Gość: Seb... IP: *.proxy.lucent.com 22.10.04, 09:12 Witam! Potrzebuje informacji jak najtaniej zrobic przelew do Niemiec. Macie jakies doswiadczenia? Chodzi o niewielka sume (71euro). Pozdrawiam, Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelandro Re: przelew zagraniczny 22.10.04, 12:11 Najlepiej wsadz w koperte i wyslij. Ja mam straszne doswiadczenia zwiazane z przelewami. Co tydzien powinna mi wplywac pensja z UK- ok 220 funtów. Ostatnio zamiast 220 dostalem 140. Po drodze zginelo mi 80. Bank PKO SA nie jest w stanie wyjasnic gdzie podzialy sie te pieniadze. Twierdza ze przelew przeszedl przez kilka bankow z ktorych kazdy pobral sobie jakies pieniadze... nie wiedza jakie to banki i ile pobraly. Nie wiem juz jak i gdzie sie poskarzyc. Wyslij w kopercie, bo inaczej niezle Cie okradną... Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: przelew zagraniczny 22.10.04, 15:32 Zaloz sobie konto w www.moneybookers.com - mozesz je zasilic przelewem zlotowkowym na ich konto w BRE, potem wg. opisu - proste jak obrecz, trwa ok 4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb... Re: przelew zagraniczny IP: *.proxy.lucent.com 27.10.04, 10:31 Dzieki za info. Znalazlem znajomego, ktory do Niemiec wlasnie sie wybiera, i on mi tam wpalci. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: przelew zagraniczny 02.11.04, 11:38 Za wplate gotowki na obce konto banki niemieckie pobieraja oplate 5 - 9 Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: przelew zagraniczny 02.11.04, 21:58 > banki niemieckie pobieraja oplate 5 - 9 Euro No norrrrmalnie... bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś