Gość: Wiki1976 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:08 MAM ZAMIAR KUPIĆ NOWY SAMOCHÓD I POTRZEBUJĘ WZIĄĆ 30 000ZŁ GDZIE BY SIE NAJLEPIEJ OPŁACAŁO JAKI BANK POLECACIE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NOE52 Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:36 Natomiast ja chcę kupić samochód dla syna, używany za ok 12 tys. Prowadzę własną działalność. W inteligo gdzie mam swoje konta (firmowe i prywatne) odmówiono mi. Tam kredyt jest tylko dla mających stałą umowę o pracę lub emerytów. Czy jest jakiś bank co nie stawia takich batier ? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gwynblaid Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? 13.01.05, 22:13 może PeKaOSA z ich nowym produktem ?? mówie o pożyczce expresowej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:13 Polecam bankowy kredyt samochodowy za moim pośrednictwem. Przy wpłacie 10%-20% (zależnie od wieku auta) wartości samochodu obowiązuje procedura uproszczona, w której wystaczy tylko OSWIADCZENIE o dochodach. Przy autach tańszych (kredyt do 20.000 zł) procedura uproszczona jest bez I wpłaty. Istnieje też mozliwość kredytowania samochodu sprowadzonego w ostatnim czasie z zagranicy (mającego problem niskiej faktury). Obsługa na terenie całego kraju - bez dodatkowych kosztów!!! Czas załatwienia formalości - 3 dni. Fachowa obsługa i doświadczenie. Zainteresowanym polecam kontakt telefoniczny 501 128 139. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Extra oferta Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:19 hmm....Polecam stronke www.bankier.pl/sp/inwestgpw/ Tam sa ciekawe oferty tego typu kredytow..mozliwe jest rowniez zlozenie wniosku przez internet po czym skontaktuje sie z Toba osoba z Banku i mozna omowic wszystkie szczegoly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mega Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:39 Witam serdecznie - widzę że ta sama branża. Życzę powodzenia i samych "czystych" klientów a mało tych na ZBP ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
volkswagenbank trzeba było założyc w vwbankdirect 27.01.05, 18:47 to nie miałbys takich problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mega Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:37 Możesz skontaktować się z nami - warunki: patrz post Andrzeja. Mamy takie same. Działamy na Śląsku. e-mail: megainvestment@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś