Dodaj do ulubionych

Open Finance - czy to solidna firma?

IP: *.net 31.08.05, 09:45
Mam do ulokowania na dluzszy okres troche pieniazkow,okolo 60.000
zlotych.Myslalem wlasnie nad Open Finance i ich doradcach
inwestycyjnych.Lokaty bankowe przy oprocentowaniu srednio 3,5% minus podatek
to kiepski interes.Ktos ma jakies doswiadczenie?
Obserwuj wątek
    • pomyslowa Re: Open Finance - czy to solidna firma? 31.08.05, 19:03
      Jesli masz oddzial w swoim miescie to czemu nie sprobowac?? Przeciez oni Ci cos
      proponuja i tyle - nie musisz korzystac :) Z tego co wiem to ludzie jezdza do
      nich nawet z dosc duzych odleglosci i chwala sobie :)
    • spiele Re: Open Finance - czy to solidna firma? 07.09.05, 09:06

pomyśl o xelionie jest to firma doradcza stawiająca na długofalowe i
      indywidualne rozwiązania dla każdego kilenta.
      • Gość: Soonny Re: Open Finance - czy to solidna firma? IP: *.do.nafta-p7-msg.rodium.pl 07.09.05, 09:12
        Jeżeli chodzi o OF to jest to firma o dość dużym wachlarzu możliwości ale
        trzeba uważać bo nie każdy produkt który oferują jest dobry. Co do Xeliona to
        nie polecam tej instytucji do inwestowania.
        • Gość: klient xelion Re: Open Finance - czy to solidna firma? IP: *.pekao.com.pl 07.09.05, 14:39
          "Co do Xeliona to nie polecam tej instytucji do inwestowania."

Możesz mi powiedzieć dlaczego? Masz jakieś doświadczenia z xelionem? ja mam jak
          najlepsze wszystkim polecam takich doradców
    • Gość: Andrzej Re: Open Finance - czy to solidna firma? IP: *.aster.pl 08.09.05, 02:16
      Ja włożyłem pieniądze do UI poprzez www.ifmpl.com. Mają wypasione biuro na
      Nowogrodzkiej i kozaczą. Kawka, pecie pecie, bicie ku r wa piany, zero
      merotorycznej gadki, ale tak owładną człeka, że się zgodziłem. Frajer ze mnie,
      wiem, ale co zrobić. Mówili, że jest szansa na stopę zwrotu 10-15% rocznie,
      wrzucili mnie na górce w akcyjny fundusz uniona i teraz mam przeje bane, bo jak
      ja powiem żonie, że mam stratę 8 % w 3 miesiące. Niby nic strasznego, ale czemu
      biorą najwyższe prowizje i czemu obiecują, i czemu konkurencja (jak jeden mąż)
      zrobiła zyski i to znaczne, a Oni dupa. Nawet nie próbują się tłumaczyć. Nie
      odbierają telefonów ani maili. Oczywiście, na początku, to śliczniutko. Czy w
      Xelionie też tak jest?? A co sądzicie o supermarkecie mBank?? Pozdrawiam
      serdecznie,
      • Gość: Krzysztof Re: Open Finance - czy to solidna firma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:35
        Szanowny Panie Andrzeju,
        Tak się składa, że Panu nie wierzę, ale aby to wyjaśnić, serdecznie zapraszam
        na rozmowę do IFM, telefon do mnie 225290321 (sprawdz czy nie odbieram). Jakby
        nie patrzeć ta sytuacja jest niemożliwa, biorąc pod uwage sytuację na giełdzie.
        Jesteś z konkurencji? Zabraliśmy Ci bogatego inwestora? Rozumiem twoją
        wściekłość i rozgoryczenie, ale inteligentny i opowiedzialny inwestor wybierze
        IFM.
        Jeśli uważasz, że nie stać Cię na nasze darmowe usługi to wybierz mbank
        (wszystkie fundusze bez prowizji). Ciekawe jak na tym wyjdziesz.
        Pozdrawiam wściekłą konkurencję,

Krzysztof Szydłowski
        Specjalista ds. Funduszy Inwestycyjnych
        www.ifmpl.com

P.S.
        Panie Andrzeju czekam na telefon
    • Gość: Krzysztof Re: Open Finance - czy to solidna firma? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:35
      Polecam jeśli chcesz zaciągnąć kredyt.
      Jeśli chodzi o inwestycje to polecam swoje usługi.
      Pozdrawiam,

Krzysztof Szydłowski
      Specjalista ds. Funduszy Inwestycyjnych
      www.ifmpl.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka