traderon 08.12.14, 15:38 Witam, Planuje otworzy konto realne u jednego z brokerow ktorzy oferuja bonusy do depozytu. Widzialem oferty XM, IronFX, HotForex, Armada. Ktory z nich ktos moze polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facry Re: Jaki broker Forex 09.12.14, 20:10 A jakie masz doswiadczenie? Sporo zalezy od tego jaki rodzaj strategii stosujesz i tez na czym chciałbyś najcześciej grać. Podaj podstawowe informacje to postaram sie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
traderon Re: Jaki broker Forex 10.12.14, 08:53 gram na demo od kilku miesiecy. sporo szkolen webinarowych za mna. to bedzie moj pierwszy rachunek realny. interesuja mnie przede wszystkim glowne pary walutowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Jaki broker Forex 15.12.14, 23:50 witaj! ja przetestowalem juz sporo tych brokerow i hotforex moge polecic jako poczatkowy rachunek. niskie depozyty, konta w pln, waskie spready, dobra egzekucja. nic wiecej do szczescia ci nie potrzeba. ahoj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
traderon Re: Jaki broker Forex 19.12.14, 10:04 ok dzieki, dzis rano wypelnilem wniosek otwarcia rachunku. zobaczymy. na innych forach tez spoko opinie czytalem o hotforex. Odpowiedz Link Zgłoś
facry Re: Jaki broker Forex 21.12.14, 14:44 Daj znać z ciekawości jak długo zajęło otwarcie rachunku i który bonus wybrałes do rachunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
traderon Re: Jaki broker Forex 22.12.14, 10:40 Dzis juz do mnie dzwonili wiec wsyzstko sprawnie i szybko idzie. Co do bonusu to jeszcze nie wiem, one chyba jakos automatycznie przypisywane sa wg tego co jest na stronie www.hotforex.com/pl/deposit-withdraw/bonus-offerings.html Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanforex Re: Jaki broker Forex 28.12.14, 15:34 Hot Forex ma wszystkie rachunki typu STP. Na to tez nalezy zwrocic uwage wybierajac brokera. Rzetelnosc i wiarygodnosc. Choc istnieja rowniez poprawi MM np. Bossa Odpowiedz Link Zgłoś