Dodaj do ulubionych

Meritum Bank -

04.09.13, 14:09
czy ktoś ma jakie przykre doświadczenia z tym bankiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Meritum Bank - IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 14:13
      Dlaczego przykre? Ja mam miłe - kiedyś spory procent na lokacie mieli.
      Ale w internecie znajdziesz głównie narzekania na banki - wszystkie banki. Jak coś idzie dobrze, to po co o tym pisać na forum? ;)
    • Gość: villamen Re: Meritum Bank - IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 05.09.13, 14:56
      Pisze to z własnego doświadczenia , konsultanci telefoniczni Banku Meritum są na poziomie sucharów wojskowych z roku 1987 .
      • Gość: Ekspert_z_dupy Re: Meritum Bank - IP: *.180.93.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.13, 20:34
        Jakieś przykłady?
        • Gość: villamen Re: Meritum Bank - IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 06.09.13, 12:41
          Pisałem to z autopsji , przykłady ?. Musiałbym pisać szczegółowo , a sprawa dotyczyła moich pieniędzy , wiedz wybacz. Zajrzyj na ich FB , poczytaj opinie jeśli chcesz szczegółów.
          • Gość: Ekspert_z_dupy Re: Meritum Bank - IP: *.146.132.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.13, 20:00
            Nie napisałeś nic, ani z autopsji ani z dvpy - jesteś idiotą ... założę się, że to już wiedziałeś :)
            • Gość: villamen Re: Meritum Bank - IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 07.09.13, 10:48
              Wybacz moja wina , zignorowałem Twój nick odpisując Ci po raz pierwszy a nie powinienem . Wszak pewnie jesteś tym pierwszym który wydostał się na ten Świat przy pomocy gastrologa , pomyślałem nic mi to tego . Mój błąd .
              • Gość: Ekspert_z_dupy Meritum Bank i suchary wojskowe :) IP: *.182.228.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.13, 19:15
                Czy ty pajacu w ogóle masz cośkolwiek do powiedzenia w temacie tego wątku? Cho.oj mnie obchodzi twoja opinia o sucharach sprzed 35 lat!

• onepiotrek Re: Meritum Bank i suchary wojskowe :) 07.09.13, 21:04
                  Dzieki za "opinie"...
                  • Gość: Ekspert_z_dupy Re: Meritum Bank i suchary wojskowe :) IP: *.180.18.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.13, 09:36
                    A co konkretnie chciałeś wiedzieć?
      • Gość: Marek Re: Meritum Bank - IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 09:45
        Zgadzam się z przedmówcą.
        Poziom oraz kultura osobista pozostawia pracowników infolinii sporo do życzenia.
        Zdarzają się również pracownicy agresywni.
    • Gość: ZET Re: Meritum Bank - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.13, 18:15
      Po raz kolejny dostaję błędne zestawienie operacji i oczywiście zawyżoną sumę, bank myli się w prostych operacjach sumowania i odejmowania na zgłoszoną reklamację odpowiada niekompetentna osoba, która może tylko przyjąc zgłoszenie mając za nic pomyłkę banku. Najciekawszym składnikiem jest anulowanie odsetek ze znakiem minus, jest to robienie z klienta totalnego debila i zero odpowiedzialności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka