Gość: fizia IP: *.net.autocom.pl 06.10.04, 22:49 Co zrobić z dolarami? Sprzedaż teraz za 3.48 czy potrzymać jeszcze z nadzieją, że będzie rósł? Kiedy może urosnąć? Straciłąm na każdym 1 zł:( Płakać się chce:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artysta Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:57 Nie ma na co czekać. Tapetuj pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 00:31 A ja sprzedałem Ci po 4,38 i jakoś nie płacze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizia Re: co zrobić z dolarami? IP: *.net.autocom.pl 07.10.04, 08:16 serdecznie dziękuje wszystkim "specom" od których już uzyskałam "cenne" informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: co zrobić z dolarami? IP: *.handelsbanken.se 08.10.04, 14:32 Jeżeli liczysz że ktoś ci napisze prognozę w stylu wishful thinking Odpowiedz Link Zgłoś
republikan Re: co zrobić z dolarami? 10.10.04, 15:26 USA na pewno nie są krajem zagrożonym głęboką recesją, podobnie jak w Polsce nie ma gwałtownej koniunktury. Niski kurs Dolara, to tylko wahnięcie kursowe, podobnie, jak wysoki kurs euro. Na pewno to efekt niepowodzeń w Iraku i kryzysu naftowego. Jednak niski kurs dolara stymuluje obecnie amerykańską gospodarkę, a przyczynia się do negatywnych zjawisk w Europie, co w perspektywie sprzyjać będzie wzrostowi kursu. Cóż, przyszłość jest nieprzewidywalna, jednak USA nie jest firmą giełdową i raczej nie zbankrutuje. Dlatego można liczyć, że odbicie kursu na pewno przyjdzie, tylko nie wiadomo kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.kota.behemota Re: co zrobić z dolarami? 08.10.04, 19:16 jesli dolary nie sa Ci potrzebne przez ok 3-4 miesiace, to przeczekaj ten czas. wkrotce kurs $ wzrosnie, mam informacje z dobrego zrodla ( aczkolwiek i dobre zrodla wyschnac moga...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:26 Jak masz informacje z dobrego źródła, weź pożyczkę 50 000 zagraj za całość na forex dźwignią 20 x i zrobisz milion raz ciach. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.kota.behemota Re: co zrobić z dolarami? 09.10.04, 13:38 niczego nie pisze bezpodstawnie, a to co zrobilam aby zyskac na kursie$ to moja sprawa, a Ty badz obserwatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:17 To podaj jeszcze poziom, na którym warto sprzedawać. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:31 Niech pani cierpliwie trzyma dolary. Naiwnością jest nadzieja, że kurs waluty kraju, w którym przyszło nam żyć, będzie wiecznie pompowany w górę przez dotacje, chocby z UE. Padający kraj musi mieć upadającą walutę. Nie dzisiaj, to za kilka miesięcy. Nie ma cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: co zrobić z dolarami? 08.10.04, 21:09 Jeśli nie są ci potrzebne rok i dłużej wrzuć na fudusz, popytaj w bankach. Można dostać od 7 procent w górę. Lokaty odradzam bo procenty są skandalicznę. Sprzedać zawsze zdążysz, ja bym poczekała raczej kurs pójdzie w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
starypolonus Re: co zrobić z dolarami? 10.10.04, 09:53 kurs przed wiosna nie pojdzie w gore bo POLONIA miliaRDY US$ na sewieta posyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: co zrobić z dolarami? IP: 62.69.196.* 10.10.04, 09:56 Możesz przelać na moje konto,nie będę miał żadnych dylematów.To cc podać numer konta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: co zrobić z dolarami? IP: *.b.001lg.syd.iprimus.net.au 10.10.04, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: co zrobić z dolarami? IP: *.server.ntli.net 10.10.04, 18:16 kompletnie sie nie znam na walutach ale tak na babski rozum to musza kiedys pojsc chyba w gore bo w koncu to dolary sa a nie zlotowki czy ruble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GINA Re: co zrobić z dolarami? IP: *.gorzow.mm.pl 10.10.04, 22:22 Poczekaj do zmiany prezydenta B na K ! Potem banda musi się wycofać z Iraku, poprawa - wg prognoz najwcześniej maj 2005r. Nooooo, chyba że nasi wodzowie zaprotestują, bo oni chcą być w Iraku do końca grudnia 2005 - no ale unas też wybory już niedługo ! Niemniej - przyjmij serdeczne kondolencje - i trochę więcej zaufania do polskiej i europejskiej waluty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel-l Re: co zrobić z dolarami? IP: 213.17.165.* 12.10.04, 12:46 Ja właśnie kupiłem po 3.50 :) Ale nie zamierzam trzymać dłużej niż rok. Przeczekam tylko światowy krach finansowy, a na potem to kupię chyba złoto ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soros Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:49 heh a kiedy ten światowy krach finansowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: co zrobić z dolarami? IP: *.bbs.com.pl 12.10.04, 16:48 Raczej na razie nie wzrosną- podobno mają spaść do 2 złotych.Takie informacje obiły mi się o uszy zarówno w USA jak i w Polsce.Więc lepiej sprzedaj jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:14 Do 2 zł, ja słyszałem ze do 30 groszy... kurde coś tu nie gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:07 co ty piszesz! dolar ma kosztowac 10 groszy! lechu zniesie wizy do usa ale nikt nie bedzie chcial jechac za to amerykanie maja przyjezdazc do polski i pracowac na czarno!no bo wiadomo ze gdzie jest najlepiej na swiecie? w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: co zrobić z dolarami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 00:33 Dolary należy owinąć foliową torebką, włożyć do słoika i zakopać w ogródku, trzeba tylko uważać żeby sąsiad nie podejrzał. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lichwa Re: co zrobić z dolarami? IP: *.ip-pluggen.com 13.10.04, 12:35 Dolary - wymienic na SKR`y. Daje 150% najlepszego oprocentowania bankowego w Polsce (to gdzies 5,6 czyli okolo 9%) rocznie, pol- lub kwartalnie. Najnizsza stawka: 5.000 SKRòw. O szczegoly prosze pisac: lichwa@bolina.hsb.se Pozdrawiam: KC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co zrobić z dolarami? IP: *.uwm.edu.pl 13.10.04, 12:23 Moze fundusz obligacji amerykanskich dolarowych Plus Pioneer Pekao SA denominowany w $( sa tez w zlotych)??? Odpowiedz Link Zgłoś