Gość: Mycha IP: *.zefa.pl 21.06.05, 11:21 wiem ze najlepszy jest mbank, ale musze sie gdzies przeniesc.... ktore konto jest lepsze w millenium czy inteligo? no i prosze o uzasadnienie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: millenet Re: Millenet czy Inteligo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:11 porównaj dema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Millenet czy Inteligo? IP: *.zefa.pl 22.06.05, 09:58 z dema bardziej podoba mi sie millenet.... ale to nie tylko o demo chyba chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trax Re: Millenet czy Inteligo? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.06.05, 18:31 Inteligo - prowadzenie rachunku - 4,99 PLN (jak > 100 PLN na rachunku to za darmo) - przelew do innego banku 0,99 PLN - wykonanie zlecenia stałego do innego banku 0,99 PLN Millekonto z Millenetem - prowadzenie rachunku - 6 PLN (moze byc za darmo spelnisz co najmniej jeden z warunkow np. masz karte kredytowa Millennium i dokonujesz 500 PLN transakcji miesiecznie lub jak zadeklarujesz przelew pensji do Millennium > 1500 PLN i przyniesiesz zaswiadczenie o zarobkach lub ...) - przelew do innego banku - 0,50 PLN - wykonanie zlecenia stałego do innego banku 0,50 PLN (mozna miec jeszcze Millekonto Premium - wtedy przelewy i zlecenia stałe sa za darmo) Sam zdecyduj Trax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greggi Re: Millenet czy Inteligo? IP: 83.238.15.* 27.06.05, 14:34 Millennium ma dobry marketing ale kiepską całą reszrę więc z całego serca odradzam a inteligo???? nadal ma opłaty za przelewy podczas gdy większość banków wykonuje przelewy przy jednoczesnym wyższym oprocentowaniu więc ogólnie nie jest to wybór przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Millenet czy Inteligo? IP: *.zefa.pl 28.06.05, 11:18 no to co mozna z czystym sercem polecic??? ja bym chciala zostac w mbanku ale mam tam juz jedno konto wspolne i nie moge zalozyc drugiego samodzielnego gdyby nie to w zyciu bym sie stamtad nie wynosila bo pasuje mi wszystko w ich ekoncie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Millenet czy Inteligo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:01 spróbuj milenium - nie jest złe Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: Do Mychy 06.07.05, 16:58 Możesz mi doradzić czy mbank jest dobrym rozwiązaniem dla podmiotów gospodarczych tzn. konto dla firm. Odpowiedz Link Zgłoś