Gość: mamejka IP: *.bp.com.pl 19.05.05, 20:24 co myślicie o nim...o koncie osobistym..jaka obsługa, ogólnie czy wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Bank Pocztowy 21.05.05, 10:25 Bank jest prawie na każdej Poczcie, jest świetnie dostepny. A ceny i jakość obsługi powinieneś sam porownać i ocenić. Wiem, że maja konto Giro. Zakładaja(czy namawiaja do jego założenia) listonosze roznoszacy renty i emerytury. Jeszcze z tego tytułu maja pozytki z banku. m Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Bank Pocztowy 23.05.05, 07:04 > Bank jest prawie na każdej Poczcie, jest świetnie dostepny. To że jest w wielu placówkach dla mnie nie oznacza, że jest dostępny. Na poczcie zawsze dziki tłum, więc dostępność trudno ocenić pozytywnie. Poza tym poziom kompetencji w bankach jest jednak dużo wyższy niż na poczcie. Na marginesie większościowym udziałowcem Banku Pocztowego jest PKO Bank Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
giselda Re: Bank Pocztowy 23.05.05, 18:57 Nie mają kart i bankomatów, to duży minus. Pieniądze są praktycznie niedostepne późnym wieczorem, pozostaje karta kredytowa w innym banku lub drugie konto. Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Bank Pocztowy 24.05.05, 08:31 > Nie mają kart i bankomatów, to duży minus. Pieniądze są praktycznie niedostepne > późnym wieczorem, pozostaje karta kredytowa w innym banku lub drugie konto. Gwoli sprawiedliwości nie jest to prawda. Bank Pocztowy ma karty debetowe. Wypłaty ze wszystkich bankomatów Kredyt Bank są bez opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Bank Pocztowy 24.05.05, 16:34 Tym razem sie chyba mylisz. PKO BP ma 25 % - czy to wystarczy być wiekszościowym akcjonariuszem. Słyszałem, że Poczta POLska "przebiła" PKO BP SA i od br. ma wiekszy swój udział i nie zamierza sie tych udziałów pozbywać. m Odpowiedz Link Zgłoś
rsa127 Re: Bank Pocztowy 25.05.05, 07:17 > Tym razem sie chyba mylisz. PKO BP ma 25 % - czy to wystarczy być > wiekszościowym akcjonariuszem. Słyszałem, że Poczta POLska "przebiła" PKO BP SA Z większościowym przesadziłem. Odszczekuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Bank Pocztowy IP: *.maine.res.rr.com 24.05.05, 14:10 Nie wiem jak z obsluga, ale do badan rynku mogliby zatrudnic kogos na tyle inteligentnego, ze nie pisalby z domeny *.bp.com.pl Autor: Gość: mamejka IP: *.bp.com.pl Data: 19.05.2005 20:24 co myślicie o nim...o koncie osobistym..jaka obsługa, ogólnie czy wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Bank Pocztowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:04 jaki bank taka inteligencja ( kompetencja )... Odpowiedz Link Zgłoś