Dodaj do ulubionych

Jaki broker Forex

08.12.14, 15:38
Witam,
Planuje otworzy konto realne u jednego z brokerow ktorzy oferuja bonusy do depozytu. Widzialem oferty XM, IronFX, HotForex, Armada. Ktory z nich ktos moze polecic?
Obserwuj wątek
    • facry Re: Jaki broker Forex 09.12.14, 20:10
      A jakie masz doswiadczenie? Sporo zalezy od tego jaki rodzaj strategii stosujesz i tez na czym chciałbyś najcześciej grać. Podaj podstawowe informacje to postaram sie pomoc.
      • traderon Re: Jaki broker Forex 10.12.14, 08:53
        gram na demo od kilku miesiecy. sporo szkolen webinarowych za mna. to bedzie moj pierwszy rachunek realny. interesuja mnie przede wszystkim glowne pary walutowe.
        • kapitanforex Re: Jaki broker Forex 15.12.14, 23:50
          witaj! ja przetestowalem juz sporo tych brokerow i hotforex moge polecic jako poczatkowy rachunek. niskie depozyty, konta w pln, waskie spready, dobra egzekucja. nic wiecej do szczescia ci nie potrzeba.
          ahoj! :)
          • traderon Re: Jaki broker Forex 19.12.14, 10:04
            ok dzieki, dzis rano wypelnilem wniosek otwarcia rachunku. zobaczymy. na innych forach tez spoko opinie czytalem o hotforex.
            • facry Re: Jaki broker Forex 21.12.14, 14:44
              Daj znać z ciekawości jak długo zajęło otwarcie rachunku i który bonus wybrałes do rachunku :)
              • traderon Re: Jaki broker Forex 22.12.14, 10:40
                Dzis juz do mnie dzwonili wiec wsyzstko sprawnie i szybko idzie. Co do bonusu to jeszcze nie wiem, one chyba jakos automatycznie przypisywane sa wg tego co jest na stronie
                www.hotforex.com/pl/deposit-withdraw/bonus-offerings.html
                • kapitanforex Re: Jaki broker Forex 28.12.14, 15:34
                  Hot Forex ma wszystkie rachunki typu STP. Na to tez nalezy zwrocic uwage wybierajac brokera. Rzetelnosc i wiarygodnosc. Choc istnieja rowniez poprawi MM np. Bossa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka