Dodaj do ulubionych

Getin Leasing - partner fincar

06.06.14, 13:59
Witam.
Pracuje w Getin Leasing SA u partnera w oddziale Olsztyńskim. Oferujemy Leasing już od 1% opłaty wstępnej.Już od pierwszych dni prowadzenia działalności możemy pomóc Ci w rozwoju firmy. Finansujemy środki transportu oraz wszelkie maszyny i urządzenia, nowe i używane, także z komisów i od osób prywatnych.
Samochody finansujemy do 84 miesięcy.

Zapraszam.
Doradca Finansowy.

kontakt 666 848 966
Obserwuj wątek
    • tequ_ila Re: Getin Leasing - partner fincar 25.06.14, 17:11
      świetnie - to może pomożesz z Waszym świetnie prosperującym dziale windykacji?????
      • bartlomiej.roch Re: Getin Leasing - partner fincar 26.06.14, 09:12
        A co się stało dokładniej ?
    • annsie Re: Getin Leasing - partner fincar 06.08.14, 09:55
      To naciągacze i oszuści, manipulanci. Tworzą faktury z powietrza, ostatnia: "opłata manipulacyjna z tytułu odbioru zatrzymanego dowodu rejestracyjnego".
      Nic mi nie wiadomo o zatrzymaniu dowodu rejestracyjnego. Wyjaśnić te sprawę nie ma u kogo, piszę maila, bez odpowiedzi.
      Wpychają kartę paliwowa BP, nie chcesz , mówili, że można zrezygnować. Przez dwa miesiące wysyłam maile z rezygnacją i nic, przysłano właśnie pismo powitalne z BP. OSTZRGAM PREZD GETIN, OMIJAĆ Z DALEKA, DLA MNIE JUŻ ZA PÓŹNO.
    • daisysatka Re: Getin Leasing - partner fincar 06.12.14, 10:47
      Nie polecam a wręcz odradzam GETIN LEASING!!

Jesteście oszustami, naliczacie sobie koszta ... nie przysyłacie faktur na czas, żadna reklamacja wg. Was nie jest zasadna ... To że wysyłacie fakturę tydzień przed terminem płatności nie znaczy, że ona dochodzi na czas. Człowiek dzwoni, pisze, prosi i nie ma faktury. Gdy przyjdzie płaci od razu - i co naliczacie odsetki za zwłokę - a przecież auto trzeba rozliczyć na firmę i faktura jest do tego potrzebna. A potem naliczacie odsetki od odsetek i informujecie po jakimś czasie gdy one narosną + dokładacie inne opłaty za nieterminowe wywiązywanie się ... a potem wypowiadacie umowę i za wznowienie liczycie sobie wielkie sumy.
    • lewandowski09211 Re: Getin Leasing - partner fincar 09.12.14, 09:45
      A ja polecam kreditum24.pl pomagają osobom takim jak ja które mają wpis w BIK i innych tego typu instytucjach które lokują możliwość wzięcia pożyczki w banku. www.kreditum24.pl polecam!! Bez opłat itp!!
    • pzacheta Re: Getin Leasing - partner fincar 06.02.15, 14:21
      ja polecam portal wezleasing.pl Wszystko w jednym miejscu(kalkulator, ocena zdolności kredytowej, katalog maszym)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka