Gość: Gregorb2 IP: *.ols.vectranet.pl 17.12.05, 18:18 Witam. Jako laik w dziedzinie pomnażania pieniędzy pytam: "czy mieliście jakieś doświadczenia z funduszami bądź lokatami w Open finance ?" czy to firma "krzak" czy poważna instytucja ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Open finance 17.12.05, 20:30 OF to broker, więc sprzedaje fundusze i lokaty różnych banków/tfi - ew. ryzyko takie samo jak "u źródła" a że instytucja poważna, własność Getin Holding, to nie ma się pewnie czego obawiać Odpowiedz Link Zgłoś
piotrszymanski-openfinance Re: Open finance 30.07.13, 06:27 Zdecydowanie nie jesteśmy firmą 'krzak' :) Już sam fakt, że odpisuję Panu na Pana wiadomość po kilku latach od jej napisania potwierdza to doskonale. Nader wszystko profesjonalizm naszych doradców oraz efektów ich pracy potwierdzają jednak setki tysięcy Klientów, którzy skorzystali i korzystają z naszych usług. Pozdrawiam, Piotr Szymański ________________________ Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany Re: Open finance IP: *.free.aero2.net.pl 20.02.14, 21:28 <Zdecydowanie nie jesteśmy firmą 'krzak' :) Już sam fakt, że odpisuję Panu .... To ja też mogę potwierdzić : krzak nie ale chwast . Opiszę dla przestrogi moją przygodę z Open Finance. 12.11.2011 r udałem się do doradcy w Open Fajans . Ten zmanipulował mnie do likwidacji " mało zyskownych " lokat z Getina i zalożenie polisolokaty w TU Europa. Obiecywał zlote góry , rysował wykresy , przeliczał zyski i wychodziło conajmniej 12 % w skali roku . Należało wpłacić conajmniej 15 tys , aby przystąpić do grupowego ubezpieczenia na życie i dożycie na okres 2 lat . Władowałem całe oszczędności , czyli 25 000 zl . Dzisiaj nastąpił zwrot zainwestowanych pieniędzy na moje konto . Przecierałem kilkakrotnie okulary, bo nie dowierzałem swoim oczom , ale to nie pomogło . Przelew opiewa , normalnie szok ....na kwotę 25 009 , 45 zł . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super zysk w czasie gdy lokaty bankowe dawały przeciętne oprocentowanie rzędu 5% rocznie , a giełda i fundusze dla zakupu " chybił trafił " powyżej 10 % . Co te p...ty robiły z moimi pieniędzmi przez 2 lata ; chyba w Hiszpanii parcele i domy kupowały . Specjaliści od siedmiu boleści . Mnie narazili na stratę , a raczej okradli na conajmniej 2 000 zł . Trzymajcie się z daleka od Open Finance , oraz TU Europa , od innych pożal się '' doradców " też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany Re: Open finance IP: 93.154.191.* 21.02.14, 18:45 W dzisiejszej GW można przeczytać równie ciekawy artykuł na temat działalności tej firmy doradczej : wyborcza.biz/biznes/1,100896,15501442,_Doradca__doradzil_tak__ze_kredyt_urosl_dwukrotnie_.html#BoxBizTxt Morał z tego taki : klient w przypadku lokaty zyskuje bardzo mało , w przypadku kredytu traci bardzo dużo . Czyż przypadkiem korzystając z usług doradcy nie powinno być odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Open finance IP: *.yolau.net 10.03.14, 13:02 jak nie dasza się naciągnąć na dodatki do lokat to ok Odpowiedz Link Zgłoś