Dodaj do ulubionych

KREDYT SAMOCHODOWY???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:08
MAM ZAMIAR KUPIĆ NOWY SAMOCHÓD I POTRZEBUJĘ WZIĄĆ 30 000ZŁ GDZIE BY SIE
NAJLEPIEJ OPŁACAŁO JAKI BANK POLECACIE???
Obserwuj wątek
    • Gość: NOE52 Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:36
      Natomiast ja chcę kupić samochód dla syna, używany za ok 12 tys.
      Prowadzę własną działalność. W inteligo gdzie mam swoje konta (firmowe i prywatne)
      odmówiono mi. Tam kredyt jest tylko dla mających stałą umowę o pracę lub emerytów.
      Czy jest jakiś bank co nie stawia takich batier ?
      pzdr.
      • gwynblaid Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? 13.01.05, 22:13
        może PeKaOSA z ich nowym produktem ?? mówie o pożyczce expresowej??
        • Gość: Andrzej Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:13
          Polecam bankowy kredyt samochodowy za moim pośrednictwem. Przy wpłacie 10%-20%
          (zależnie od wieku auta) wartości samochodu obowiązuje procedura uproszczona, w
          której wystaczy tylko OSWIADCZENIE o dochodach. Przy autach tańszych (kredyt do
          20.000 zł) procedura uproszczona jest bez I wpłaty. Istnieje też mozliwość
          kredytowania samochodu sprowadzonego w ostatnim czasie z zagranicy (mającego
          problem niskiej faktury).
          Obsługa na terenie całego kraju - bez dodatkowych kosztów!!!
          Czas załatwienia formalości - 3 dni.
          Fachowa obsługa i doświadczenie.
          Zainteresowanym polecam kontakt telefoniczny 501 128 139.
          • Gość: Extra oferta Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:19
            hmm....Polecam stronke www.bankier.pl/sp/inwestgpw/

Tam sa ciekawe oferty tego typu kredytow..mozliwe jest rowniez zlozenie wniosku przez internet po czym skontaktuje sie z Toba osoba z Banku i mozna omowic wszystkie szczegoly...

• Gość: Mega Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:39
            Witam serdecznie - widzę że ta sama branża. Życzę powodzenia i
            samych "czystych" klientów a mało tych na ZBP ;-)
      • volkswagenbank trzeba było założyc w vwbankdirect 27.01.05, 18:47
        to nie miałbys takich problemów
    • Gość: Mega Re: KREDYT SAMOCHODOWY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:37
      Możesz skontaktować się z nami - warunki: patrz post Andrzeja. Mamy takie same.
      Działamy na Śląsku. e-mail: megainvestment@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka