Dodaj do ulubionych

OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD?

IP: *.acn.waw.pl 19.04.02, 23:08
NApiszcie o Waszych przygodach z Millenium. Ja co raz gorzej widzę współpracę z
tym bankiem. Oprocentowanie w porównaniu z innymi jest żałosne!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiktor Re: OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD? IP: *.netia.pl 13.05.02, 12:45
      Ja odchodzę do Multibanku. W Millennium miałem 2 rachunki: osobisty i firmowy.
      I już dłużej z tym bankiem nie wytrzymam...
    • adam_ski Re: OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD? 27.05.02, 12:51
      Odpadli zupełnie, a ich uporczywa reklama "super konto Efekt do 7% " jest po
      prostu kpina (przypomnę - oprocentowanie jest progresywne, do 5000 wynosi jakieś
      ułamki procenta w skali roku!!!, a 7% jest przy - uważasz pan!- powyzej 50 tys.
      zł na takim koncie....).

Uzywam tylko jako konta rozrachunkowego do regulowania kredytu w Millennium (na
      remont, w eurosach, 5% rocznie... - moim zdaniem warto było), oraz do spłat karty
      kredytowej AmEx.
    • chaladia Re: OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD? 08.06.02, 17:25
      Millenium ma jedną zaletę - dużo oddziałów, a w Warszawie są i takie czynne w
      niedziele (Cliff). Reszta to same wady. Dobrze, że ostatnio się nie psują ich
      komputery, bo miewałem poważne problemy z podejmowaniem własnych pieniędzy.
      Myślę, że Millenium nadaje się jako terminal dla jakiegoś banku elektronicznego
      (np. Multibanku). I to wszystko.
      Jak ludzie zaczną trzymać w Millenium kwoty poniżej 5000 zł (ten ich magiczny
      próg 7%) albo i 1000 zł - to się bank nauczy dawać odpowiednie oprocentowanie.

Chaladia
      • Gość: Pak Re: OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD? IP: *.acn.waw.pl 21.06.02, 22:31
        chaladia napisał(a):

> Millenium ma jedną zaletę - dużo oddziałów, a w Warszawie są i takie czynne w
        > niedziele (Cliff).

Klif i Sadyba BM
      • Gość: ASIEK Re: OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD? IP: *.acn.waw.pl 07.07.02, 01:12
        A co myślicie o KREDYT BANKU?????????
        Szczególnie zastanawia mnie karta CIRRUS i DINERS CLUB - co to za karty, dobrze
        funkcjonują???
    • geminix Re: OPINIE O MILLENIUM - chyba odejdę, tylko DOKĄD? 24.06.02, 11:21
      Podobnie jak adam_ski używam konto w Millenium tylko do obsługi kredytu
      mieszkaniowego (5,55 % w euro - naprawdę było warto, za mieszknie 46 m2 spłacam
      ok. 500 zł miesięcznie). Przeniosłem się do mBanku. Na razie OK.

pozdrawiam
      Rafał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka