Dodaj do ulubionych

bank millenium

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.07.05, 21:54
czy mial ktoś może problem w uzyskaniu w tym bankun kredyt pod hipotekę
czekam już ponad miesiąc i nie dostałem żadnej odpowiedzi w odziale którym
załatwiam każą mi się uzbroić w cierpliwość to hyba hora sytuacja przy
składaniu niezbędnyh dokumentów powiedziano mi że decyzja będzie w ciągu dwóh
tygodni
Obserwuj wątek
    • Gość: www Re: bank millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:24
      wejdż na strone banku z kredytami hipotecznymi i wyslij email lub zadzwoń
    • qqlio Re: bank millenium 06.07.05, 10:10
      Millenium jest po prostu tragiczny pod wzgledem szybkosci rozpatrywania
      wnioskow. To chyba jego najwieksza wada, wiec jesli juz sie doczekasz to bedzie
      tylko lepiej ;-)))
      A jesli ci sie spieszy to albo poganiaj telefonicznie/osobiscie (nie mailem),
      albo szukaj innego banku (mzoe to byc i tak szybsze)
      Pzdr
      • Gość: doradca Re: bank millenium IP: *.sonata-net.pl 06.07.05, 22:57
        Szanowny Panie zajmujemy się profesjonalnym doradztwem kredytowym chętnie
        pomogę załatwić kredyt hipoteczny ,termin realizacji max decyzja ok 3,4 dni
        zamkniecie i wypłata od 7 do 14 dni.Proszę o kontakt pod numer tel 0507328400
        doradca
        • Gość: www Re: bank millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:06
          "załatwić"... niezłe można się uśmiać
    • Gość: dark Re: bank millenium IP: 213.76.152.* 21.07.05, 14:43
      próbowałem załatwić kredyt pod hipoteke - jeden wielki koszmar, wszystko
      wyglądało fajnie na początku im dalej w las tym więcej drzew, nieustannie
      przeciągająca sie procedura, żądanie dodatkowych dokumentów, niekompetencja
      pracowników, problem z komunikacją z oddziałem (tylko infolinia), wycena
      darmowa ale teoretycznie - zaniżają wartość nieruchomości o jakieś 25-30%,
      mylące informaccje pracowników banku zmieniające sie w trakcie postępu w
      załatwianu kredytu - czułem sie jak śmieć - popsułem sobie wakacje - nie
      załatwiłem kredytu - szczerze odmawiam - wyleczyłem sie skutecznie od kontaktów
      z tym bankiem
      • Gość: marcin Re: bank millenium IP: 82.160.121.* 21.07.05, 21:52
        dostałem pozytywną odpowiedz z tego banku ale z jakimiś uwrunkowaniami ,że jak
        będzie akt notarjalny to dopiero podpiszą ze mną umowę kredytową {tylko że na
        samym początku mówiłem z żoną że akt notarjalny będziemy mieli pod koniec 2005
        roku nie miało to stanowić żadnego problemu} jedną z odpowiedzi pracownika
        banku było to że develloper okazał się nie wjarygodny zasłonił się opinją forum
        gazety.pl więc skontaktowałem się z develloperem POSTAWIŁ OCZY W SŁUP poprosił
        mnie abym wział na piśmie od banku o zaistnjałym fakcie niestety nie udało mi
        się uzyskać takiej opini na papieże spytałem czy sprawdzili plynność finansową
        devellopera a nie zasięgneli opinni forum tam można napisać wszystko a tak
        wogule czy któryś developr dotrzymóje w 100% terminu??? Ten bank nie powinien
        wogóle dawać krdytów bo na każdego developpera można coś znależć .Pozdrawiam i
        życzę sukcesów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka