reska 27.09.02, 11:51 Jakie macie doświadczenia z kredytami mieszkaniowymi? Ktory bank możecie polecić? Czy bral ktoś może kredyt w Kredyt Banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doradca Re: kredyty mieszkaniowe IP: *.bci.net.pl 27.09.02, 13:32 Witam Jestem doradcą kredytowym w Deutsche Bank 24. Z przyjemnością odpowiem na wszelkie pytania jakie mogą wiązać się z wzięciem kredytu mieszkaniowego zabezpieczonego hipoteką. Szczerze mówiąc w żadnym banku sprawa ta nie jest tak prosta jak zwykły o tym mówić reklamy. Jest to najbardziej skomplikowany produkt bankowy przeznaczony dla klientów indywidualnych. Jeżeli pracownicy banku twierdzą, że jest inaczej wówczas niemal na 100 procent gdzieś po drodze pojawia sie koszty o których nikt nie raczył w czasie procedury przyznawania kredytu wspomnieć. Uczciwie mówiąc postaram się jak najlepiej przedstawić ofertę banku, który mnie zatrudnia ale jeżeli okaże się, że inny, konkurencyjny bank w konkretnym przypadku proponuje lepsze warunki wówczas rzetelnie je zaprezentuję. Istotne dla mnie jest to, że jeżeli moje rady okażą się przydatne wówczas zadowolony klient poleci moje usługi komuś innemu, kto być może skorzysta z usług banku który reprezentuję. Proszę o podanie numeru telefonu na kóry bedę mógł do Pana (Pani) zadzwonić Z poważaniem Robert Malczuk emalczuk@poczta.onet.pl 605 107 317 071 322-08-18 Odpowiedz Link Zgłoś