mo_nika1 11.10.05, 13:03 w którym banku? Możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: karta kredytowa 11.10.05, 14:45 A jaki konkretnie produkt cie interesuje? Co jest dla ciebie wazne przy karcie, a co nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: karta kredytowa IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:50 Dla mnie ważne są zakupy przez sieć oraz żeby karta była za darmo (wydanie, prowadzenie, zakupy bez prowizji). Do bankomatu i zakupów w sklepie używam tzw. karty płaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: karta kredytowa 11.10.05, 23:23 > Dla mnie ważne są zakupy przez sieć Karta "wypukła". > karta była za darmo (wydanie, Bank Millennium Visa economic (nie wiem czy jest "wypukla"!) i dowolna karta Citibank (wniosek przez internet). > prowadzenie, Nie ma takiej. Dopiero jak bedziesz robila(a) duzy obrot, mozesz wytargowac brak oplaty rocznej. > zakupy bez prowizji) Wszystkie karty to oferuja. > Do bankomatu i zakupów w sklepie używam tzw. karty płaskiej. Moze nie tyle plaskiej co platniczej/bankomatowej i plaskiej niejako przy okazji. Ale sa tez kredytowki plaskie. Slusznie robisz, bo kredytowki nie sluza do wyplat z bankomatow (pobierana jest prowizja). Odpowiedz Link Zgłoś
mo_nika1 Re: karta kredytowa 11.10.05, 15:17 chodzi mi o jak najniższe koszty związane z prowadzeniem i posiadaniem takiej karty oraz w miarę niskie oprocentowanie, nie robię często zakupów przez sieć, więc nie jest to dla mnie istotne. Kiedyś miałam kartę w mbanku i z tego co wiem, to nadal mają sensowne warunki, ale pomyślałam, że może gdzieś indziej jest jeszcze lepiej :)? Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: karta kredytowa 11.10.05, 23:28 > chodzi mi o jak najniższe koszty związane z [wydaniem]/prowadzeniem mBank Visa Electron (28zl/28zl) ew. Bank Millennium Visa economic (0zl/35zl). > w miarę niskie oprocentowanie Nie oplaca sie brac kredytu z kart kredytowych. (Bank Millennium Visa economic 9,9%). Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: karta kredytowa 11.10.05, 23:42 A tak w ogole to informacje o kartach macie np. w portalu Money. TOiP Citibanku, TOiP Milennium. Odpowiedz Link Zgłoś