47.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.14, 22:03
                witam ja również zostałam oszukana przez produkt better future ewelinag.poczta@wp.pl
              • henioma Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.03.14, 08:12
                Uprzejmie proszę o wzory pism reklamacyjnych do Getin Banku zostałem wrobiony do open life
                , do Dziesięciokrotka- ubezpieczenie na życie. Przystąpię do pozwu zbiorowego.
                Mój adres: hmarzec1@gmail.com. Z góry dziękuję.
              • Gość: Rafał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 06.03.14, 17:25
                Też przystąpię do pozwu zbiorowego
                • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 22:26
                  Tez przystapie
              • natajla3 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.11.15, 10:54
                W 2012 roku zostałam namówiona na oszczędzanie Better future przez jednego z doradców Open Finance w Krakowie. Oszczędzałam do 10.2014 roku. Wtedy to zrezygnowałam bojące się, że stracę więcej pieniędzy. Proszę o informacje czy uda się odzyskać pieniądze które straciłam wtedy??
          • Gość: terenia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.13, 12:41
            Ja również z siostrą zostałam oszukana przez getin bank bardzo proszę o pomoc
            wzory pism , wskazówki
            chcę walczyć i odzyskać swoje pieniądze
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 02.11.13, 23:01
              to możesz podać swój adres e - mail to postaram sie wysłać swoje pisma
              • Gość: jana Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 07:44
                Proszę o wzory pism do GB dot, "Kwartalny Profit". Kwartalny Zysk",Pareto. Lukro zostałam wrobiona i straciłam już kilkanaście tysięcy,Dziękuję za udzielenie porad
              • Gość: jana Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 07:49
                Proszę o wskazówki dot. Kwartalny Zysk i Kwartalny Profit,Lukro i Pareto z goy dziekuję
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 03.12.13, 14:36
                  tylko potrzebuje adres e - mail aby wzory przesłać ; )
                  • Gość: wrobiona Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.13, 19:14
                    battza88@gmail.com zostałam wrobiona w plan regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłość proszę o pomoc jak się z tego wykaraskać od czego zacząć.
                  • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 29.01.14, 00:58
                    Bardzo proszę o wzory pism. Też zostałam wrobiona przez getin na Lucro. Proszę o kontakt na maila: agielec@wp.pl
                    • Gość: rados Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 12:12
                      witam ja zostałem wrobiny przez doradcę OF na produkt libra 3 .Dziś dzwoniłem do nich ale tam nic się nie wskóra .Myślę że bez pozwu zbiorowego lub pisma reklamacji nic się nie zrobi.Nie wiem jak do tematu podchodzą rzecznicy ochrony praw konsumenta.Jesli ktoś ma wzory pism do reklamacji byłbym wdzięczny mój e.mail rados51@vp.pl.Będe pisał o postępach w sprawie
                  • Gość: sokolik Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 83.1.198.* 24.02.14, 23:46
                    Dobry wieczór .ja również zostałam wciągnięta w produkt Open life Getin Banku .Napisałam jedno pismo do warszawy, otrzymałam pisemko odmowne.Bardzo proszę o radę ,jak zredagować rzeczowe odwołanie ew.wzory pism. Z góry serdecznie dziękuję Mój adres- sokolik26@wp.pl
                  • blomd Re: wrobieni w GETIN BANKU 17.03.15, 22:05
                    Witam , Ja tez poproszę o wzór pisma.
                    blomd@interia.pl
                • Gość: :) Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 22:38
                  dobrze wam tak!
                  • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 07.02.14, 07:38
                    Człowieku pomyśl zanim coś złośliwego napiszesz ; 0
                  • Gość: gość do gościa Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 08:48
                    jak oszukano 75-letnią kobietę, to tez jej dobrze? Ludzie przeżywają osobiste tragedie.
              • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 193.59.136.* 30.12.13, 21:51
                proszę o przesłanie przesłanie wzorów pism na emaila ola.rupniewska@gmail.com
                • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.12.13, 22:59
                  mnie to dobija. tyle oszukanych osób a ten bank dalej funkcjonuje i okrada inne osoby!!! nie da sie z tym cos zrobic???przecież ile oni będą kraść i oszukiwać???????!!!!!
                  • Gość: r Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 23:01
                    Jedyna nadzieja to pozew zbiorowy jak sądzę.
                  • Gość: Żakowski Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 193.201.164.* 30.05.14, 15:18
                    Wygrałem z tymi bandytami z Getin Banku! Odzyskałem po wielu miesiącach walki! Pisz a dam ci namiar jak z nimi wygrać: zbigniew.zakowski@o2.pl
                    • henioma Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.05.14, 21:41
                      Szanowny Panie uprzejmie proszę o informacje jak walczyć z tymi złodziejami . Do tej pory wysłałem dwukrotnie reklamacje do Getin Bank i do Open Life. Za pierwszym razem otrzymałem odpowiedż, - reklamacja nie została uznana. Po wysłaniu reklamacji po raz drugi od miesiąca nie ma żadnej odpowiedzi.Uprzejmie proszę o wskazówki co dalej robić , jak odzyskać pieniądze. Z góry dziękuję. mój adres: hmarzec1@gmail.com

Z poważaniem, Henryk
                      • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 31.05.14, 13:34
                        Ciekawe info o tym jak spada wartość naszych polisolokat
                        wrobieni.cosik.pl/oszukany-na-pareto-t41.html#p67
                    • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.06.14, 12:39
                      Witam Pana ,chcę walczyć o odzyskanie pieniędzy zainwestowanych w produkt ubezpieczenie grupowe na życie dożycie z funduszem kapitałowym Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszlość nie wiem od czego zacząć ,czy formalnie rozwiązać umowę czy po prostu zaprzestać wpłacania comiesięcznych składek?
                      • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 08.06.14, 12:48
                        Przestać płacić, szkoda tracić kolejne pieniądze, a potem walczyć o całość wpłaconych pieniędzy, najskuteczniej przez adwokata przez pozew indywidualny. Póki co przypomnieć sobie wszystkie okoliczności zawierania umowy ubezpieczeniowej, najlepiej jakby był świadek jesli została Pani wprowadzona w błąd przez pośrednika.
                      • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.06.14, 15:04
                        udziele Pani kilku mam nadzieje pomocnych informacji.Zaprzestałabym wpłacani pieniędzy bo lepiej na nich zarobić w innym banku niż utrzymywać oszustów.
                        2. złożyła dyspozycję wypłaty i walczyła przez adwokata tak jak ja. a Bank boi się sądu.
                        3.co do reklamacji niestety chyba nie są już skuteczne. Napisałam 9 oczywiście wszystkie szablonowo jak do innych pokrzywdzonych odpisane tylko zmiana produktu i danych osobowych. oczywiscie wszystkie odmowne!
                        3. kolejna sprawa moze Pani napisac do urzedu ochrony konkurencji i konsumentow, rzecznika ubezpieczonych, rzecznika miejskiego, kancelarii rady ministrow i komisji nadzoru finansowego. Te instytucje wystapia w Pani imieni ale raczej nic Pani nie pomoga i znow przedluzy sie czas na odzyskanie pieniedzy.
                        5. Ja tak walczylam od lipca do teraz. Teraz moja sprawa zajmuje sie prwanik i jak by nie patrzec cos sie dzieje/ jak cos podaje e mail ilos87@onet.pl. Trzeba walczyc bo to banda oszustow.Pisalam do wszystkich programow ktore zajmuja sie sprawami obywatelskimi jak uwaga, zdarzenia, sprawa dla reportera, interwencja ,zdarzenia,ale brak odezwu ;(
                        TRZYMAM KCIUKI I NIECH SIE PANI TRZYMA
                      • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.14, 15:42
                        Ja też miałam produkt Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość który mi wcisnęli z lokatą wmawiając że jest to konto oszczędnościowe zapewniając mnie, że w każdej chwili można wypłacić pieniądze nie ponosząc kosztów. Walczyłam dwa lata, nic nie pomagały pisane przeze mnie reklamacje skargi do różnych instytucji ( w sumie było tego 80 stron). Nie chciałam zrywać umowy, chciałam żeby przyznali się do tego że zmuszają swoich pracowników do naciągania klientów. Byłam zmęczona, zrezygnowana i bezsilna. Ale pomyślałam sobie że nie dam się tym oszustom. Wynajęłam adwokata i poszłam rozdawać ulotki pod bank. I odniosłam sukces!! Nie poddawajcie się walczcie, oni bez nas klientów nie istnieją, jesteśmy im potrzebni do życie. Ruszcie z domu i informujcie innych klientów co ten bank wyprawia, to ich najbardziej boli. Powodzenia.
                        • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.06.14, 19:39
                          Lili w jakim sensie odniosła Pani sukces ? Na t ym forum był już ktoś taki, który z entuzjazmem pisał, ze wygrał z tymi oszustami, podał nawet maila, żeby pisać, on powie, jak z nimi walczyć. Napisałem do niego, ale odpowiedzi żadnej. Dletego ciekaw jestem co Pani uzyskała, czy sa w tym również ustawowe odsetki. Ja jestem po wysłaniu propozycji ugody i czekam na reakcję, bo reklamacje i pisma do urzędów nic nie dały. Na wszelki wypadek podaje maila zglowicki@wp.pl, gdyby Pani chciała podzielić sie informacjami. Gość portalu: Lili napisał(a):

> Ja też miałam produkt Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość który
                          > mi wcisnęli z lokatą wmawiając że jest to konto oszczędnościowe zapewniając mn
                          > ie, że w każdej chwili można wypłacić pieniądze nie ponosząc kosztów. Walczyłam
                          > dwa lata, nic nie pomagały pisane przeze mnie reklamacje skargi do różnych ins
                          > tytucji ( w sumie było tego 80 stron). Nie chciałam zrywać umowy, chciałam żeby
                          > przyznali się do tego że zmuszają swoich pracowników do naciągania klientów. B
                          > yłam zmęczona, zrezygnowana i bezsilna. Ale pomyślałam sobie że nie dam się tym
                          > oszustom. Wynajęłam adwokata i poszłam rozdawać ulotki pod bank. I odniosłam s
                          > ukces!! Nie poddawajcie się walczcie, oni bez nas klientów nie istnieją, jesteś
                          > my im potrzebni do życie. Ruszcie z domu i informujcie innych klientów co ten b
                          > ank wyprawia, to ich najbardziej boli. Powodzenia.
                      • jolamar2 Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.07.14, 12:42
                        Też mam Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Szukam osób do wspólnej walki z tym oszukańczym Bankiem.
                        • Gość: Maciek zyzy Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 78.10.86.* 04.07.14, 13:03
                          Mam taki sposób @jolamar:
                          napisz proszę do mnie na adres: zylkam1973@gmail.com .
                          • jolamar2 Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.07.14, 20:30
                            Postaram się zaraz do Pana napisać. Mój adres jolamar@gmail.com
                          • jolamar2 Re: wrobieni w GETIN BANKU 07.07.14, 10:22
                            do Maciek zyzy
                            Widzę że jesteś z redakcji pozywamy-zbiorowo.pl ! To czemu się nie ujawnisz? Tylko udajesz poszkodowanego.
                            • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 07.07.14, 10:26
                              Coraz więcej tutaj takich szepczących...
                        • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.07.14, 13:42
                          jolmar2 taka Pani ktorej pomagam jest z warszawy ;) napisz do mnie e maila podam Ci do niej kontakt;) ilos87@onet.pl
                          • jolamar2 Re: wrobieni w GETIN BANKU 07.07.14, 10:26
                            Tak jestem z Warszawy i szukam osób chętnych do wspólnej walki z tym bankiem. Mam Plan Regularnego oszczędzania zabezpiecz Przyszłość.
                            • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 07.07.14, 10:43
                              Nieźle wygląda to zestawienie nazwy produktów : Libra (kojarzy się w wolnością), Lucra (skojarzenie lukratywność), zabezpiecz przyszłość, kwartalne zyski (zamiast roczne), pareto (od zasady pareto) a po drugiej stronie czyli w rzeczywistości: kradzież, bankructwo, złodzieje, oszustwo, wyłudzenie, kłamstwo, strata większości pieniędzy, 0 gwarancji itd.
                              i ciąg dalszy:
                              doradca finansowy - oszust finansowy
                              bank - gang
                              ubezpieczenie - pseudopolisa bez gwarancji na której wszyscy stracili
                              Najwyraźniej w tej branży nic nie jest zgodne z prawdą...!
                              • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.14, 22:40
                                Michał pięknie napisane szkoda ze prawdziwe, jak znalazł na ulotkę reklamowa gangu!!!
                              • Gość: Do Michała Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.14, 11:59
                                Proszę o kontakt na maila zylkam1973@gmail.com , w kwestii ewentualnej pomocy.
                          • jolamar2 Re: wrobieni w GETIN BANKU 07.07.14, 10:47
                            Ja też jestem Z Warszawy ale to jednak chodzi o inną osobę, której Pani pomaga.
                            Jeśli można to proszę o namiary na Pani Prawnika, mój adres to jolamar@gmail.com
                    • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.06.14, 16:28
                      Obawiam się że jeśli formalnie nie rozwiążę z bankiem umowy ubezpieczeniowej mogę w razie przegranego pozwu nie odzyskać nawet gwarantowanych 20% kwoty wykupu udziałów
                      • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.06.14, 16:45
                        Szanowna Pani,
                        ja z jednej inwestycji utraciłam 4 tys. kwartalne zyski z europy, a z drugiej 2 tys kwartalny profit plus z open lifa. Jednak mimo wszystko złożyłam dyspozycje o wykup. Teraz mój prawnik wzywa ich do zapłaty utraconych pieniędzy. Następnie o ile nie będą chcieli się zgodzić jest droga sądowa. Ale bank nie chce dopuścić do tego aby była sprawa sądowa bo jakby nie patrzeć wygrana jak najbardziej jest możliwa bo uiokik nalożył na nich karę 6mln zł za oszukiwanie ludzi. Musi byc Pani konsekwentna w tym co robi bo bank Pania oleje i nigdy nie odzyska swoich pieniedzy. A chyba takich prezentów nie warto robić. Lepiej upracowane pieniądze przeznaczyć na swoje jakieś zachcianki.
                        • warszawianka99 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.06.14, 18:38
                          Czy mogłabym prosić o namiary na Pani prawnika ,jestem z Warszawy ?
                          • jolamar2 Re: wrobieni w GETIN BANKU 07.07.14, 10:40
                            Do warszawianka99
                            Ja też jestem z Warszawy i też mam Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość.
                            Może razem zaczniemy walczy. Napisz do mnie jolamar@gmail.com
                      • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.14, 17:16
                        Zanim pójdzie Pani do sądu trzeba ich wezwać do ugody. U mnie to poskutkowało. No i roznoszenie ulotek, żeby wiedzieli że Pani nie odpuści. Sąd to ostateczność, w sądzie może być różnie a później już nie ma odwrotu. Proszę się nie poddawać.
                      • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 08.06.14, 17:19
                        To zależy czy jesteś stroną w umowie, czy tylko ubezpieczyciel i ubezpieczający (pośrednik) są stronami, w takim wypadku możesz tylko przestać płacić, a z tego co się orientuję rozwiązanie przez wypowiedzenie i zaprzestanie płatności mają taki sam skutek w świetle przyszłych roszczeń.
                    • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.06.14, 12:57
                      Da się Pan w końcu namówić na informacje, jak Pan wygrał z tymi bandytami?

Gość portalu: Żakowski napisał(a):

> Wygrałem z tymi bandytami z Getin Banku! Odzyskałem po wielu miesiącach walki!
                      > Pisz a dam ci namiar jak z nimi wygrać: zbigniew.zakowski@o2.pl
                      • Gość: anka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 10.06.14, 13:22
                        ulotki, ulotki i nic więcej !!!!!!!!!!
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 10.06.14, 17:18
                          Niedawno dzwoniłem do infolinii open finance w celu otrzymania telefonu bezpośrednio do konkretnej placówki, usłyszałem, że takich informacji nie udzielają, wczoraj byłem w open direct w godzinach urzędowania (wejście na wideodomofon) przy kilkunastu próbach nikt nie odpowiedział. Wygląda na to, że zaczynają bać się niezadowolonych klientów i spotykają się tylko z umówionymi natomiast telefony do oddziałów stały się tajemnicą...
                    • Gość: monta Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adm.uj.edu.pl 22.07.14, 10:29
                      Witam!
                      Jestem pechową posiadaczką produktu Plan Regularnego Oszczędzania-Zabezpiecz Przyszłość od około trzech lat. Podczas rozmowy agitacyjnej przedstawiono mi symulację.
                      Niestety w rocznicę podpisania umowy otrzymuję informacje o "kondycji" moich środków i ma się ona nijak do sugestji przedstawionych przez przedstawiciela banku. Obawiam się że na koniec prduktu ( 15 lat ) nie otrzymam nawet równowartosci zainwestowanych środków. Jestem z Krakowa. bardzo prosze o kontakt osoby mające podobny problem. Mój adres garaz.busko@poczta.onet.pl-pozdrawiam.
                      MONTA
                      • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.30.78.126.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.14, 16:51
                        Witam ja mam podobnie jak ty ale co poradzic musze czekac az cos drgnie lub isc do adwokata zaplacic i walczyc
                    • mariola5302 Re: wrobieni w GETIN BANKU 29.05.16, 17:51
                      Witam,
                      Też zgłupiałam i zaufałam Getin Bankowi. Bardzo proszę o namiar jak z nimi wygrać. Z góry dziękuję.
                      • rutella59 Re: wrobieni w GETIN BANKU 29.05.16, 19:29
                        usuwają wszelkie wpisy dotyczące pomocy. napisz na mail : ewcia_59@op.pl
                • Gość: irena Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.14, 17:27
                  jestem tez wrobiona w ubezpieczenie z open life na 4 lata, chce wycofac pieniadze,ale od tygodnia nikt w banku nie chce udzielic mi informacji, to jest totalna lipa,poprosilam p.Edmunda o pomoc,moze ktos ma wzory pism,blagam,przyslijcie na maila kirena53@gmail.com. Dzieki.
                  • Gość: ENDRIU Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 22.03.14, 00:01
                    WZORY PISM DAŁEM NA CHOMIKA CHOMIK DEXTER5
                • Gość: anna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.14, 21:53
                  Również bardzo proszę o przesłanie wzorów pism ariadna1@tlen.pl
              • Gość: dott Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 193.28.0.* 03.01.14, 13:57
                Mi, również bardzo Ci proszę o wzory pism. Mój adres e-mail: dopyt@wp.pl . Dzięki!
              • mada322 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.01.14, 17:14
                Witam,

proszę o wzory pism, posiadam LIBRE mój adres : magdas1982@o2.pl
              • Gość: Adam Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 21:07
                Witam i bardzo proszę o wzory pism reklamacyjnych LUCRO. Serdecznie dziękuję. adamtymcz@interia.pl
              • Gość: Henryk Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 13:38
                Jestem wrobiony w Open Live Bardzo proszę o pomoc i wysłanie wzorów pism.Z góry dziękuje.
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 13.01.14, 07:29
                  ok, tylko trzeba podać adres poczty elektronicznej , żeby posła pisma ; )
              • Gość: Beata Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 21:01
                Witam bardzo proszę o pomoc w sprawie napisania reklamacji do konta stabilne oszczędzanie w getin banku b. lewandowska@o2.pl
              • Gość: marcin Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 78.10.130.* 26.01.14, 15:14
                bardzo prosze o podanie wzoru pism, pozdrawiam Marcin kazikthc@o2.pl
              • Gość: Anna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.prz.edu.pl 27.01.14, 13:52
                Witam, proszę o podesłanie wzorów również zostałam wrobiona
              • marsela194 Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.04.14, 13:02
                Pięknie proszę jeżeli to będzie możliwe o przesłanie wzoru pism do GBanku i innych niezbędnych instytucji aby móc walczyć o swoje - też zostałam oszukana ...Mój adres mars.ela4@wp.pl
              • Gość: Aga Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ip.oxynet.pl 22.05.14, 23:05
                Proszę o wzór pisma reklamacyjnego,zostałam wrobiona w Open Life.
                • dethleffs Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.05.14, 12:29
                  Gość portalu: Aga napisał(a):

> Proszę o wzór pisma reklamacyjnego,zostałam wrobiona w Open Life.

wejdż na Facebook i szukaj "przywiązani do polisy"
                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.05.14, 23:05
                    Witam,
                    ostatnio dowiedziałam się od znajomego radcy prawnego, że osoby pokrzywdzone przez amber gold wystąpiły przeciwko knf, iż nie wywiązuje się ze swoich obowiązków w sprawie nadzoru banków. Więc jeśli wygraliby to moźe w jakiś sposób by nam to pomogło. Może my też wystąpimy przeciwko knf, że nic nie zrobili w sprawie nadzoru getin banku, i dalej ten bank oszukuje i nakręca ludzi?co o tym sądzicie???
                    • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.14, 23:09
                      Ja napisałam maila, im więcej nas napisze to może będzie jakiś odzew!!! Jeszcze raz
                      przypominam !!! Piszmy do KNF Wystarczy wysłać maila ze skargą !! W końcu musi być głośno o getin !!!
                      www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Serwis_konsumenta/pomoc/skarga_na_bank.jsp
                      • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 27.05.14, 00:18
                        Wygląda na to, że kolejne k...stwo zostało wypuszczone przez TUEUROPA, a kto je reklamuje? OPEN FINANCE, z tym, że w mailingu zaznaczają drobnym druczkiem, że wszystko jest na odpowiedzialność inwestora a OPEN nie doradza tylko pośredniczy w sprzedaży... taaa tylko na papierze, znów podobny syf próbują wcisnąć ludziom, o tym też powinny powstawać programy w TV a nie po fakcie jak już tysiące ludzie będzie wpuszczonych w maliny...!
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 27.05.14, 00:22
                          Link do tego badziewia

www.tueuropa.pl/pl/dla-ciebie/notowania-ufk/europa-fund-nsd201107
                          • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 91.225.11.* 27.05.14, 09:57
                            Michale, mi się wydaje, że to nie jest konkretny produkt, tylko jeden z ich Ubezp. Funduszy Kapitałowych, o które są oparte te, pożal się Boże, produkty. Np. moje Kwartalne zyski są lokowane w EUROPA FUND NP/2011/06, A rok 2011, który widnieje w tym Twoim linku, sugeruje, że to jest stary fundusz, tylko jakby się ostatnio podniósł (co oczywiście też może być efektem jakiejś manipulacji, żeby się nie wycofywać). Na pierwszej stronie Deklaracji przystąpienia w pozycji:alokacja środków pieniężnych - jest właśnie wpisana nazwa funduszu. Może ktoś ma swój produkt lokowany w tym wymienionym przez Michała funduszu? Mógłby wtedy sprawdzić , czy jego środki aż tak się pomnożyły.
                            • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 27.05.14, 10:04
                              tez mam kwartalne zyski w tu Europa ,proszę sprawdzi już zaczyna spadać :( . Skąd Pan jest ?
                            • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 109.241.115.* 27.05.14, 14:51
                              Zgadza się, to jest indeks na którym opierają się produkty, kolejny raz historia indeksu !!tylko 2 letnia!!, i w dziwny sposób szybuje do góry, jakby chciał nam powiedzieć nie wycofujcie się...:)
                              Zwróćcie uwagę na podpis pod tym wykresem:
                              !!!Aktualna wartość jednostki uczestnictwa na dzień 2014-05-12: 120.65 zł
                              Wartości są przedstawiane zgodnie z najlepszą wiedzą Towarzystwa Ubezpieczeń na Życie EUROPA SA.!!! - Potem znów będzie, że wykres nie jest wiążący, jest poglądowy i nie stanowi żadnego dowodu ani podstawy wyliczania czegokolwiek... a Ty kliencie jesteś głupi bo wierzysz , że to co widzisz na naszej stronie jest prawdą...
                              • Gość: alicja0099 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 08:56
                                tu jest link do opisu podobnej sprawy prawodlanas.blogspot.com/2014/05/67-mln-z-kary-dla-getin-noble-bank.html
                                • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 28.05.14, 11:39
                                  Sorki ale ten artykuł to zwykły spam w dodatku, jest błąd, bo bank nie ma 14 dni ale bodajże 30 dni na odpowiedź.
              • Gość: ee Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pai.net.pl 03.06.14, 22:27
                ja też poproszę na maila: ewcia_59@op.pl. Bardzo proszę jestem sama z Łodzi. Ewa
          • Gość: kamil Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.11.13, 16:47
            Witam
            ja również dałem się naciągnąć na produkty długoterminowego oszczędzania w getin bank - open lifie stabilne oszczędzanie i symfonia zysków. Mam je odpowiednio od dwóch lat i od roku. Szukam pomocy jak wyjść z tego obronną ręką bo indeksy cały czas lecą w dół i nic nie zapowiada żeby te fundusze zaczęły zarabiać. Mam serdeczną prośbę o pomoc osób, które już przetarły szlak w dochodzeniu swoich racji.
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 06.11.13, 07:57
              to proszę pdać swój adres e - mail to wyślę wzory pism
              • Gość: jaga Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.13, 19:51
                Witam,
                bardzo proszę o wzory pism. Mąż ma taką samą sprawę z oszustwem Getin Banku( Kwartalne Profity).Może pomogą nam. Straciliśmy 39 tys. zł.
                Będziemy ogromnie wdzięczni
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 09.11.13, 09:15
                  to poproszę o adres poczty elektronicznej.
                  • glosicielka95 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.11.13, 19:21
                    mi daj wzór pism
                    • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 26.11.13, 20:06
                      no to trzeba podać adres poczty elektronicznej :)
                      • glosicielka95 Re: wrobieni w GETIN BANKU 27.11.13, 16:57
                        glosicielka95@gazeta.pl
                        Dziękuję
                        • Gość: Marek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.14, 17:54
                          proszę o wzór pism, wrobiony w Paretto e-mail: marlew1033@wp.pl
                          • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.05.14, 19:00
                            Czy ktoś dysponuje numerami sygnatur pozytywnych dla klientów wyroków ze Szczecina lub skądinąd?
                            • dethleffs Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.05.14, 19:07
                              zgO podaj emaila to podeśle Ci troche
                              • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.05.14, 19:24
                                zglowicki@wp.pl
                            • dethleffs Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.05.14, 19:19
                              zgO wejdż na Facebook "przywiązani do polisy" tam znajdziesz sygnatury spraw, i nie długo pojawią się nowe
                              • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.05.14, 19:26
                                Niestety z facebooka nie korzystam, ale gdybyś mógł, to wyślij mi tylko sygnatury korzystnych dla nas klientów wyroków
                            • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 23.05.14, 09:23
                              Przygotowuję dokumenty do sprawy sądowej przeciwko getin (lucro), chcę otrzymać z banku kopie wszystkich podpisanych przeze mnie dokumentów (załaczniki), czy musi to robić prawnik, czy też ja mogę jeszcze przed wniesieniem pozwu żądać tych info. od banku? No i jest jeszcze kwestia właściwości sądowej? Warszawa czy miasto, w którym zostałam naciągnięta?
                      • Gość: Pablos Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.13, 03:12
                        Proszę o wzory pism bo walczę z GB z produktami LUCRO i Kwartalny Profit PLUS.

poul.olszewski@gmail.com

Dziękuję za pomoc
                      • Gość: Lukas Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.13, 19:22
                        Witam, byłbym wdzięczny za podesłanie wzorów pism
                        email: qlukasq@o2.pl
                        przyda się w walce z kwartalnym profitem
                      • Gość: mg Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.syrion.pl 30.12.13, 20:27
                        golka.michal@gmail.com
                        Prosze o podesłanie wzorów pism i reklamcji
                      • Gość: aga Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 20:46
                        piechaga@o2.pl proszę o wzory pism. Z góry dziękuję
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 11.05.14, 20:57
                          Tutaj macie wzory, wystarczy pozmieniać pod swoją sprawę
                          jak.cosik.pl/na-kazdy-temat/9-jak-odzyskac-pieniadze-z-polisolokat-pareto-libra-lucra-stabilny-wzrost-itd.html
                          • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 11.05.14, 20:58
                            Coś się źle wkleiło

• Gość: Ola Mail do KNF IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.14, 20:12
                              Przypominam !!! Piszmy do KNF Wystarczy wysłać maila ze skargą !! W końcu musi być głośno o getin !!!
                              www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Serwis_konsumenta/pomoc/skarga_na_bank.jsp
                          • zg0 wrobieni w GETIN BANKU 15.05.14, 12:05
                            Do wszystkich, do których nie dotarła ta informacja: otóż Sąd Okręgowy w Warszawie wydał wyrok nakazujący TU AXA zwrot kosztów likwidacyjnych (600 tys. zł) klientce, która zerwała umowy polis inwestycyjnych
                    • Gość: Jerzy Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.14, 18:51
                      Apeluję do wszystkich oszukanych przez banki i towarzystwa ubezpieczeniowe, by sie nie poddawać. Moja walka trwała 16 miesięcy i kosztowała mnie sporo zdrowia i pieniędzy. Po roku wysyłania pism, zawiadomienia prokuratury i decyzji UOKiK-u niemal się poddałem. Chciałbym tutaj podziękować Panu Markowi P. z Warszawy, który polecił mnie Mecenasowi T. i dzięki nim się nie poddałem. Nigdy nie zostawię ani złotówki w holdingu kierowanym przez pana Cz.
                      Pozdrawiam i zachęcam do walki polubownej, sądowej, do każdej!
                      jerzy.krakowski@onet.pl
                      • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.04.14, 09:52
                        właśnie dostałam pierwszą odmowną odpowiedź na reklamację, taką "z automatu", prawdopodobnie wysyłaną do każdego kto pisze reklamację, chętnie będę wysyłać ją wszystkim, którzy są w trakcie pisania reklamacji, niech sobie dołączają jej kopie do swoich pism, tak żeby wszystkie bystrzaki z getin, które "wnikliwie badają, każdą sprawę" musiały trochę pogłówkować. Będzie to też argument w pismach składanych do uokik.

Musimy zacząć się organizować, może ktoś ma pomysł wspólny list do np. no właśnie, do kogo?

Lidia
                        • Gość: joanna0406 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.d4.club-internet.fr 01.04.14, 11:26
                          Mozesz przeslac mi to pismo na adres joanna.bavant@hotmail.fr. Ja tez czekam na odpowiedz od miesiaca. Spodziewam sie pierwszej odpowiedzi negatywnej, ale bede walczyc dalej.
                          Z gory dziekuje za pomoc
                        • Gość: Zrobiona877 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 14.07.14, 20:47
                          witam ja też dostałam odpowiedź odmowną pewnie taka sama jak Pani, chętnie to wykorzystam przy kolejnym piśmie. jeśli to możliwe proszę wysłać to pismo na adres martaruskiewicz@interia.pl z góry dziękuje
                      • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 15.04.14, 22:04
                        Podaj mi imię mecenasa T . Cos mnie mocno zastanawia
                      • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 22.04.14, 23:07
                        Podaj mi kontakt do tej kancelarii jestem z siedlec504012527
                  • Gość: JUP Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.promax.media.pl 03.12.13, 10:42
                    Proszę o wzory pism bo walczę z GB z produktami LUCRO i Kwartalny Profit PLUS.

Mój mail; justyska83@o2.pl
                    • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.03.14, 18:04
                      czy udało się Pani coś odzyskać z LUCRO, ja dopiero teraz czyli po 3 latach zorientowałem się, że zamiast lokaty ma ubezpieczenie, napisałem reklamację do getin, ale jak czytam na forum to będzie odmowna, choć pracownica banku namówiła mnie nie mówiąc nic o ryzykach, kosztach likwidacji itd, jakie są Pani doświadczenia w tej kwestii?
                  • Gość: Adam Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 21:02
                    Witam, i proszę o wzory pism bo też zostałem wrobiony. adamtymcz@interia.pl
                  • Gość: michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 18:31
                    Czy można prosić o wzory pism do GETIN BANKU dot. PARETO II. Mój adres michalstrazak@op.pl. Z góry dziękuję...
                    • wduczmal Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.01.14, 22:47
                      Zostałam także ofiarą oszustwa w Getin Banku proszę bardzo o przesłanie mi wzorów pism do Getin Banku dotyczących PARETO II.Chcę odzyskać swoje pieniądze.Mój adres 19eva60@interia.pl Z góry bardzo dziękuję.Wiesława.
                      • Gość: lukasz Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.advicom.pl 10.06.14, 09:36
                        Bardzo proszę o wzory pism dot. reklamacji Pareto II. Z góry dziękuję.
                        • Gość: lukasz Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.advicom.pl 10.06.14, 09:36
                          l.mucha@poczta.fm
                        • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 10.06.14, 11:04
                          Poszukaj na tym forum linków znajdziesz co najmniej dwie strony z wzorami, nie wrzuciłem ich tym razem do postu, bo za każdym razem są już teraz usuwane.
                  • Gość: Mariobros Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ists.pl 30.03.14, 15:47
                    Witam serdecznie.
                    Jeżeli jeszcze ktoś posiada to poprosiłbym o pomoc jak zrezygnować z Kwartalny Profit.
                    mariobros24@interia.pl
                    • luqua Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.15, 23:00
                      Bardzo proszę o wszelkie wskazówki jak pisać reklamację i wzory pism - Kwaralny Profit. elmoro-lp@wp.pl.
                      Dziękuję bardzo!
                • glosicielka95 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.11.13, 18:19
                  Witam.Bardzo proszę o wzory pism w sprawie Kwartalny profit. Będę wdzięczna nizmiernie.
              • Gość: kamil Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.11.13, 14:11
                adres email dla mi
                kamiltrochim@wp.pl

z góry dziękuję
              • Gość: Art Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 46.18.155.* 14.11.13, 09:01
                prosze o wzory pisma na artvader@wp.pl, z gory dziekuje
                • Gość: dankalehmann@o2.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 21:54
                  proszę o wzór reklamacji do getin bank
              • Gość: Aga.w Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.70.rev.vline.pl 01.12.13, 23:14
                Witam.
                Niedawno okazało się, że dałam się oszukać na parę tyś. na lokacie kwartalny profit. Teraz szukam sposobu aby odzyskać pieniądze, lub zminimalizować straty. Nie wiem jak zacząć, proszę o jakiś wzór pisma reklamacyjnego. Mój mail wilk_agnieszka@hotmail.com
                Z góry dziękuję.
              • Gość: Wiesława Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 21:35
                zostałam wrobiona w Globalne Rynki, szukam sposobu na odzyskanie pieniędzy. Proszę o wzór pisma reklamacyjnego - wieslawa.zofia@wp.pl
              • Gość: wojtek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 217.97.228.* 24.12.13, 00:03
                prosze o wzory pism, bardzo dziękuję i pozdrawiam wojciechmachowski.90@gmail.com
              • Gość: ewa Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.scansafe.net 09.01.14, 13:20
                Witam,

poprosze wzory pism reklamacyjnych .
                ewa.chlopska@wp.pl

odzyskuje wiare w ludzi widzac jak sobie wszyscy pomagaja :)
                EWa
              • Gość: wrobiona Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.tvteletronik.pl 13.01.14, 00:24
                wrobiona w kwartalne zyski, prosze o wskazówki co robic aby odzyskac pieniadze
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 13.01.14, 07:35
                  może Pani podać swój adres e mali
                  • Gość: marta Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.01.14, 18:02
                    Witam,
                    Czy mogę prosić o przesłanie wzoru pism. Zostałam wrogi na w Lucro
                    Moj mail martaciss@gazeta.pl
                    Z góry dziekuje
                    • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.03.14, 18:08
                      ciekaw jestem jaką dostała Pani odpowiedź na reklamację w banku? Wycołała sie pani z polisy? wtedy to już trzeba walczyć z allianz, bank umywa ręce, sam złożyłam taką 2 tyg. temu, czekam na odpowiedź, choć jak czytam na forum to będzie odmowna, zastanawiam się, gdzie jeszcze się udać? Rzecznik ubzpieczonych?
              • Gość: Krzysztof Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.04.14, 23:38
                Zostałem oszukany w PARETO II w Getin Noble Banku.
                Proszę o przysłanie wzorów pism reklamacyjnych.
              • Gość: Aga Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 20:44
                proszę o wzory pism do getin bank wrobiona kwartalne zyski piechaga@o2.pl
                • dethleffs Re: wrobieni w GETIN BANKU 29.05.14, 10:58
                  biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/wyrok-na-polisy-z-funduszem,2020872,4141
                  • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.laguna.net.pl 29.05.14, 12:53
                    Dziękuję Panu dethleffs za link do artykułu Gazety Prawnej. Zastanawiam się, czy ewentualny wyrok na niekorzyść HDI Gerling Życie skłoni KNF do jakiejś decyzji, która by zrobiła porządek z "produktami" Getin razem ze współpracującymi ubezpieczycielami. Jak widać, KNF nie ma woli rozwiązania kategorycznego.
                    Przy okazji - otrzymałam mailową odpowiedź od Rzecznika Ubezpieczonych na pytanie, jak to jest z tym brakiem uprawnień pracowników Getin do sprzedaży polis. Otóż my - klienci nie jesteśmy nawet stroną umowy w tych ubezpieczeniach. Stronami są : Getin Bank i np. Open Life. Czyli klient nie zawiera umowy, tylko przystępuje do umowy zawartej przez bank i ubezpieczyciela.
                    • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 29.05.14, 20:18
                      Dokładnie, stąd jedyną metodą zerwania umowy jest przestanie płacić.
                      • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 03.06.14, 20:29
                        przestac płacic a co potem czekac na cud ja przestałem płacic i wysłałem pisma reklamacyjne do wszystkich i dostałem odmowy lub pisma mic nie znaczące teraz poszłem do manadzera getin banku i zawarlismy nimy polubownie ze on napisze do kogos z banku ale z Warszawy i niby mam odzyskac pieniądze jak narazie to tylko czekam mineło juz 3 tygodnie
                  • Gość: Ola Ulotki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.14, 22:45
                • Gość: irena Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 21:51
                  Poszukuje klientów oszukanych przez Getin Bank z Rudy Sl.,Katowic,Zabrza,Chorzowa.Planujemy pikietę przed oddziałem banku.Warto zaryzykować.W tym miesiacu w taki sposób udało sie odzyskac pieniądze ludziom ze Słupska.
                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.06.14, 21:59
                    zaczęłam właśnie czytać artykuły na temat banków i tak mi się dwa ostro rzuciły w oczy;) podam Państwu :
                    1. www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070525/POWIAT06/70525019
                    2. biznes.pl/wiadomosci/swiat/protest-rolnikow-mleko-i-gnojowka-zalaly-bank,3036434,news-detal.html
                    a interpretację pozostawię Wam....ale tak z tym getinem...
                  • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 01.07.14, 09:03
                    od Pani Ireny,

proszę o informacje dotyczące pikiety na adres e - mail marta.fokus@wp.pl jestem spod Wrocławia i tez jestem zainteresowana udziałem w pikiecie

Pozdrawiam MArta
                  • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.07.14, 11:03
                    Do ireny, gdzie planujecie tą pikietę?
                • danutagierc Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.12.14, 19:10
                  Również zostałam oszukana przez Getin Bank. Proszę o wysłanie wzorów pism na e-mail: danutagierc@op.pl. Dziękuję.
                  • gosc-3456 Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.12.14, 21:20
                    a z kad pani jest
                    • 1pomorzanin Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.12.14, 23:17
                      gosc-3456 napisał:

> a z kad pani jest

a może zkont albo skont? Wstyd takie byki robić...

• idda1900 Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.03.15, 17:01
                    Bardzo proszę o pomoc i przesłanie wzorów pism,reklamacji do Getin .Od roku uspokajałam się że być może to mnie nie dotyczy. Zapewnienia w banku były na tyle wiarygodne, iż negowały nieliczne jeszcze sprawy w 2012 roku.Tłumaczono nam iż krzyk podnoszą jednostki nie umiejące czytać. Kupiłam w Getin produkt OPEN LIFE na 15 lat , podobnie jak ten Pan www.youtube.com/watch?v=XlsYJs7Of4s .

Proszę o wskazówki jak postępować na adres kaula2@wp.pl dałam się wrobić jak pozostali.
                    Z góry dziękuję.
                    • 1pomorzanin Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.03.15, 18:15
                      Proszę wkleić tutaj fragment, który opisuje nas pokrzywdzonych jako analfabetów, chętnie każdy z nas się zapozna z tym jak bank opisuje swoich klientów. Tutaj znajdzie Pani kilka wzorów pism:
                  • ela240 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.03.15, 13:48
                    Również zostałam oszukana przez Getin Bank. Proszę o wysłanie wzorów pism na e-mail: elrog_53@wp.pl Dziękuję.
                    • 7maglo7 Re: wrobieni w GETIN BANKU 08.07.15, 21:48
                      Mam nadzieję, że ktoś jeszcze dysponuje tym pismem. Proszę o przysłanie na maglo7@wp.pl

• Gość: elas Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.14, 19:35
                Bardzo proszę o pomoc i przesłanie wzorów pism, wskazówek jak postępować na adres elas26@wp.pl. dałam się wrobic jak pozostali.
                Z góry dziękuję.
                • dethleffs Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.06.14, 20:52
                  Gość portalu: elas napisał(a):

> Bardzo proszę o pomoc i przesłanie wzorów pism, wskazówek jak postępować na ad
                  > res elas26@wp.pl. dałam się wrobic jak pozostali.
                  > Z góry dziękuję.
                  >
                  wszystko masz napisane poniżej
          • Gość: Derek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.13, 14:17
            Zostałem oszukany przez Getin Bank w ramach Open Live. Pracownik banku przed podpisaniem umowy pięknie opowiadał ile uzyskam w każdym roku ubezpieczenia. Po 17 miesiącach prawie 2000 PLN wyparowało. Proszę o wzory reklamacji na adres derekdd@wp.pl. Z góry dziękuję.
          • Gość: anna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 19:07
            ja również zostałam oszukana, bardzo proszę o pomoc i przesłanie wzorów pisma na maila: lewann1970@wp.pl
            z góry bardzo dziękuję, pozdrawiam
          • Gość: Zofia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 01:39
            Witam, proszę o przesłanie wzorów pism reklamacyjnych.Właśnie chcę przystąpić do walki odzyskanie choć części pieniędzy z Planu regularnego oszczędzania.Pozdrawiam.
          • Gość: Zofia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 01:43
            Proszę o wzory pism reklamacyjnych na maila ewaki@gazeta.pl
            • Gość: zaki Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 109.206.217.* 12.05.14, 21:39
              witam, ja również zostałem oszukany, proszę o przykładowe pismo reklamacyjne na kwartalne zyski okzaki@tlen.pl
              • Gość: Michal Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 13.05.14, 00:01
                Tutaj Wzor
                Tylko zmień pod swój przypadek
              • Gość: gosia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 08:10
                Witam ja też zostałam oszukana Kwartalne Zyski i Pareto 2.Bardzo proszę o wzory pism oraz jakieś wskazówki jak ten temat ruszyć .Lublin mój adres tom_umin@o2.pl dziękuje i czekam na pomoc
          • leon352 Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.12.13, 23:13
            mam podobna sytuacje (wcisnieto mi poliso ubezpieczenie "kwartalny zysk " jako korzystna lokate
            bardzo prosze o pomoc
            pozdrawiam zdzisław
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 02.12.13, 07:52
              proszę o podanie adresu e - mail
              • Gość: kolobrzeg Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 11:26
                Proszę o przesłanie pism dot. reklamacji. Zostaliśmy oszukani na programie Open Life. Będziemy wdzięczni za wskazówki i pomoc. Mail: dominika22931@wp.pl
                Pozdrawiam.
              • Gość: gosc Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pg.com 29.01.14, 16:01
                Witam,

ja również zostałem wrobiony w Open Life. Proszę o wzory pism do reklamacji na adres broman3@poczta.fm
                • Gość: jolka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ip.netia.com.pl 31.01.14, 16:25
                  Witam,
                  ja również zostałam wrobiona w Open Life. Proszę o wzory pism do reklamacji na
                  adres jolka_w72@interia.pl

Z góry dziękuję
                • Gość: monia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.tktelekom.pl 07.02.14, 22:20
                  czy wszyscy podpisali dokumenty bez zapoznawania się z umową nikt nie miał przedstawionych dokumentów in blanko wszyscy podpisywali
                  • Gość: alicja Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.tktelekom.pl 07.02.14, 22:25
                    ludzie co wy wyprawiacie jak można podpisać dokument nie zapoznawszy się z umową czy wszyscy nie wiedzieli jakie są opłaty likwidacyjne????!!!!! ściema!!! ja też mam program oszczędnościowy 200 miesięcznie i wiem co mi grozi za zerwanie umowy te wszystkie koszty likwidacyjne czy jakieś tam wiem ze mniej wyciagne jeśli wyjde szybciej wszystko jest w tabeli i opłaty tam tez sa jak wy to podpisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
                    • Gość: Ivetta Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.14, 01:17
                      To nie jest tak, że ludzie bezmyślnie i bez czytania podpisują podsunięty papierek. Konsultanci mówią dużo, tylko nie bardzo na temat i nie za bardzo konkretnie. Ponieważ po rozmowie z panią z banku (Idea Bank Częstochowa)miałam w głowie tylko mętlik, poprosiłam o przesłanie konkretów na maila. Ku memu zdziwieniu, zamiast oferty lokat i ich oprocentowania, dostałam dziesiątki stron polis, ubezpieczeń itd. Najpierw myślałam, że to pomyłka. I tylko dzięki temu nie dałam się w to wrobić. Natomiast numery tego banku mam zapisane w telefonie pod hasłem NIE ODBIERAĆ. Innym też to radzę.
          • Gość: gras Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.mm.pl 02.12.13, 18:02
            uprzejmie proszę o wzory Pana pism,
            e- mail graso@wp.pl
            pozdrawiam i z góry dziekuję
          • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.54.18.148.static.telsat.wroc.pl 02.12.13, 21:47
            Bardzo prosze o wysłanie mi wzorów pism i jesli można pokierowaniu od czego zacząć i do kogo napisać , zostałam wkręcona w plan regularnego oszczedzania zabezpiecz przyszłość , dalej płace bo nie wiem co lepiej zerwac i ubiegac sie o odzyskanie całych pieniedzy , czy nie zrywać
            Pozdrawiam
          • norman31 Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.12.13, 14:32
            Witam. Zostałem wrobiony w kwartalne zyski w Getin Banku .Pisałem jedną reklamację na którą dostałem odpowiedź negatywną. Proszę o wzory pism. Z góry dziękuję.
          • norman31 Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.12.13, 14:42
            Dodaję adres mailowy normix6@wp.pl. Pozdrawiam
          • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 21.12.13, 15:02
            witam
            też jestem ofiarą oszustwa i złego informowania mnie co podpisuje plan regularne oszczedzanie zabezpiecz przyszłość szukam właśnie kogoś kto może mi pomóc w odzyskaniu pieniędzy zainwestowanych w geting banku i mam prośbę od ciebie czy udostepniłbyś mi wzory pism jakie musiał bym przedłozyc w placówce banku
            pozdrawiam endriu
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 21.12.13, 17:30
              mogę wysłać swoje bo tez miałam ten sam produkt Trzeba mi podać adres poczty elektronicznej : )
              • Gość: piotr Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.13, 20:25
                Uprzejmie prosze o przeslanie wzorów reklamacyjnych do banku , pozdrawiam Piotr
                piotrw1234@op.pl
              • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 30.12.13, 14:34
                witam jestem kolejną ofiarą i szukam kogoś z doświadczeniem proszę o poradę jak najskuteczniej i w miarę tanim kosztem odzyskać moje pieniądze i jeśli było by możliwe też poproszę o wzory pism i wniosków
                pozdrawiam endriu
                moje namiary endriuu@vp.pl
              • gosiaa81 Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.01.14, 21:12
                Witam czy mogłabym w dalszym ciagu prosic o przesłanie wzorów pism odnosnie rezygnacji z Plan Regularnego Oszczedzania Zabezpiecz Przyszłosc. Jestem stratna15 tys . gosia.pietraszek2@gmail.com
          • Gość: Pawel Olszewski Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 15:23
            Witam Serdecznie mógłbym prosić o przesłanie pism i dokumentów potrzebnych do rozwiązania umowy na „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość.

Bardzo prosiłbym o pomoc : poul.olszewski@gmail.com
          • chondrites Re: wrobieni w GETIN BANKU 07.01.14, 12:27
            Witam, ja też zostałam wrobiona w Pareto II. Bardzo proszę o wzory pism reklamacyjnych na adres mailowy allicjab @ gmail.com.
          • Gość: Roksi12 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 15:42
            Witam, mam w GB Kwartalne Zyski,które nigdy nie przyniosły zysku tylko stratę 50%kapitału, Kwartalne Zyski Plus i mąż ma Szczęśliwą Siódemkę, proszę o wzory pism do banku i Open Lifa.
            Będę wdzięczna za każdą wskazówkę gdzie jeszcze pisać.
            lusi82@onet.eu
            Dziękuję.
            • Gość: Piotr Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 07.02.14, 17:04
              to chyba normo z tą stratą w GETIN u mnie inny produkt LUCRO tez strata 50% na dzien dobry...
              jezeli ktos mógłby poratować reklamacją i zerwaniem umowy piterox@wp.pl
              przy teoretycznej ochronie kapitału 100% O_o
          • Gość: Adam. Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 20:58
            Witam. Ja te zostałem wrobiony w LUCRO i bardzo proszę o pomoc w tej sytuacji
            • Gość: Agnieszka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 18:40
              Witam ja również zostałam wrobiona w LUCRO. Proszę o przesłanie pism reklamujących z gory dziękuję agnieszkaszadura@wp.pl
              • Gość: Aneta Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 29.01.14, 01:20
                Ja też wrobiona zostałam w Lucro. Proszę doradzić czy wszczynając procedurę reklamacyjną płacić nadal składki czy wycofać się ze spłaty dalszych składek rozwiązując umowę?
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 30.01.14, 07:27
                  trzeba podać swojego maila to wyśle o wzór
                  • Gość: Henryk Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 62.133.153.* 30.01.14, 16:02
                    Witam też jestem oszukany przez pracownika na Lucro. Proszę o przesłanie wzoru pism reklamacyjnych z góry dziękuję henryk2407@wp.pl
                    • Gość: barbara Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.30.6.231.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.02.14, 15:48
                      mnie również wrobiono w GETIN banku. Czy ktoś mógłby mi przysłać wzory pism odwoławczych i powiedzieć, do jakich instytucji należy pisać? mój adres: barbzaw@wp,pl
                      Z góry dziękuję. barbara
                      • Gość: kupidyn70 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 15.02.14, 15:35
                        mnie również wrobiono w GETIN banku. Czy ktoś mógłby mi przysłać wzory pism odwoławczych i powiedzieć do jakich instytucji pisać...mój adres;kupidyn101@wp.pl
                  • Gość: kkte Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 31.01.14, 03:55
                    Prosze o info, wzory pism, cokolwiek, od czego zaczac. Z gory dziekuje.
                    kkte @ o2 . pl
                    • dorka1976 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 20:26
                      Witam,bardo bardzo proszę o przesłanie wzorów pism reklamacyjnych.Właśnie chcę przystąpić do walki odzyskanie choć części pieniędzy z Planu regularnego oszczędzania. Zostałam wraz męzem oszukana. Czytam własnie wsystkie te posty i jestem w szoku. bede wdzięczna a te wzory, cokolwiek by ruszyć. Moj mail: nikka_1@o2.pl
                      • 2narcyza Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.02.14, 21:01
                        naiwna
                        > Witam,bardo bardzo proszę o przesłanie wzorów pism reklamacyjnych.Właśnie chcę
                        > odzyskanie choć części pieniędzy z Planu regularnego oszczędzania
                        > bedę wdzięczna za te wzory, cokolwiek by ruszyć. Mój mail: narcyz.2@interia.pl
                  • Gość: córka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 21:52
                    joki123@o2.pl Błagam o pomoc w wycofaniu sie z programu oszczednosciowego dożycie w ktory wrobiono moją mamę
                  • Gość: lumek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 185.21.148.* 21.02.14, 17:21
                    proszę o wzory pism reklamacyjnych marcin_luhm@yahoo.ca
                  • 1.aniajlo Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.07.15, 09:51
                    również zostałam oszukana, przez open finance, który wcisnal mi LUCRo przy kredycie hipotecznym proszę o wzor pisma ania_j_lo@wp.pl
                    • marta_ppp Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.16, 16:24
                      Dzień dobry,
                      ja również poproszę wzór pisma.
                      marta_palusz@onet.pl
              • Gość: wylucrowany Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.tvp.pl 03.02.14, 18:18
                poprosze tez o info co zrobic....
          • anialuciak80 Re: wrobieni w GETIN BANKU 10.01.14, 20:53
            ja rowniez zostalam wrobiona.bardzo proszę o wzory pism, będę niezmiernie wdzięczna.z góry dziękuję/AL
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 11.01.14, 22:14
              tylko proszę o adres e - mail, żeby przesłać moje pisma ; )
              • mariolata0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 21.01.14, 18:50
                proszę o przesłanie wzoru skutecznego pisma, napisałam już dwie (załatwione odmownie) reklamacje.
                Pozdrawiam
                Mariola
                • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 21.01.14, 21:24
                  to trzeba podać maila ; ) teraz łatwiej bezie pisac bo dostali kare na te polisookaty
                  • mariolata0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 21.01.14, 22:15
                    Proszę o informacje na maila mariolataracha@gmail.com
                    Z góry dziękuję.
                    • Gość: Marta_1000 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.01.14, 18:44
                      Również zostałam oszukana Przez Open finanse, poszlam w 2011r po kredyt hipoteczny oczywiscie doradzili mi w getin banku do tego przy podpisaniu umowy pracownik wcislal mi fundusz Libra III pod pretekstem ze to ubezpieczenie do kredytu z ktorego moge zrezygnowac w kazdej chwili i dodatkowe zabiezpieczenie dla banku i KONIECZNE do podpisania umowy z bankiem o kredyt. Teraz wpłacona kwota to juz ok 18 tys a dostalam informacje ze moga mi wyplacic nie całe 300zl!! Zamierzam podjąć walke z oszustami jeżeli ktos też bedzię podejmował walke albo też miał doczynienia z Libra III prosze o kont i pomoc. z góry dziękuje poszkodowana1987@wp.pl
                    • Gość: ewa Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetia.net.pl 26.01.14, 14:28
                      Ja również proszę o wzory pism w sprawie reklamacji planu oszczędnościowego bezpieczna przyszłość. Ewentualnie jestem zainteresowana pozwem zbiorowym. Mój mail ewa_witkowicz@o2.pl
                      • Gość: Monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.jelonki.robbo.pl 03.02.14, 18:53
                        JA RÓWNIEŻ JESTEM ZAINTEREAOWANA POZWEM ZBIOROWYM przeciw Getin Bank
                        mój mail to wikol1@tlen.pl
                  • frytka2484 Re: wrobieni w GETIN BANKU 24.01.14, 00:25
                    my również zostaliśmy wrobieni , pisaliśmy dwie reklamacje i pisma do wszystkich instytucji niestety nic to nie dało znowu przyszła odmowa bardzo proszę o wzory pism frytka2484@o2.pl z góry bardzo dziękuje
                    • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 24.01.14, 07:23
                      u mnie po napisaniu trzeciej reklamacji przyznali racje, a zatem trzeba im kolejna wysłać.
                      • frytka2484 Re: wrobieni w GETIN BANKU 24.01.14, 12:30
                        a moze ma Pani jakiś wzór bo ja juz nie mam pojęcia co mam napisać żeby do nich trafić ,bardzo proszę o pomoc pozdrawiam serdecznie
                        • Gość: Basia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 14:18
                          Ja też zostałam oszukana w produkt kwrtalny profit, proszę o pomoc. Pisałam reklamację ale mi jej nie uznali. Proszę o jakieś wzory pism, lub podpowiedzi na mail basia.j87@wp.pl
                          • Gość: JPA Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.promax.media.pl 31.01.14, 14:30
                            Witam, niestety Getin zawsze odrzuca pierwszą reklaacje. ja tez mam (tzn. mama) ma podobny produkt Kwartalny profit plus i 3 reklamacje rzecznik ubezpieczonych i inne instutucje poruszone i maja nas klientów w dup..e. Ale nie poddaje się, jak bedzie trzeba to się pojdzie do sądu. Z Lucro oddali mi 65% wplaconej kwoty i też będę walczyć. Maja skurczybyki karę z UOKiK ale wszystko na nic - cwaniak Czarnecki żeruje na naszyej niewiedzy, to co robi jest gorsze niż Amber Gold, ale nikt nie chce rozdmuchiwać tematu bo finansuje zbyt duzo i dla zbyt waznych osob i sprawę się ukrywa. NAGŁAŚNIAJCIE ZE TO OSZUŚCI. Dopoki nie oddadza mi calej kasy bedę siała propagandę na nich.
                      • Gość: Monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.jelonki.robbo.pl 03.02.14, 18:55
                        Proszę o szczegóły co uwzględnić w reklamacji Będę wdzięczna wikol1!tlen.pl
                        • Gość: Monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.jelonki.robbo.pl 03.02.14, 18:58
                          przepraszam błąd w adresie mailowym podaje ponownie wikol1@tlen.pl
                      • Gość: pawel Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 95.83.249.* 24.02.14, 01:48
                        witam
                        też jestem ofiarą oszustwa posiadam plan regularnego oszczedzanie zabezpiecz przyszłość,
                        proszę o wzory pism mój mail paweljas24@o2.pl Dziękuję
                      • Gość: Seba Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.unity-media.net 24.06.14, 20:22
                        Witam. My dopiero zaczynamy walkę z OPEN LIFE zostaliśmy wrobieni w Ametysta proszę o wzory reklamacji. Z góry dziękuję i pozdrawiam
                        • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 24.06.14, 23:24
                          Witam,
                          wszystkich oszukanych. Chciałam Państwa poinformować,iż po 10 msc walki 10 reklamacjach, ostrych słowach przeciwko bankowi...GETIN GANG chciał podpisać ugodę..... ale to ugoda ....lol śmieszne ....idę i co jest gotowe porozumienie niby dla mnie korzystne!!!!,śmech na sali po 3 latach obracania moimi pieniędzmi bank może oddac mi tylko to co wpłaciłam. pomimo to,że niby zysk w jednym produkcie byl pare zlotych ale to zaliczaja w poczet wplaconej kwoty!!!!! prosze WAS i jeszcze maja czelnosc mi mowic ze bank jest STRATNY!!!!!!!!PROSZE WAS WALCZCIE Z TYMI OSZUSTAMI BO SZLAK MNIE JASNY TRAFI!!!! OCZYWISCIE NIE PODPISALAM UGODY POWIEDZIALAM ZE MUSZE SIE ZASTANOWIC. i szczerze mowiac chyba pojde do sadu!!! tylko prosze Was o informacje czy znacie jakies syg ktore indywidualne osoby wygraly z bankiem zebym mogla sie powolac?
                          I jeszcze jedno jak ktos chce zawrzec porozumienie pisac na ilos87@onet.pl
                          • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.14, 22:32
                            Z tymi osobami co rozmawiałam to niestety udało im sie uzyskać tylko to co wpłacili Masz jakieś pomysły jak z nimi walczyć ? ja napisałam do rzecznika ubezpieczonych i do Komisji nadzoru finansowego. KNF odpisał ze mogę sie udać do rzecznika ubezpieczonych a rzecznik ubezpieczonych napisał w moim imieniu pismo do open life i getin Na co open i getin odpisał ze wszystko zostało mi uczciwie przekazane Oczywiście napisałam 3 reklamacje do banku z zerowym skutkiem Najbardziej wkurza mnie to ze oni odpisują schematycznie i maja nas głęboko w poważaniu i ta cisza medialna -mimo kar nałożonych na getin mimo tak wielu oszukanych nic sie o tym nie mówi
                            • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 26.06.14, 00:51
                              Jestem w trakcie akcji ulotkowej i powiem Wam, że ludzie na ulicy którym wręczam moje ulotki gratulują inicjatywy, mówią, że dobry pomysł i że dobrze robię, że informuje ludzi ponieważ albo oni albo ich znajomi zostali w taki albo w inny sposób oszukani, kilka razy zdarzyło się, że akurat ktoś wchodził do siedziby opena, i po rozmowie ze mną rezygnował...! Niestety państwo nam nie pomoże sami musimy sobie pomagać!
                              • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.laguna.net.pl 26.06.14, 11:25
                                Michale, a kto to jest państwo? Uderzmy się w piersi - kto z nas był na wyborach? Kogo wybieramy? Był kiedyś minister sprawiedliwości, Pan Z., który powsadzał trochę oszustów. Teraz nie otrzymał progu wyborczego. Ja myślę, że właśnie on byłby w stanie zrobić porządek. Ale to zależy od nas. Przepraszam za trochę polityki, ale po to wybieramy władze, żeby działały w naszym imieniu. A nasza samodzielna walka jest podobna do walki Don Kichota. Piszemy do różnych instytucji, a może by spróbować napisać do niego?
                                www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1146800,Ziobro-o-przyszlosci-Solidarnej-Polski-musnelismy-prog-wyborczy
                                • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 26.06.14, 12:32
                                  Byłem i nie głosowałem bynajmniej na PO, bo nigdy im nie wierzyłem, co do reszty zgadzam się, z wyjątkiem fragmentu o Don Kichocie, w dzisiejszych czasach łatwiej samemu załatwić wiele rzeczy niż oficjalnie przez instytucje.
                                • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 26.06.14, 12:38
                                  A odnośnie pana Z, jeśli zabrałbym się za pomoc ludziom pokrzywdzonym w podobnych sprawach w takiej albo w innej formie, to na pewno zyskałby bardzo dużo, ja do niego napiszę
                                  • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 78.10.239.* 26.06.14, 21:17
                                    Prześlijcie proszę wzory ulotek bo to chyba najlepszy sposób
                                    Może napiszemy zbiorowy list tylko nie wiem jak podpisy zebrać Bardziej sie liczą z masą niż jednostką
                                    • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 78.10.239.* 26.06.14, 21:20
                                      a w getin chyba nie za dobrze sie dzieje
                                      tvn24bis.pl/informacje,187/duze-zwolnienia-w-getin-noble-banku-prace-stracilo-400-osob,442895.html
                                      piszą ze zwalniają 400 osób

• ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.06.14, 22:30
                                    Michał napisz do mnie na e maila na jakim etapie jestes?bo ze mna bank chce ugode podpisac ale ja sie raczej nie zgodze!!!nie ma takiej mozliwosci ze przez 3 lata obracania moimi pieniedzmi nic z tego nie bede miala o nie!!!!Banda zlodzei!!!!!!!!
                                    • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.laguna.net.pl 27.06.14, 09:22
                                      Ilono, odsetki ustawowe może sąd przyznać, ale z tego co wiem, sądy przyznają zwrot opłat likwidacyjnych, bo są niezgodne z prawem. Ale opłaty te są potrącane przez ubezpieczyciela z wartości rachunku, a ta wartość już jest tak oskubana, że to stanowi nieraz poniżej 1/3 wpłaty. Natomiast chcąc odzyskać całą wpłatę z odsetkami drogą sądową chyba trzeba by założyć sprawę o oszustwo, i myślę, że przeciw konkretnemu sprzedawcy. A jak to oszustwo udowodnić?
                                      • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 27.06.14, 09:26
                                        NOWY GOSCIU,
                                        nie zgodze sie z Toba. bank chce podpisac ze mna ugode, wiec przyznaje sie do winy, ja tej ugody nie podpisze... co zrobic i jak walczyc moge Ci napisac na priv bo cala moja rodzinka to adwokaci i radcowie prawni wiec nie no nie dam im sie az tak oskubac.!~~wcale nie musisz udawadniac ze Cie jakas baba oszukala!udowodnione jest to decyzja uiokik plus innymi sprawami sadu rejonowego, apelacyjnego i najwyzszego. napisz do mnie na e maila powiem Ci co i jak ilos87@onet.pl
                                      • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.14, 15:09
                                        Drogą pozwów indywidualnych można odzyskać 100% lub blisko 100% wpłaconych pieniędzy, z odsetkami gorzej, ogólnie odpowiedni prawnik nie ma problemu z odzyskaniem takich pieniędzy, wiem, bo współpracuje z takim i na bierząco informuje mnie o kolejnych wygranych sprawach, niektóre nawet na kilka mln PLN!!!
                                        • Gość: Maciek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.14, 17:33
                                          Gość portalu: Michał napisał(a):
                                          > wiem, bo współpracuje z takim i na bierząco informuje mnie
                                          > o kolejnych wygranych sprawach, niektóre nawet na kilka mln PLN!!!

Jak cię informuje, to podaj choć kilka sygnatur tych orzeczeń. Bo trudno w to uwierzyć.
                                          • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 27.06.14, 17:46
                                            Maciek napisz do mnie ja bez żadnych spraw sądowych uzyskałam od banku możliwość podpisania ugody jednak się nie zgodzę bo chca oddac tylko wpłacone pieniądze. a przez 3 lata obracali moimi pieniędzmi. napisz do mnie ilos87@onet.pl
                                  • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.laguna.net.pl 27.06.14, 09:12
                                    Michale, nam, wrobionym w polisolokaty, wydaje się, że wszyscy o tym wiedzą, bo dla nas to wielki problem. Ale tak nie jest. Miałam okazję rozmawiać z posłem i on o tym dowiedział się ode mnie. Napisałam też maila do Pani Jolanty Kwaśniewskiej przez jej Fundację, wysyłając link do Decyzji UOKiK - odpisała sekretarka, że Pani Jolanta zostanie o tym poinformowana. W ramach Porozumienia bez barier jest taka akcja Oswoić starość. Napisałam jak tą starość oswaja Getin .Trzeba to nagłaśniać, bo walcząc samemu wywalczymy najwyżej zwrot dla siebie, innym to nic nie pomoże. Teraz mówią, że o aferze Amber Gold premier też wcześniej wiedział. Trzeba trafić na właściwego człowieka, który zainicjuje akcję.
                                    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 27.06.14, 09:21
                                      nowy gosciu.
                                      tak dobrze piszesz zgodzam sie z Toba ale powiem Ci tak. Ja walcze prawie od roku, poinformowalam wszystkie instytucje panstwowe a takze programy takie jak uwaga, wydarzenia, zdarzenia, sprawa dla reportera, panstwo w panstwie,blisko ludzi i powiedziec Ci cos wszyscy wypeili sie na ta sprawe!!!nikt nie odpisal!!!!sorry w panstwie w panstwie odpisali ze oni sie nie zajmuja takimi sprawami!!!wiec prosze cIE GDZIE TU JEST JAKAS POMOC??????jak sami sobie nie pomozemy inni w tym nasze niby panstwo ma to daleko!!! i prosze Cie nie pisz ze wladze nie wiedza!!!!!!bo kurde wiedza co sie dziej!!!!BO PISALAM DO KANCELARII PREZYDENTA I KANCELARII PREZESA RADY MINISTROW!!!I WIESZ CO ZROBIL???kancelaria prezydenta odpisala ze im przykro ale nie zajmuja sie takimi sprawami, a prezesa rady ministrow napisala do getin gangu pismo co nawet bank na nie nie odpowiedzial!!!!! WIEC CO MY MAMY ZA PANSTWO???CO MY MAMY ZA WLADZE????SZKODA WOGOLE NAWET MOWIC!!!!!!
                                • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 89.25.250.* 27.06.14, 18:33
                                  Tylko nie ten oszołom Z. i jemu podobni, ludzie puknijcie się w głowę
                                  • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.laguna.net.pl 27.06.14, 20:30
                                    O jakiego oszołoma chodzi?
                                    Dzięki Pani Iionie dotarłam do artykułu o aktualnym procesie przeciw HDI Gerling.
                                    wgospodarce.pl/informacje/13664-historyczny-proces-knf-w-roli-prokuratora-broni-polisolokat
                                    W komentarzach do tego artykułu piszą, że 8 lipca o 15.00 będzie odczytany wyrok. Chodzi tu m.in. o to, czy polisolokaty są obejściem prawa. Śledźmy tę sprawę. Informujcie, jak się dowiecie.
                                    • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 01.07.14, 16:26
                                      Ważny wyrok w Sądzie Okręgowym w W-wie Sąd OKIK ul. Czerniakowska 100 dotyczacy polisolokat!! Uwaga - przewodniczący KNF zamiast broić nas występuje w nim jako obrońca firm ubezpieczeniowych. Odczytanie wyroku odbędzie się 8 lipca o godz. 15.00 w sali 191 - czy ktoś z Państwa mieszkający w Warszawie może podjechać do sądu i upublicznić wyrok?
                                      • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 02.07.14, 08:59
                                        witam wszystkich poszkodowanych w getin gangu
                                        mam pytanie bo jestem w trakcie rozmowy z menadzerem banku o zwrot pieniędzy z produktu plan regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłość czy ktoś miał pismo jak zawierał jakąś ugode i co w niej napisał proszę o podesłanie na endriuu@vp.pl bardzo będe wdzięczny pozdrawiam endriu
                                        • Gość: EWIK Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pai.net.pl 02.07.14, 16:52
                                          ENDRIU, JESLI MOGĘ PROSIĆ CIĘ O ROZMOWĘ W SPRAWIE PLANU OSZCZĘD." zabezpiecz przyszłość" PROSZE O KONTAKT ewcia_59@op.pl
                              • Gość: Lili Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 11:40
                                Ja po akcji ulotkowej dostałam propozycję ugody. W banku zostawiłam ponowną reklamację i głośno informowałam że będę rozdawać ulotki żeby wiedzieli o kogo chodzi. Stanęłam pod bankiem i wszystkich klientów informowałam jak bank traktuje klientów. Dostałam zwrot wpłaconych pieniędzy bez odsetek, ponieważ umowa została unieważniona. Żeby otrzymać odsetki trzeba iść do sądu.
                                • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 26.06.14, 12:34
                                  I powiedzcie mi, że jeśli w każdym oddziale, a jest to wykonalne zostanie przeprowadzona taka akcja to nic nie da reszcie pokrzywdzonych...?
                        • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.06.14, 22:25
                          napisz do mnie na e maila to Ci powiem co i jak ilos87@onet.pl
                  • Gość: kkte Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 31.01.14, 03:41
                    Prosze o wzory pism, info, cokolwiek na : kkte @ o2 . pl
                    • Gość: Monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.jelonki.robbo.pl 03.02.14, 18:58
                      Ja rownież poproszę o wzory pism PARETO wikol1@tlen.pl
                  • Gość: renata Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.14, 18:32
                    Do mi , proszę o pana wzory pism renczak555@op.pl
                  • Gość: anna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.opera-mini.net 09.02.14, 15:34
                    Zostałam wrobiona w polisę Supra Prestiż Noble Bank. Dotychczas straciłam 20 tys. Proszę o wzory pism reklamacyjnych.
                    szkolenia.anna@gmail.com
                    • Gość: z Grudziądza Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 15:54
                      Szukam ludzi oszukanych przez Getin Bank w Grudziądzu. Powiadomiłam juz media o tym co oni wyprawiaja z ludzmi
                      joki123@o2.pl
                  • Gość: jmaj Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 18:25
                    Poprosze o wzory pism czeka mnie walka o pieniądze z Lucro
                • Gość: pj Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.wieszowanet.pl 31.01.14, 17:57
                  Witam, ja również zostałem oszukany w Pareto II i proszę o wzór pisma reklamacyjnego do banku
                  przemojanasik@gmail.com
              • Gość: Renata Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.14, 18:28
                proszę o wzory pism od pana renczak555@op.pl
              • Gość: jmaj Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 18:23
                witam czy mogę prosić o przesłanie mi wzorów pism do walki z Getin Bankiem o środki z LUCRO , j_majka34@tlen.pl
          • Gość: gosiak Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.14, 13:09
            Witam serdecznie.
            Ja również zostałam wrobiona w LUCRO w Getin Banku... Bardzo proszę o wysłanie wzorów pism: gosiaksul@gmail.com . Z góry dziękuję. Pozdrawiam
          • Gość: Paweł Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.lublin.mm.pl 14.01.14, 17:28
            Czy już wpłynął zwrot 100% wpłaconych pieniędzy -po rozpatrzonej pozytywnie reklamacji w Getin? Mam podobny problem. Złożyłem już kilka pism na razie bez skutku. Paweł.
            • oszukany60 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.01.14, 23:04
              Proszę o pomoc w likwidacji Lucro i odzyskanie wpłat
              • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 27.01.14, 07:16
                to proszę o adres mail
                • Gość: ww Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.14, 10:50
                  jeżeli to możliwe to również proszę o przesłanie na maila wzorów Pani pism: w.wojciechowska@poczta.onet.pl, z góry serdecznie dziękuję, również zaczynam moją walkę o odzyskanie pieniędzy
                  • Gość: Monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.jelonki.robbo.pl 03.02.14, 19:01
                    Proszę o wzory pism do odzyskania wpłat i kwoty podstawowej z produkt Pareto na ares wikol1@tlen.pl będę wdzięczna z góry serdecznie dziękuję.
          • Gość: IREK 05 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 17:17
            Witam. Zostałem wrobiony w "Kwartalne Zyski" w Getin Banku .Napisałem jedną reklamację na którą dostałem odpowiedź negatywną. Proszę o wzory pism. Z góry dziękuję.
            • Gość: mi wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 16.01.14, 07:32
              do IREK 05, to może pan podać swojego maila to wyśle to co mam
              • frytka2484 Re: wrobieni w GETIN BANKU 24.01.14, 15:59
                ja tez bardzo proszę o wzory pism dostałam juz 2 negatywne odpowiedzi. bardzo prosze o pomoc
              • Gość: Aga Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.48.175.* 29.01.14, 14:22
                witam czy ja także mogłabym prosić wzór :))) sularz.agnieszka@gmail.com - wrobieni w Kwartalne Zyski

Pozdrawiam
            • Gość: IREK 05 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 16.01.14, 08:41
              Podaję adres e-meil:
              irlas@tlen.pl
              Za fatygę i materiały z góry dziękuję.
            • Gość: robertgorecki@o2.p Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 24.01.14, 16:04
              ja tez należę do tych wrobionych , mnie też wciągnęli w to bagno ,ale ja nie dam za wygraną i nagłośnie tą sprawę kolejny raz
            • Gość: baśka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 16:29
              Polecam stare dobre forum:
              www.wrobieni.com.pl
              Czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Nie ma wzorów-gotowców, które należy jedynie wypełnić swoimi danymi i wysłać. To forum jest kopalnią wiedzy i opisem doświadczeń innych. Należy zacząć od pierwszych stron poszczególnych wątków - dopiero wtedy zobaczycie z jaką materią musicie się zmierzyć, jaką wiedzę ogarnąć , aby dla banku stać się partnerem , z którym warto wejść w jakąkolwiek dyskusję.
              • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 26.01.14, 19:20
                tak trzeba czytać, ale każdy wie, że uzasadnienie w reklamacjach trzeba dostosować do siebie, tak każdy sobie przesyła jakiś materiał pomocny
          • Gość: darek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 09:03
            Bardzo proszę o te wzory pism na adres darekmilke@wp.pl
          • Gość: Karolina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.mm.pl 24.01.14, 13:02
            Mi, czy możesz podesłać mi wzory Twoich pism o których piszesz, mam podobny produkt i też chce się z tego wycofać, od czego zacząć?
            Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc.
            Mój email: karolina@talk21.com
          • Gość: córka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 21:42
            Bardzo prosze o pomoc dla mojej mamy ktora wrobiono w te programy oszczedzania. Ma 67 lat i ma placic przez 15 lat. Pani dyrektor byla tak bezczelna ze powiedziala mamie ze przeciez chyba ma wnuki wiec dla nich niech oszczedza. Musze jej jakos pomoc sie z tego wycofac bo ja psychicznie wykoncza ci złodzieje. Za kazda pomoc bede bardzo wdzieczna
          • Gość: Sławek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 13:45
            Witam, czy mogę prosić o przesłanie mi wzorów pism reklamacyjnych do Lucro? wpadłem i chciałbym się wycofać
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 05.02.14, 07:42
              to niech Pan poda swój mail
              • Gość: kajdura Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 29.04.14, 11:01
                Witam,

Również proszę o jakieś informacje w sprawie reklamacji Pareto II na kajdura@wp.pl

Pozdrawiam
                Kasia
                • Gość: Michal Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 29.04.14, 12:30
                  Właśnie dostałem odpowiedź na moją reklamację z Open Finance i tak jak się spodziewałem pomimo, że moje pismo nie było powieleniem innych otrzymałem sztampową odpowiedź, do tego zapomnieli w jednym miejscu zmienić Libra 3 na Pareto 2 co ewidentnie wskazuje na technikę odpowiedzi kopiuj/wklej. Odpowiedź dla wielu mogłaby być deprymująca, ponieważ na pozór O F podaje konkretne argumenty żeby obalić wszystkie zarzuty jednak jak się bliżej przyjrzymy to w ich odpowiedzi brak ustosunkowania się do konkretnych zarzutów, natomiast jest tylko udowadnianie swojej racji na podstawie własnych tez, które są zaprzeczeniem naszych oskarżeń.
                  • Gość: Ola Osoby z Wroclawia i okolic IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.14, 23:08
                    Jestem w trakcie pisania 3 reklamacji ponieważ długo się czeka na odpowiedz to może w międzyczasie coś można podziałać Jak jesteście z Wrocławia i okolic to napiszcie do mnie na adres aleksandra204@op.pl, wspólnie coś wymyślimy
                    • Gość: Michał Re: Osoby z Wroclawia i okolic IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 30.04.14, 00:21
                      Olu,
                      czy piszesz w kolejnych reklamacjach ciągle, uparcie to samo, czy starasz się odpowiadać merytorycznie na szablony jakimi oni odpowiadają?
                      Próbowałaś już akcji informacyjnych pod ich siedzibą? Czy ktoś się orientuje czy za to nie grozi przypadkiem odpowiedzialność karna? Sam planuje w Gdańsku pod Open Finance, jak ktoś jest chętny to zapraszam...
                      • dethleffs Re: Osoby z Wroclawia i okolic 30.04.14, 20:39
                        do Michał;
                        akcje pod ich placówkami do 5 osób niczym nie grożą policja przyjeżdża pyta co się dzieje i odjeżdża można mieć transparenty i rozdawać ulotki również dać policjantom na przestrogę.
                        Takie działanie dezorganizuje prace tych oszustów dzięki czemu następują propozycje ugody z ich strony a jak nie to pozostaje droga sądowa, dłuższa ale macie odsetki i zwrot kosztów procesu bo oni te sprawy przegrywają
                      • Gość: Ola Re: Osoby z Wroclawia i okolic IP: 78.9.7.* 30.04.14, 22:47
                        Piszę podobnie ponieważ oni uparcie piszą to samo W pierwszej reklamacji opisałam swój przypadek W drugiej odniosłam się do ich odpowiedzi i napisałam ostrzejszym tonem co sadze o ich krętactwach i tym ze oni rzetelnie o wszystkim informują i nic nie zatajają tylko większość rozumie to zupełnie inaczej i o dziwo wszyscy oszukani podobnie Pochwaliłam ich dział szkoleń bo faktycznie należą im się gratulacje !!! Teraz pisze trzecią i już nie przebieram w słowach Informuję ich ze postaram się zareklamować ich "super produkty" żeby więcej osób mogła poznać ten cudowny produkt !!! Nie wiem czy to coś da ale im chyba na takiej reklamie nie zależy !!! Mnóstwo ulotek jest w sieci jeszcze ich nie rozdawałam ale przygotowuje maile do stacji radiowych, im więcej będzie się o tym mówić to dla nas lepiej
                      • Gość: Ola Re: Osoby z Wroclawia i okolic IP: 78.9.7.* 30.04.14, 22:54
                        Przeczytałam to w interneci Problemy z „produktami” ubezpieczeniowo-inwestycyjnymi miały wszystkie kraje Wspólnoty. Tyle że większość już sobie z nimi poradziła. W Niemczech np. klauzule o opłatach likwidacyjnych (m.in. w firmach Deutscher Ring, Generali, Allianz, Iduna) zaskarżyła do sądu tamtejsza izba gospodarcza. Wyrok był korzystny dla klientów – sąd, powołując się na ustawę zasadniczą, orzekł, że jest to bezprawne pozbawianie ludzi ich pieniędzy. Porównał to do wywłaszczeń. A w przypadku niemieckim chodziło o opłaty wynoszące ledwie 4 proc. od ulokowanej sumy. I firmy grzecznie zwracają ludziom pieniądze. Inna sprawa, że w Niemczech bardzo sprawnie działa nadzór finansowy, a niezastosowanie się do sentencji wyroku zagrożone jest wysoką sankcją: do 2 lat więzienia dla członków zarządu i grzywny do 250 tys. euro. W lipcu 2013 r. w Holandii Aegon przegrał z podobnego powodu pozew zbiorowy, który dotyczył 30 tys. osób. Pieniądze swoim klientom oddawały również firmy w Wielkiej Brytanii, we Francji, Włoszech. W 2012 r. Komisja Europejska – zdając sobie sprawę z wagi i powszechności problemu tego typu produktów – skierowała zapytanie do państw członkowskich, w jaki sposób radzą sobie i regulują rynek. Okazało się, że tylko cztery państwa – Polska, Bułgaria, Litwa i Luksemburg – nie zrobiły Ciekawe dlaczego ?
                        • Gość: nowygość Re: Osoby z Wroclawia i okolic IP: *.laguna.net.pl 01.05.14, 10:13
                          Jeśli możesz , podaj link do tego, o czym piszesz. Uczestnicy tego forum mogliby przesyłać ten link różnym instytucjom. Może w końcu ktoś się tym zainteresuje?
                          • Gość: Ola Re: Osoby z Wroclawia i okolic IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.14, 16:55
                            serwisy.gazetaprawna.pl/finanse-osobiste/artykuly/768380,polisolokaty-to-tylko-reklamowe-foldery-a-tracimy-na-nich-oszczednosci-zycia.html
                            • dethleffs Re: Osoby z Wroclawia i okolic 01.05.14, 20:26
                              Jeśli reklamacje nie pomagają,( a trudno się dziwić żeby od razu oddawali ) wtedy pozostaje droga sądowa i nie lękajcie się bo wygracie wraz z odsetkami. Zakładajcie sprawy bo wszystkie są wygrane w zwiazku z klauzulami abuzywnymi nałożonymi na tych oszustów. Potrzebny jest tylko dobry prawnik i nic Was to nie kosztuje
                              • ilona871 Re: Osoby z Wroclawia i okolic 01.05.14, 22:02
                                Jesli odzyskaliscie pieniazki bardzo prosze o pomoc w jaki sposob prawnik Wam mogl. Czy przed sadownie w wyniku mediacji czy sadownie i na co sie powolywal. Bardzo prosze o kontakt ilos87@onet.pl . Z gory dziekuje bo moje reklamacje niestety nic nie pomagaja.
          • Gość: jaro Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.14, 19:02
            proszę Cię o wysłanie na maila wzorów tych pism ,które pozytywnie zakończyły sprawę . jarek.stachursky@vp.pl
          • Gość: Lukra Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.14, 23:58
            proszę o pomoc w reklamacji do open lifa
          • Gość: Grzegorz Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.14, 12:46
            Witam,
            podobnie jak Pan zostałem wrobiony w Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość,
            czy mógłbym prosić o przesłanie na mój e-mail tymoszukgrzegorz@gmail.com wzorów reklamacji co do tego produktu? Z góry dziękuję
            • mm-1964 Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.10.14, 21:20
              Decyzją RKT-61-31/12/SB z XII 2013r. Prezes UOKiK nałożył na Getin Noble Bank z powodu nieuczciwych praktyk w związku z Lucro karę pieniężną w wys. ponad 1mlnzł. Ja przystąpiłam do grupowego ubezpieczenia LUCRO w X 2010r. i szukam innych oszukanych z tego okresu X 2010 do zbiorowego pozwu, wzorów pism, porady innych oszukanych i prawnika który poprowadzi sprawę kontakt miamir@o2.pl
          • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 20:41
            Ja też proszę o kontakt do pana Edmunda
          • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.14, 09:57
            gratuluję
            jeśli możesz proszę o pomoc ,wzory mile widziane na geno@op.pl
            kupiłem to na dwójkę dzieci ,dałem się wrobić
          • Gość: Dorka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.retsat1.com.pl 12.04.14, 21:54
            Witam, poproszę o wzory pism, jeśli to nie kłopot oczywiście. Ja dostałam 4 odmowne pisma. pozdrawiam Dorota dorka272@wp.pl
            • Gość: rene Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.14, 22:03
              szukam osób z Poznania, do Stowarzyszenia Poszkodowanych renczak555@op.pl
            • Gość: frytka24842o2.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 12.04.14, 22:08
              również proszę o pomoc w napisaniu 4 reklamacji , po prostu juz nie wiem co mam napisać w kółko to samo ze wiedzieliśmy co podpisujemy :( frytka2484@o2.pl Z góry bardzo dziękuje
          • Gość: Lidia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.siec.alfa.pl 06.05.14, 19:23
            Bardzo proszę o wzory pism do banku. Zostałam oszukana w Kwartalnych zyskach i ParetoII. Nie wiem jak z nimi walczyć, a bardzo potrzebuję tych pieniędzy. Proszę o wszelką pomoc.
            • dethleffs Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.05.14, 19:25
              wzory pism i inna pomoc jest na facebooku szukaj :przywiązani do polisy:
              • Gość: ren Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 22:47
                znam kancelarię w której nie trzeba wpłacać pieniędzy przed wygraniem.
                renczak555@op.pl
                • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 07.05.14, 11:24
                  Czy to adres kancelarii, czy Twój, jeżeli kancelarii, to czy masz jeszcze jakieś bliższe dane?
                • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 08.05.14, 23:24
                  Podaj kontakt
            • Gość: mirek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pppoe.covernet.pl 28.05.14, 12:47
              Pozdrawiam. Pisma reklamacyjne nic nie pomogą. Potrzebne są pozwy sądowe.
              • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.05.14, 12:49
                chyba niestety ma Pan rację.. ja już 9 napisałam i nic nie pomogło
                • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.05.14, 13:18
                  Wprawdzie niektórzy twierdzą, że odzyskali pieniądze bez pozwu, ale jak do tej pory nie mam żadnych pisemnych na to dowodów, więc chyba nie ma innej drogi, jak pozew
                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.05.14, 13:50
                    poczatkowo ludzie odzyskiwali przez reklamacje pieniadze bo bylo ich malo,. teraz jest tak duzo oszukanych ludzi i tak wielu domaga sie zwrotu zainwestowanych poieniedzy ze bank nie chce ich oddac. zreszta maja taka polityke ze jezeli jest mniej niz 50 tys zl utraconych to nikt nit pojdzie do sadu bo go nie stac wiec sie takimi pokrzywdzonymi nie przejmuja!! a co do pozwu kancelaria LWB za duzo sobie rzada i jak narazie nic w kierunku getin banku nie zrobila. lepiej pozew indywidualny.
                    • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 28.05.14, 14:16
                      szukam osób oszukanych ze Słupska i okolic -pilne ,prosze o kontakt frytka2484@o2.pl
              • Gość: Michal Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 109.241.117.* 28.05.14, 17:13
                Podobno starsi ludzie częściej odzyskują przez reklamacje, natomiast młodsi rzadziej - takie kryterium banki sobie obrały, ja mam do odzyskania 30000 a koszt adwokata w tej sprawie to 3000, wydaje mi się, że ma to sens i również wydaje mi się, że pozwy indywidualne jest wielu prawników specjalizujących się w takich sprawach, dla których odzyskanie naszych pieniędzy nie jest problemem.
                • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 09.07.14, 17:16
                  Klienci Getin Banku, wprowadzeni w błąd przez sprzedawców przy sprzedaży kontrowersyjnych polis, mogą odzyskać pieniądze - informuje "Gazeta Wyborcza" (Nr z 18.01.2013 r.). Według dziennika, bank uwzględniając znaczną część reklamacji, dotyczących wcześniej sprzedanych ubezpieczeń, zupełnie wstrzymał ich sprzedaż - pisze dziennik. Klienci banku twierdzili bowiem , iż sprzedawca takiej polisy mówiąc iż jest ona bezpieczną lokatą, nie wspominał, że pieniądze zobaczą " dopiero po 15 latach". A z inwestycji tak łatwo wycofać się nie mogli, ponieważ umowa zawierała zapis, iż "to inwestycja na długi okres. A jak klient chce zrezygnować wcześniej, musi ponieść tzw. opłatę likwidacyjną, która de facto wynosi blisko 100 proc. wpłaconych środków "- podaje "GW". "Wyborcza" informuje, powołując się na nieoficjalne informacje, iż "Getin uwzględnia znaczną część reklamacji klientów i zwraca powierzone pieniądze. Dotyczy to osób, w przypadku których istnieje podejrzenie, że pracownik banku lub pośrednik mógł nie dochować standardów przy sprzedaży produktu, np. wprowadził klienta w błąd lub nie dostarczył na czas umowy (by klient mógł rozwiązać ją bez opłat, zgodnie z prawem o ochronie konsumenta)".
                  Ponadto, bank przestał sprzedawać polisy inwestycyjne z horyzontem dłuższym niż cztery lata, które wymagają dużej wpłaty początkowej np. "Kwartalny Profit", "Libra" czy "Lucro". Według "GW", od 1 stycznia br. bank sprzedaje już tylko ubezpieczenia na życie, "w których część stanowi struktura, a tylko 50-70 proc. stanowi ubezpieczeniowy fundusz kapitałowy depozytowy, z którego pieniądze można wycofać bez żadnych konsekwencji finansowych".
                  czy ktoś mi wytłumaczy jak ich przekonać ze zostałem oszukany i odzyskać pieniądze
                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.07.14, 18:44
                    napisz do mnie na e maila ja Ci powiem co i jak
                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 09.07.14, 21:50
                    fajnie ze emaila Ci nie podalam ilos87@onet.pl
          • elia63 Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.01.15, 18:22
            Czy mogę poprosić o wzory pism z reklamacjami. Będę niezmiernie wdzięczna, Mój adres elia63@gazeta.pl
            • 1pomorzanin Re: wrobieni w GETIN BANKU 17.01.15, 12:23
          • Gość: bullet Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.146.154.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.17, 20:41
            Również mam „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość”. Proszę o wzory na adres 101A101@wp.pl.
            Pozdrawiam
          • Gość: Rico Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.146.129.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.17, 19:50
            Gratuluję oraz proszę o przesłanie wzorów pism na adres 101A101@wp.pl. Również mam „Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość”.
            • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 27.06.17, 12:17
              Jest prawomocny wyrok, jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę podać maila, podam szczegóły
              • elega12 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.06.17, 10:48
                annamiesiarczyk@op.pl
              • Gość: An45 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 28.10.17, 06:55
                an45kawon2809@gmail.com z góty dziękuję, Ania
        • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.54.18.148.static.telsat.wroc.pl 02.12.13, 21:54
          dołączam sie do pytania Czy Pan otrzymał podpowiedz?
          • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 03.12.13, 07:37
            Ola musisz mi podać adres e - mail, to wyśle swoje rzeczy.
            • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.54.18.148.static.telsat.wroc.pl 03.12.13, 22:54
              Mój adres aleksandra204@op.pl Z góry bardzo dziękuje :)
            • Gość: Nowix69 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.14, 13:26
              Witam bardzo prosze o przeslanie Dokumentow w spr LUCRO tez zostalem pokrzywdzony :( nie wiem od czego zaczac by odzyskac ciezko zarobione pieniazki nowy463491@wp.pl pomocy:(
        • japcon Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.12.13, 22:26
          Nie lepiej czytać, co się podpisuje?
      • Gość: ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 28.10.13, 11:05
        ja również proszę o pomoc w odzyskaniu pieniędzy z góry ślicznie dziękuje
        • doradca_bankowy Re: wrobieni w GETIN BANKU 04.11.13, 00:52
          Wątpie aby na forum , ktoś pomógł w tej kwestii.
          • Gość: kazio Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.81-166-196.customer.lyse.net 20.11.13, 20:25
            POZWY ZBIOROWE PRZECIWKO ; GETIN BANK ,OPEN FINANCE , TU NA ŻYCIE EUROPA , AXA , AEGON , HOME BROKER , IDEA BANK , TAX CARE ,;;;; KANCELARIA PRAWNICZA LWB WARSZAWA WPISZ W GOOGLE ; TO PACHOŁKI CZARNECKIEGO , KAPUŚ ERNEST SB !!!!!
            • Gość: kazio Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.81-166-196.customer.lyse.net 20.11.13, 20:26
              Jeśli skorzystałeś/łaś z usług: Open Finance
              Getin Bank Getin Noble Bank Idea Bank
              Tax Care Home Broker albo innej spółki należącej do Getin Holding ( GANG HOLDING ERNESTA SB )
              lub dopiero zamierzałeś skorzystać sprawdź najpierw
              forum.gazeta.pl/forum/w,383,146523688,146523688,wrobieni_w_GETIN_BANKU.html
              LUB SPRAWDŹ- POZWY ZBIOROWE PRZECIW
              GETIN BANK I OPEN FINANCE
              najdrożsi dla tej firmy są naiwni klienci, których konsultanci wrabiają w produkty przynoszące ogromne straty.
              • ol_a_9 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.08.14, 23:10
                Moja siostra jest klientką getin banku i nigdy nie miała problemu ani z lokatą ani samą obsługą.
      • Gość: Ola Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.54.18.148.static.telsat.wroc.pl 02.12.13, 21:51
        Witam,
        Gratuluje wygranej a czy mogłabyś mi podpowiedzeć od czego zacząc i do kogo napisaś i w jakiej formie Dalej płacę składki w planie regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłośc
        Pozdrawiam
        • gosiaa81 Re: wrobieni w GETIN BANKU 16.01.14, 21:18
          Witam jestem w tej samej sytuacji. Nadal place skladki. Dzisiaj zanioslam reklamavje do mojej placowki. Zarzucono mi klamstwo . Czy w twojej sprawie cos sie ruszylo? Prosze o jakiekolwiek informacje jak odzyskac pieniadze.
      • Gość: Irek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.silesnet.pl 03.12.13, 19:45
        Witam
        Mógłbym prosić o wysłanie wzoru pism.
        Bardzo dziękuję i pozdrawiam
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 03.12.13, 20:38
          proszę o podanie adresu e - mail
          • Gość: Pablos Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.13, 15:45
            Zostałem oszukany przez Getin Bank w ramach Open Live. Pracownik banku przed podpisaniem umowy pięknie opowiadał ile uzyskam w każdym roku ubezpieczenia.

Będę wdzięczny za każda pomoc : poul.olszewski@gmail.com
          • Gość: Gosc3 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 17:54
            Mogę prosić o wzory pism do Geeting banku
            Mój mail grzewaj@vp.pl
            • elganowo Re: wrobieni w GETIN BANKU 23.02.14, 21:42
              Ja również poprosił bym o wzór pisma reklamacyjnego do banku. Również zostałem wrobiony.
              Z góry dziękuję.
              Mój e-mail: kondor224@wp.pl
          • Gość: michal Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 18.03.14, 16:00
            Mogę prosić o przesłanie wzoru pisma na w84pro@yahoo.pl ?
      • Gość: Oliwia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.13, 09:52
        Dzień dobry,

Bardzo prosiłabym o przesłanie wzoru pisma reklamacyjnego na maila: oliwiawesolowskii@gmail.com

Pozdrawiam
      • Gość: Marek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.13, 17:32
        Witam,

Bardzo prosiłby o formularze potrzebne do reklamacji. Prosiłbym o przesłanie na adres: landem8512@gmail.com

Dziękuję!
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 20.12.13, 18:24
          wysłałam swoje wzory Pozdrawiam
          • Gość: anna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 16:53
            proszę o przesłanie wzorów reklamacji mam lucro
            annamaczka@poczta.fm z góry dziękuję
          • Gość: Hanna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.31.2.151.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.14, 10:49
            Witam, poproszę o wzor pisma do GetinB - mam Lucro Getin zawłaszczył sobie 9ty zl z tego tytułu
            Dziekuje z góry
            pozdrawiam
            Hanna
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 08.01.14, 07:42
              dobrze, tylko adres e - mal poproszę
              • Gość: Michał Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 18.03.14, 10:37
                Dołączam się do prośby o przesłanie wzoru takiego pisma. Z góry dziękuję.
                w84pro@yahoo.pl
                • Gość: ktoska Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 11:11
                  Szukam wrobionych z Siedlec i okolic, polaca1980rok@hotmail.com
                  • Gość: zulus'czaka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 18.03.14, 14:56
                    W końcu po 2 latach od rozpoczęcia tych oszukańczych praktyk bankowych prokuratura się za to wzięła - nareszcie , i oby skutecznie!!! Tu jest więcej informacji :
                    wyborcza.biz/biznes/1,100896,15634549,Polisolokaty__Klienci_banku__wprowadzili_nas_w_blad.html?biznes=katowice#BoxBizTxt
                    • agnieszsz Re: wrobieni w GETIN BANKU 18.03.14, 16:13
                      Zulusie, dziękuję za informację o prokuratorze. Pokrzywdzonym takie informacje są bardzo potrzebne.
                      • husia11 Re: wrobieni w GETIN BANKU 18.03.14, 16:15
                        Ja również dziękuję w imieniu poszkodowanych !
                  • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 24.03.14, 21:45
                    Jesteśmy jutro umowione
              • Gość: Monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.14, 14:43
                witam, czy moge prosić o wzor pisma reklamacji do Getin Banku- Open Life- zostalam wrobiona w Ametyst. moj mail parolk@op.pl Z gory bardzo dziekuje
                • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 25.07.14, 16:33
                  Szanowna Pani,

Na wstępie chciałem podziękować za Pani maila i uwagi. Na pewno należy się Pani słowo wyjaśnienia o tym, w jaki sposób skonstruowany jest ten ranking i co ma wpływ na finalną ocenę. Ranking, o którym piszemy nie jest rankingiem oceniającym całokształt funkcjonowania badanych instytucji â?? nie jest to ranking „najlepszy bank” itd. Wizyta naszego audytora w banku to swego rodzaju eksperyment podczas, którego zwracamy uwagę głównie na to w jaki sposób klient jest obsługiwany w placówce, jak przebiega rozmowa i pod tym kątem Getin Bank wypadł naprawdę bardzo dobrze. Jest to mały wycinek z całego procesu, w którym uczestniczy klient.

Badaniem objęliśmy 1550 placówek 20 banków. Podczas wizyty w placówce każdy audytor oceniał kilka interesujących nas etapów rozmowy, m.in. powitanie, wygląd pracownika, analizę potrzeb, prezentację oferty, zakończenie spotkania i atmosferę rozmowy. Podczas wizyty finalnie nie dochodziło do zakupu produktu. Pomimo to zwracaliśmy szczególną uwagę na to, co i w jaki sposób komunikują pracownicy, m.in. to, czy pod przykrywką bezpiecznych produktów oszczędnościowych nie namawiają np: na polisolokaty lub struktury.

Zgadzam się z Panią, że nadal część pracowników niedostatecznie informuje swoich klientów o tym, jak skonstruowane są proponowane produkty. Takie wnioski płyną z naszego badania i choć nie są one przychylne dla banków, to zostały opublikowane w internetowym wydaniu Pulsu Biznesu. Pomimo tego, że jesteśmy firmą świadczącą usługi komercyjne, to rola edukacyjna jest bardzo bliska naszemu sercu. Nie możemy jednak podczas wizyt w placówkach oceną objąć wszystkich elementów związanych z tym, co wychodzi poza zakres tematyczny badania, np.: decyzje KNF, kampanie reklamowe, zapisy w umowach itd.

Podobnie wszelakie ranking publikowane w prasie czy Internecie zawsze dotyczą pewnego fragmentu rzeczywistości. Chociażby tegoroczny ranking najbardziej przyjaznych miast, gdzie w pierwszej dziesiątce znalazł się Białystok pomimo tego, że bezrobocie w tym mieście sięga 13 procent.

Wyniki rankingu, o którym Pani napisała, odzwierciedlają stan faktyczny zastany w momencie badania, czyli w na początku 2014 roku. Ranking ten publikujemy jednak już od roku 2012 i wyniki sprzed 3 lat częściowo pokrywają się z Pani obserwacjami kiedy to Getin Bank znalazł się na ostatnim miejscu. Mam nadzieję, że mój mail przynajmniej częściowo odpowiada na Pani pytania.

Pozdrawiam,

Paweł Machała
                  Account Manager
                  • Gość: nowygość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.laguna.net.pl 27.07.14, 13:45
                    Piszą, że w 2012 roku Getin był na ostatnim miejscu. Ale efekty tamtej działalności Getinu klienci będą ponosić przez 10, 15 lat. A "ubezpieczyciele" chwalą się wynikami finansowymi - składki z tamtych umów płyną szerokim strumieniem. To już TNS nie interesuje. Najwyraźniej , drogi TNS-ie, czas zmienić te ułomne kryteria.
          • 96marta Re: wrobieni w GETIN BANKU 15.03.14, 19:52
            Witam
            czy mogę prosić o przesłanie wzorów reklamacji do banku. Zostałam oszukana na Światowych Rynkach
            Z góry dziękuję
            96marta@gazeta.pl
      • Gość: babcia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.14, 17:13
        Cześć. Jak to zrobiłaś, że odzyskałaś kasę. Ja chcę się wycofać po roku, póki nie jest za późno. Jakie pisma napisać? Pozdrawiam. Powodzenia.
        Mój adres: anaklew@op.pl
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 14.01.14, 18:10
          wysłałam swoje rzeczy, jakos poszło .... Pozdrawiam
          • d.krs Re: wrobieni w GETIN BANKU 15.01.14, 18:57
            Czy mógłby Pan również mi podesłać takie wzory? d.krs@wp.pl
          • Gość: pablo Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.14, 23:09
            Witam,

Ja również mam problem z Lucro. Będę wdzięczny za wzory pism reklamacyjnych. Z góry Pani dziękuję. Pablo
            email: pablo2000warszawa@gmail.com
            • Gość: wrobiona Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.hortex.pl 24.01.14, 08:54
              Będę wdzięczna za podpoweidzi i wzory pism reklamacyjnych na adres:
              mcmurphy44@wp.pl
          • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.01.14, 18:30
            uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=10813
            Ruszyło coś w sprawie Getinbanku wreszcie dostali za swe podstępne działania karę. Ale co my z tym możemy zrobić? Należy się nam jakieś odszkodowanie i zwrot pieniędzy????????
            • Gość: Maciek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.14, 21:08
              ilona871 napisał(a):
              > Należy się nam jakieś odszkodowanie i zwrot pieniędzy????????

Z powodu tego orzeczenia UOKiK? nie. Kasę można dostać po wygraniu sprawy w sądzie cywilnym.
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 14.01.14, 20:59
          jakiś błąd w adresie poczty jest, bo dwa razy wysyłałam i zwrócił sie i e - mail
      • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.szczecin.mm.pl 29.01.14, 01:04
        Czy może mi Pani podpowiedzieć w jaki sposób się udało? Proszę o kontakt agielec@wp.pl
      • Gość: Basia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 14:10
        Proszę o wzór reklamacji, w jaki sposób udało ci się oddzyskać pieniądze? Ja mam produkt kwartalny profi, zostałam też oszukana, pisałam reklamację ale mi jej nie uznali. Proszę o pomoc. Mój mail basia.j87@wp.pl
      • kry_styna24 Re: wrobieni w GETIN BANKU 17.02.14, 13:56
        Pani Ewo jak się to Pani udaŁo! bo to naprawdę cud aby wygrać z taką instytucją.
        Proszę o podpowiedź lub materiały
        e-mail kry_ska@poczta.fm
        Z góry dziękuję
      • Gość: sanka21 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 14:25
        Bardzo proszę o przysłanie wzorów pism, które umożliwią zerwanie umowy z Bankiem jestem wrobiona w Pareto2, mój email: aswiatkowska24@wp.pl, z góry dziękuję
    • Gość: iza Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.10.13, 11:52
      Witam serdecznie,
      Ja z mezem rowniez zostalismy w bardzo podobny sposob wrobieni przez ten bank - chcialam polecic Pani kogos kto zajmuje sie nasza sprawa - 100 % wygranych spraw
      tutaj znajdzie Pani jego ogloszenie
      3miasto-ogloszenia.pl/ogloszenie.php?id=31352&results=8
      szczerze polecam - ten Pan zajmuje sie teraz nasza sprawa
    • Gość: ewka Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 94.42.82.* 04.11.13, 18:19
      czesc, jeśli macie podobny problem, jaki ja miałam, piszcie. Chciałam zainwestować w polisolokatę, która okazała się jawnym oszustwem. Po roku zamiast przewidywanej kwoty, miałam 50% mniej na koncie. Pomogła mi znajoma. Wskazówki na priva: ekowal77@gmail.com
      • Gość: gras Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.mm.pl 02.12.13, 17:56
        prosze o pomoc, wzory pism na adres graso@wp.pl
        • Gość: beata Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 195.116.177.* 17.02.14, 20:00
          Bardzo proszę o przeslanie wzorow pism.Zakupilam kwartalny profit i szmaragd.Z gory dziękuje za pomoc.moj adres beata941@op.pl
      • Gość: wrobiona Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.tvteletronik.pl 13.01.14, 00:41
        bardzo prosze o pomoc, mam ten sam problem
        Z góry dziekuję
        • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 13.01.14, 09:31
          trzeba podać adres poczty mail, żeby wysłać wzory
          • anialuciak80 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.01.14, 18:33
            anna.luciak8@wp.pl / z gory serdecznie dziekuje, Anka
      • chondrites Re: wrobieni w GETIN BANKU 29.01.14, 16:59
        Witam serdecznie, pani Ewo!
        Zostałam wrobiona w PARETO II. Jeśli dysponuje Pani jakimiś wzorami reklamacji i mogła by Pani je mi wysłać, byłabym niezmiernie wdzięczna. Płacę nadal im miesięczny haracz i to niemały.
        Przesyłam pozdrowienia i gratuluję wygranej!

Alicja
        • Gość: Damian Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.proton.net.pl 13.02.14, 08:47
          Witam serdecznie,
          Zostałem wrobiony w PARETO II. Jeśli dysponuje Pani jakimiś wzorami reklamacji i mogła by Pani je mi wysłać na adres: damian.feel@interia.pl, byłabym niezmiernie wdzięczny. Przesyłam pozdrowienia i gratuluję wygranej!
    • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.eimperium.pl 05.12.13, 16:05
      Witam
      Mógłbym prosić o wysłanie wzoru pism.
      Bardzo dziękuję i pozdrawiam mail janczis@gmail.com
      • Gość: Gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 82.139.190.* 18.12.13, 10:30
        Witam, także zostałam oszukana przez GB i straciłam kilka tysięcy złotych, proszę o wzory pism reklamacyjnych, z góry dziękuje za pomoc; adres mailowy: marta132004@wp.pl
        • Gość: Basia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 14:29
          Witam ja też zostałam oszukana w produkt kwartalny profit. Czy posiada pani jakieś wzory pism odnośnie rekamacji? Jeśli tak proszę o przesłanie na adres basia.j87@wp.pl

Z góry dziękuję
    • solina63 Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.12.13, 11:40
      oświadczam, iż niesłusznie pomawiałem pracownika getin banku s.a. oddział w dębicy panią marię łokieć i pszepraszam za to ze nazwałem ją oszustką
    • Gość: Whatdefak Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.atman.pl 16.12.13, 12:41
      Primero: znikło ?
      Segundo: Nie wiesz co podpisujesz ? Nie podpisuj !
      Głąb!
      • Gość: Aaa Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pools.arcor-ip.net 09.01.14, 16:13
        Szukam kancelarii w Szczecinie ktora zajmuje sie sprawa getin banku prosze o kontakt anszy@op.pl
    • Gość: Kleofas Dzisiaj jest kolejny artykuł o wrobionych IP: *.158.216.210.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.12.13, 12:57
      Dzisiaj jest kolejny artykuł o wrobionych w GETIN BANK vel GET BANK vel NOBLE BANK vel IDEA BANK vel OPENFINACE:

pieniadze.gazeta.pl/Moje_Finanse/1,120874,15183107,Getin_zaskoczyl__naliczajac_oplaty_za_caly_rok_hurtem_.html
    • prawni-czkaa Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.12.13, 14:52
      Różnie w życiu bywa.
    • Gość: ala Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.limes.com.pl 02.01.14, 22:23
      Ja zostałam namówiona na tzw."dziesięciokrotkę" czy ktoś z Was ma też tę formę oszczędzania. Pod koniec m-ca potrącają mi z konta 100 zł. Czy to też jakiś przekręt? bardzo proszę o jakieś informacje.
    • Gość: KASIA Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.toya.net.pl 03.01.14, 14:01
      WITAM, JA RÓWNIEŻ NALEŻĘ DO POPULACJI OSZUKANEJ PRZEZ GETIN BANK. CHĘTNIE POŁĄCZĘ SIŁY W SPRAWIE DZIAŁAŃ PRZECIW TEJ OSZUKAŃCZEJ INSTYTUCJI. CZY PANI PODJĘŁA JUŻ JAKIEŚ KROKI .PROSZĘ O KONTAKT. JESTEM BARDZO ZDETERMINOWANA I MAM ZAMIAR WALCZYĆ. MÓJ NR 668155983 NAZYWAM SIĘ KATARZYNA . POZDRAWIAM
      • nnn_n Re: wrobieni w GETIN BANKU 05.01.14, 23:58
        Witam, ja również zostałam wrobiona w Pareto 2 i Kwartalny profit plus. Uprzejmie proszę o wzory pism i wskazówki. Pięknie dziękuję
        • nnn_n Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.01.14, 00:02
          mój adres e-mail nn_n@onet.pl
          Pozdrawiam
      • Gość: frytka24842o2.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 24.01.14, 16:25
        ja równiez jestem zainteresowana
    • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 155.133.93.* 07.01.14, 22:06
      filmy o złodziejach getin banda www.youtube.com/results?search_query=getin+bank&sm=1
      • Gość: puki Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.noblebank.pl 08.01.14, 14:37
        witam prosze o wzory pism p_puki@o2.pl

dzieki
        • Gość: ewa Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.scansafe.net 09.01.14, 13:22
          Witam,

jak ktoś uzyska wzory poprosze o podeslanie : ewa.chlopska@wp.pl

bardzo dziekuje :)
        • Gość: p Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.noblebank.pl 14.01.14, 11:06

mozna poprosic o pismo dotyczen kwartalnych zysków?

bardzo dziekuje i pozdrawiam
    • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 16:35
      A umowy Pani nie przeczytała? Wszystko w umowie jest napisane... Jestem klientką Getinu od lat i nigdy nie miałam takiej sytuacji. Moze dlatego, że czytam, dopytuję...
      • Gość: elabe Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 12:23
        Polecam,polecam-czytanie tych umów,szczególnie w długie zimowe wieczory a jak Pani już je zrozumie i dopyta i dowie się najprawdziwszej prawdy to może zdoła to wytłumaczyć innym wrobionym.
        • mada322 Re: wrobieni w GETIN BANKU 10.01.14, 12:34
          Witam,

jeśli ktoś otrzymał wzory pism to bardzo proszę o przesłanie
          Z góry dziękuję
          magdas1982@o2.pl
          • anialuciak80 Re: wrobieni w GETIN BANKU 10.01.14, 20:54
            i od razu na anna.luciak8@wp.pl.z gory dzieki.AL
            • Gość: pawel Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.01.14, 00:15
              Jeśli komuś z Państwa udało się coś zaradzić i mają pomysł i chęć pomóc to byłbym bardzo wdzięczny..mój Tata miał światowe bogactwa, w pół roku stracił 45% wpłaconej kwoty, zmarł i open life stwierdziło, że wypłaciło 100%roszczenia..żenujące...złodzieje, którzy działają w świetle naszego kraju..tępić ich...proszę o pomoc..czy Rzecznik Ubezpieczonych może pomóc(czytałem, że tylko 30% kończy się pozytywnie)?Tata nie miał dokumentów potwierdzających podpisanie tabeli opłat..z góry dziękuję za np. jakieś pismo, które ktoś z Państwa wysłał do złodzBanku: stn1981@o2.pl
            • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 25.02.14, 11:01
              Ja także podpisałem umowę LUCRO na 10 lat tylko dlatego, że pracownik banku nie powiedział mi jak ryzykowna jest to lokata!!!! Napisałem do banku oświadczenie o odstąpieniu od umowy, ale dyrektor banku odmówił na dzień dzisiejszy proponując napisanie reklamacji. Co robić? Proszę o info na adres: gnkonin@wp.pl
              • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.14, 20:18
                witam razem możemy więcej bo myślałam że jestem sama w koninie proszę o kontakt
                • 2konin Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.04.14, 09:05
                  wiadomość dla osoby z konina - tel. kontaktowy 724345672
    • Gość: magda Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.multimo.pl 11.01.14, 22:03
      Prosze złożyc oświadczenie o odstąpieniu od skutków prawnych złożonego oświadczenia woli i powołac sie na Art. 86 § 1. Kodeksu Cywilnego - „Jeżeli błąd wywołała druga strona podstępnie, uchylenie się od skutków prawnych oświadczenia woli złożonego pod wpływem błędu może nastąpić także wtedy, gdy błąd nie był istotny, jak również wtedy, gdy nie dotyczył treści czynności prawnej.”
    • Gość: aga820 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 22:36
      ja z mężem również zostaliśmy wrobieni w LUCRO w ramach kredytu hipotecznego- miało być uzbierane po 15 latach na spłacenie nawet połowy kredytu a stan na dzisiaj to 30% z tego co wpłaciliśmy-PROSZĘ O WZORY PISM reklamacyjnych i wskazówki jak z nimi działać na adres licota@tlen.pl. Będę wdzięczna za informację.
      • Gość: wrobiona Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.hortex.pl 24.01.14, 08:53
        Ja również proszę o przesłanie wzoru pisma reklamacyjnego i podpowiedzi jak działać na adres; mcmurphy44@wp.pl
        Będę wdzięczna za pomoc!
        • Gość: Amir Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.derkom.net.pl 24.01.14, 23:55
          Ja również zostałem wrobiony w dziesięciokrotkę i Open Life proszę o przesłanie wzoru pisma reklamacyjnego i podpowiedzi jak działać na adres; amir8@o2.pl
          i dziękuję z góry życzliwym ludziom którzy chcą pomóc
          • Gość: Ewelina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.sinusnet.pl 28.01.14, 14:32
            Witam serdecznie. Ja również zostałam wrobiona w Open Life. Czy mogłabym prosić o pomoc i wysłanie mi wzorów pism na adres: ewelac1986@wp.pl. Dziękuję bardzo i pozdrawiam
            • Gość: nela Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.04.14, 10:45
              rowniez prosze o wzory pism chodzi o kwartalny profit monikakluba@gmx.de
          • foksik53 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 16:54
            Witam. Ja również jestem zainteresowana postępowanien celem odzyskania środków ulokowanych w oszukańczych produktach Getin Banku. Jeśli Pan zdobędzie na ten temat wiedzę to proszę o przesłanie informacji oraz wzory pism. Mój odres poczt. halinakacorzyk@op.pl. Pozdrawiam
            • Gość: ENDRIU Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 13.02.14, 16:33
              witam szykuje sie pozew zbiorowy przeciwko open life i ich produktów m.in. plan regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłość przez Kancelarie L*W*B z Warszawy zainteresowanych zapraszam na strone www.lwb.com.pl/ zgłoszenia do pozwu zbiorowego przywiazanidopolisy@lwb.com.pl wszystko zostanie wytłumaczone
          • Gość: ba Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.14, 20:59
            czy mogę prosić o podpowiedź co mam teraz zrobic, gdyz równiez zostaalm wrobiona . Prosze o jakies wskazóki: beetle6@op.pl
    • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.01.14, 21:22
      nie można wejść w te linki co Pan podał. widocznie ktoś życzliwy je blokuje.;(
    • onepiotrek Re: wrobieni w GETIN BANKU 20.01.14, 23:49
      dobra wiadomość - manager.money.pl/prosto-z-firm/artykul/uokik;nalozyl;6;7;miliona;kary;na;getin;noble;bank,80,0,1462096.html
      • foksik53 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 17:05
        No i co z tego ma przeciętny śmiertelnik tj. klient nabity w butelkę przez wyszkolonych do tego celu pracowników Getin Banku. Na Bank nałożono grzywnę a pieniądze wpłyną do kasy państwowej a w jaki sposób mają odzyskać swoje pieniądze klienci ? Uważam, że Sąd nakładając Getin Bankowi pieniężną karę powinien również zobowiazać bank do uregulowania tej sprawy poprzez aneksowanie felernych umów oraz wypłatę nieuczciwie zagrabionych pieniędzy .
        Wtedy zgodnie z prawem ta sprawa będzie załatwiona. Pozdrawiam
    • Gość: robertgorecki1@wp. Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 27.01.14, 19:57
      robertgorecki1@wp.pl
    • Gość: myślący Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 23:21
      Przecież o oszustwach stosowanych w tym banku pisze się od lat. UOKiK nakłada na nich ciągle kary. Jakim więc trzeba być durnym jołopem aby kupować od nich produkty czy zakładać lokaty. Tępota umysłowa Polaków jest bezgraniczna. Chytrość was zaślepia, co myślicie, że bank będzie dopłacać do was? I bardzo dobrze. Traćcie dalej bezmózgowcy. Jakby odżył Amber Gold też byście zainwestowali.
    • foksik53 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 16:31
      Witam. Mam pytanie w sprawie ubezpieczenia Open Life (sprzedawane jako dobra lokata) a mianowicie czy udało się Pani odzyskać pieniądze oraz czy zerwała Pani umowę z Getin Bankiem na ten oszukańczy produkt? Ja mam ten sam problem . Nie wiem dokładnie od czego zacząć. Potrzebuję wskazówek na ten temat i wzory pism. Co do tej pory udało się Pani z tym problemem zrobić?Proszę o informację na mój e-mail halinakacorzyk@op.pl Pozdrawiam
    • bonasforza13 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 16:57
      Ja się nacięłam na ich polisolokatę. Na szczęście teraz robimy pozew zbiorowy!
      • dorka1976 Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 20:28
        Witam,bardo bardzo proszę o przesłanie wzorów pism reklamacyjnych.Właśnie chcę przystąpić do walki odzyskanie choć części pieniędzy z Planu regularnego oszczędzania. Zostałam wraz męzem oszukana. Czytam własnie wsystkie te posty i jestem w szoku. bede wdzięczna a te wzory, cokolwiek by ruszyć. Moj mail: nikka_1@o2.pl
      • wduczmal Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.02.14, 20:35
        Witam zostałam oszukana przez Getin Bank.Napisałam już reklamację do nich ale z ich tłumaczenia nic z tego nie wyjdzie.Proszę o pomoc chcę dołączyć się do pozwu zbiorowego.Co mam robić? mój e-mail !9eva60@interia.pl
        Dziękuję z góry.
        Wiesława.
    • sebastian.m.w Re: wrobieni w GETIN BANKU 05.02.14, 01:22
      Dzień dobry,
      w październiku podpisałem umowe z Open Life na produkt "Ametyst" to chyba dawna "dziesięciokrotka". Niestety "doradca" finansowy nic nie mówił o ryzyku stracenia wpłaconych składek oraz o opłatach manipulacyjnych. otrzebuję pomocy jak się z tego wycofać. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje.

sebastian.mucha90@gmail.com
      • mateuszp6 Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.02.14, 10:33
        Również zostałem oszukany przez Getin Bank. Proszę o wysłanie wzorów pism na e-mail: mateuszp6@vp.pl.
        Dziękuję.
        • wierka-5 Re: wrobieni w GETIN BANKU 06.02.14, 14:27
          Zostałam oszukana zamiast lokaty sprzedano mi getin Banku open Live Quatro.
          Bardzo proszę o pomoc . Nie wiem jak się zabrać za rowiązanie umowy W getin czy w Open.
          Proszę o wzory pism i jaką kolwiek pomoc zauwazyłam ,ze na deklaracji zgody jest pieczątka ale nie ma podpisu odręcznego pracownicy banku czy to może jakoś mi pomóc, czy ma znaczenie?
          wiwos@wp.pl
        • Gość: halina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.bemowo.waw.pl 07.02.14, 11:42
          Dołączam do grona podstępnie oszukanych przez Getin Bank. Trzy lata temu (jako 70-latka)dałam sie namówić na 10 letnią lokatę inwestycyjną z informacją, że w każdej chwili mogę się wycofać bez straty. Dziś mogę odebrać połowę wpłaconej kwoty. Proszę o wysłanie wzorów pism na e-mail: janus.halina6@gmail.com
          • Gość: łoś Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 18.03.14, 20:30
            nie połowę kwoty, na połowę to wycenione są środki,z tego dostaniesz może z 1500zł...
            co do wzorów oni tak samo odpisują, szablonowo...
            proponuje pisać w oparciu o punkty jednak z naciskiem na konkretną osobę, przez którą zostaliśmy okłamani....
        • Gość: sylwia Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.02.14, 20:52
          tez zostałam wrobiona prosze o wzór pisma.
          skubasiewicz@italents.pl

dziekuje
          • Gość: endriu Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.darnet.pl 10.02.14, 18:49
            witam
            proszę szukać na chomiku uzytkownika dexter5 tam dałem wzory
      • Gość: Naiwna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 195.116.177.* 17.02.14, 20:11
        Bardzo prosze o info jak odzyskac swoje pienadze- zakupilam SZMARAGD,podobnie jak inni nie zostalam poinformowana o faktycznych kosztach.Jak postepowac, jakie pisma pisac i czy do banku czy tez do ubezpieczyciela.Bardzo prosze o wzory pism reklamacyjnych.
        moj adres beata941@op.pl
    • Gość: JPA Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.promax.media.pl 07.02.14, 08:03
      Czy udało się komuś odzyskać pieniądzę z Kwartalnego Profitu Plus?????? Open Life jak i Getin zbywają mnie jak tylko mogą. Mam już dość pisania reklamacji na które otrzymuje odp. niezrozumiałą boi pisaną językiem idioty ekonomisty bankiera.
      • Gość: gość Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 09.02.14, 13:49
        Również dałem się omamić opiekunowi klienta i wrobił mnie w kwartalny profit. Proszę o wzór reklamacji marcinkwatyra@poczta.onet.pl Czy komuś udało się odzyskać spłacone pieniądze?
        • Gość: również_wrobiony Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.14, 16:05
          Podobnie jak większość forumowiczów potrzebuje porady odnośnie poliso-lokaty "Kwartalny zysk"
          Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Mój mail to mag.magik77@gmail.com
          Pozdrawiam wszystkich "wrobionych"
          • agnieszsz Re: wrobieni w GETIN BANKU 13.02.14, 12:41
            Dzisiaj w Pytaniu na śniadanie wystąpiła reporterka Maria Wiernikowska. Mówiła, że wygrała z bankiem odnośnie polisolokat. Nie widziałam audycji w całości, ale domyślam się, że chodzi o Getin Bank. W necie znalazłam informację, że w tygodniku "W sieci" Pani Wiernikowska to opisała. Niestety Redakcja tego tygodnika nie wysyła numerów archiwalnych (to był nr z 4 lutego).
            www.wsieci.pl/wkrecona-w-niby-lokate-pnews-809.html
            Ja też mam takie polisolokaty i nie wiem, co robić. Z tego. co mówiła P. Wiernikowska, te opłaty likwidacyjne są niezgodne z prawem, więc myślę, że nawet nasz podpis pod umową nie jest zobowiązujący, skoro to ściema.
            • Gość: mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 80.50.149.* 13.02.14, 21:03
              to proszę podaj swojego maila to wyśle wzory moich pism :) moze cos sie przyda
              • agnieszsz Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.02.14, 11:19
                Dziękuję za reakcję. Mam pytanie: czy te pisma służyły do reklamacji w banku, czy do pozwu zbiorowego.
              • agnieszsz Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.02.14, 11:28
                Może uda się na skrzynkę Gazety: agnieszsz@gazeta.pl . Wiem, że w przypadku ugody z bankiem każą podpisać klauzulę poufności i chyba dlatego tu nie dowiemy się, czy ktoś odzyskał pieniądze. Wiadomo już, że tzw opłata likwidacyjna jest klauzulą niedozwoloną, a co z prowizjami, które w ciągu pół roku pochłonęły 1/3 wkładu?
              • Gość: renata Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.14, 21:06
                DO MI poproszę o wzory pism reklamujące produkty getin banku. Ja mam LUCRO.
                Mój mail renczak555@op.pl
                • Gość: anna Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 20:25
                  Mój mąż był w lucro . Wpłacił im 43 tys. Zł. Niestety zmarł i okazało się że już tych oieniedzy nie ma. Po trzech latach ich inwestycji zostało tylko 2, 7 zł. Plus 330 odszkodowanie z powodu śmierci. Jestem w szoku. Ratujcie się i piszcie zapytania ile na chwilę obecna wynosi wasz kapitał. Może się okazać. Że już tych pieniędzy nie ma a wy dalej placicie składki.
                  • ilona871 Re: wrobieni w GETIN BANKU 24.04.14, 22:14
                    a nie może Pani dochodzić swoich racji przez reklamacje albo sądownie?Tyle pieniedzy chyba Pani tym oszustom nie podaruje!!!
              • Gość: Gość:mi Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 17.02.14, 19:44
                Ja również poproszę wzory pism.Jestem w podobnej sytuacji.Z góry dziękuję i pozdrawiam.Heniuta.
                • Gość: MI Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.uwoj.wroc.pl 18.02.14, 07:27
                  proszę o podanie adresu mail
                  • Gość: mikel Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.axelspringer.pl 18.02.14, 14:18
                    Witam, proszę o pomoc, zostałem wrobiony w LUCRO II przez przedstawiciela OpenFinance, poniżej adres mail:
                    mikelaxel@gmail.com
                    z góry dziękuję i pozdrawiam
                  • Gość: MI napisał(a) Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 20.02.14, 10:07
                    Mój adres henrykatruszkowska1@wp.pl
                  • Gość: pax Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 95.83.249.* 25.02.14, 00:20
                    DO MI poproszę o wzory pism reklamujące produkty getin banku. Mam ten sam produkt tj. Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Umowę podpisałem w oddziale banku. Mam pytanie, czy przestać wpłacać składki comiesięczne i składać reklamację czy płacić do pozytywnego rozpatrzenia? Czy reklamację muszę zanieść do oddziału, czy wysłać na adres centrali getin banku? mój mail paweljas24@gmail.com Dziękuję.
              • Gość: monika Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 18:39
                jeżeli mogę prosić o wzory pism reklamacyjnych,będę bardzo wdzięczna,dałam się wrobić w Plan Zabezpiecz Przyszłość,dziś przyszła mi wyliczanka z openlife,całe pieniądze wpłacone są dla tych złodziei,mam zamiar przyłaczyć się do pozwu zbiorowego.
                mój mail "monika9370@wp.pl".
                Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
                • Gość: Alina Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 11.04.14, 12:14
                  Z jakiego jesteś miasta?
                  • Gość: Michal Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.pruszczgdanski.vectranet.pl 11.04.14, 16:28
                    Trójmiasto
                  • Gość: frytka24842o2.pl Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: 151.248.59.* 11.04.14, 21:47
                    ja mieszkam miedzy Słupskiem , a Bytowem w Kołczygłowach , wkręcili nas w kwartalne zyski Tu Europa w oddziale w Bytowie którego juz nie ma , pisaliśmy juz 3 reklamacje i ciągle nic już nie wiem co robić chciałabym dołączyć do jakiegoś pozwu zbiorowego ale nie mogę nic znaleźć może ktoś coś słyszał na ten temat , nie znam nikogo z okolicy żeby działać wspólnie a w pojedynkę to marne szanse :(
                    • Gość: Sebek Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.play-internet.pl 08.07.14, 00:22
                      pomożemy, proszę o podanie e-maila.
              • Gość: trickytg Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.icpnet.pl 27.02.14, 14:30
                Witam, również bardzo proszę o przesłanie wzoru reklamacji. Posiadany produkt -Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. b.walkowska@o2.pl Z góry bardzo dziękuję.
              • Gość: kon Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.14, 12:27
                Zostałem wrobiony w produkt Plan Regularnego Oszczędzania Zabezpiecz Przyszłość. Proszę bardzo "mi" o przesłanie odpowiednich dokumentów do reklamacji.
                Z góry dziękuje i pozdrawiam
                • Gość: ratajos58 Re: wrobieni w GETIN BANKU IP: *.kalisz.mm.pl 05.03.14, 21:57
                  jezeli moge doradzic z wlasnego doswiadczenia, a walcze z oszustami od maja to piszcie do knf,uokik,rzecznika ubezpieczonych\adresy znajdziecie w internecie\opisujcie jak was wrobiono wlasnymi slowami z prosba o interwencje.wszystkie te instytucje wszystko wiedza o przekretach tego oszukanczego banku ale nic sie nie dzieje.piszcie moze wreszcie cos drgnie.
              • zbicie1 Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.03.15, 12:16
                Witaj mi,
                również dałem się wrobić w plan regularnego oszczędzania w Getin Banku. Proszę o radę jak zacząć walkę o odzyskanie pieniędzy, czy przestać wpłacać comiesięczne raty od razu czy czekać do ewentualnego pozytywnego rozstrzygnięcia. Bardzo proszę o wzory pism, jakie można napisać do banku. Chętnie też dołączę do pozwu zbiorowego, mieszkam między Piłą a Poznaniem. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. Mój mail - zbicie@wp.pl. Pozdrawiam Zbyszek
                • e.n.d.r.i.u.u Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.03.15, 12:44
                  witaj
                  powiem ci ze płacenie dalej jest i dobre i złe to zależy jak sie potoczy sprawa z polisolokatami
                  ja przestałem płacić i mam sprawe już w sądzie w czerwcu ale co do kasy to nie odzyskam wszystkiego ponieważ oni liczą cie w momencie przerwania po danym kursie wiec tu już dużo stracisz
                  płacąc dalej możesz pisać reklamacje i skargi tylko że ja napisałem 8 i to nic nie pomogło
                  policz sobie ile lat bedziesz to jeszcze płacił i ile możesz potem dostać jak kurs tego spadnie do 25zł a był na start 250zł ja złodziejom kasy nie płace i przerwałem wpłaty
                  pozdrawiam endriu

• 1antygetinnoble Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.03.15, 17:03
                    Prawda jest taka że, pisanie pism nic nie da, dlaczego ? bo podpisaliście wszystko co oni chcieli i ich już to nic nie interesuje i dobrze wiedzą że was oszukano po prostu oszukali was wykorzystali to że mało kto czyta to co podpisuje moja mama pisała tyle pism do nich, do Rzecznika Ubezpieczonych i nic, to nic nie da chyba że jest wyjątkowa sytuacja wiek, choroba, a tak poza tym strata czasu, tylko prawnik może wam pomóc bo zna prawo i może z nimi walczyć, nawet gdyby ktoś był by biegły w tych rzeczach i dobrze by pisał pisma to i tak was oleją bo nic wam konkretnego nie odpiszą bo nie ma nikogo kto był by w stanie za wami się wstawić, im jest na rękę jak ktoś nic nie robi konkretnego bo pisma od klientów to dla nich nic, poszukajcie tych co już są po takiej walce a sami wam powiedzą że to walka z wiatrakami.
                    • 1pomorzanin Re: wrobieni w GETIN BANKU 26.03.15, 19:08
                      To nie prawda,ze reklamacje nic nie daja,w moim przypadku daly, ten sk... ktory mi wcisnal ten badziew pareto awansowal wkrotce po pierwszej mojej reklsmacji...

• 1antygetinnoble Re: wrobieni w GETIN BANKU 27.03.15, 16:52
                        no i sam widzisz jakie dają skutki
                        też miałem pareto

1pomorzanin napisał(a):

> To nie prawda,ze reklamacje nic nie daja,w moim przypadku daly, ten sk... ktory
                        > mi wcisnal ten badziew pareto awansowal wkrotce po pierwszej mojej reklsmacji.
                        > ..
                        >
                        • 149ola Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.03.15, 20:07
                          Najlepsze efekty dają protesty pod ich siedzibami ulotki uświadamianie klientów itp albo nawet w środku banku czy innej oszukańczej placówki Zła reklama im szkodzi , tylko trzeba być wytrwałym i najlepiej w grupie -większy efekt choć znam przypadki ze pojedyncze osoby wywalczyły swoje robiąc "występ" w placówce
                          • 1antygetinnoble Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.03.15, 21:10
                            Zgadzam się, już dużo wcześniej na to zachęcałem po takich akcjach są efekty,
                            ale też nie każdy ma czas i chęci.

149ola napisał(a):

> Najlepsze efekty dają protesty pod ich siedzibami ulotki uświadamianie klientów
                            > itp albo nawet w środku banku czy innej oszukańczej placówki Zła reklama im sz
                            > kodzi , tylko trzeba być wytrwałym i najlepiej w grupie -większy efekt choć zna
                            > m przypadki ze pojedyncze osoby wywalczyły swoje robiąc "występ" w placówce
                            • henryk2610 Re: wrobieni w GETIN BANKU 30.03.15, 21:24
                              facebook Walka z Open Finance trwa
                    • balincity Re: wrobieni w GETIN BANKU 03.04.15, 17:17
                      Ja wywalczyłem swoje reklamacja konkretna,odwołanie konkretne i równocześnie wywiad do gazety,ugoda podpisana wypłacone!!!,Obecnie ciężej ich prawnicy już opanowali nowe odpowiedzi na państwa roszczenia,ale medialna walka również musi być pikieta-gazeta wszystko co wspomaga!!!!! adwokat nic nie pomoże.Wam ma zależeć nikomu innemu nie zalezy to nie ich kasa i nie ich problem!!!!!!! Zebrać sie i pod banki ,potem do miast wojewódzkich zaprosic telewizje .Ma być głosno!!!! bo ucichło!!!!
                      • andrzej722 Re: wrobieni w GETIN BANKU 13.04.15, 20:42
                        A mi właśnie pomógł adwokat więc to bezpodstawne twierdzenie!!!

ADWOKACI POMAGAJĄ!
                        • zg0 Re: wrobieni w GETIN BANKU 14.04.15, 11:11
                          Do andrzej722, a z jakim rezultatem pomógł adwokat, może kilka bliższych wskazówek na maila: zglowicki@wp.pl. Z góry dziękuję.
                          • monia.mc Re: wrobieni w GETIN BANKU 22.04.15, 12:03
                            Witam, też zostałam wrobiona w Pareto, postanowiłam z nimi walczyć. Proszę o wzory pism lub reklamacji, dziękuję za pomoc monia.mc@wp.pl
                            • 1pomorzanin Re: wrobieni w GETIN BANKU 29.04.15, 17:01
                              Czy ktoś z Was przystąpił już do pozwu zbiorowego prowadzonego przez kancelarię LWB? Czy to prawda, że odzyskanie 28000zł kosztuje u nich 5000zł???
                        • anna2654 Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.08.15, 11:43
                          Witam. Też zastanawiam sie nad skierowaniem sprawy do kancelarii adwokackiej . Prosze mi powiedzieć jakie opłaty poniósł Pan aby odzyskać pieniądze z Gangu GETIN. Poszukuję wiarygodnej kancelarii w Siedlcach .
                          • 1antygetinnoble Re: wrobieni w GETIN BANKU 28.08.15, 12:14
                            to nie musi być kancelaria z miejsca zamieszkania, każda na jaką Pani się zdecyduje może być oczywiście na taką jaka ma w tym już rozeznanie i niekrótką praktykę i dość wysoką skuteczność, wszystko jest za pomocą usług pocztowych.

anna2654 napisał(a):

> Witam. Też zastanawiam sie nad skierowaniem sprawy do kancelarii adwokackiej .
                            > Prosze mi powiedzieć jakie opłaty poniósł Pan aby odzyskać pieniądze z Gangu GE
                            > TIN. Poszukuję wiarygodnej kancelarii w Siedlcach .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka