Dodaj do ulubionych

ROR-co wybrać?

17.01.06, 08:29
Witam Panie i Panów.
Chcę założyć wspólnie z żoną ROR. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakieś
interesujące konto? Zastanawiam się czy warto np. w MultiBanku - Multikonto
My? Może Inteligo? A może jakiś tradycyjny bank? Jakie są wasze
spostrzeżenia? Chcemy mieć 2 karty, dostęp przez internet, sms, nadwyżki
gotówki z ROR przerzucać na jakąś sensowną lokatę i może korzystać z funduszy
inwestycyjnych w tym samym banku. Trochę to dużo ale klient nasz pan :-).
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: ROR-co wybrać? 17.01.06, 12:18
      W takim razie to tylko mBank albo Multibank. W tych bankach macie najszersza oferte uslug z darmowym zakupem jednostek funduszy wlacznie.
      • Gość: jordan237 Re: ROR-co wybrać? IP: *.kl / 80.50.214.* 17.01.06, 15:01
        Dzięki. Zastanawiam się jednak cały czas czy wybrać któryś z banków
        internetowych czy może "tradycyjny"? Wstępnie zdecydowaliśmy się na MultiKonto
        My w MultiBanku. Jednak odczuwam lekką niepewność co do banków internetowych.
        Może lepiej jakieś PKO czy BPH, BGŻ? Nie jestem pewny stabilności e-banków. Z
        drugiej strony brak kolejek i niższe koszty w e-bankach, bo nie muszą one
        utrzymywać kosztownych oddziałów.
        :-) I tak w kółeczko .....:-)
    • gatta13 Re: ROR-co wybrać? 17.01.06, 20:14
      A szanowni Państwo ile będą na konto wpłacać? Bo jeśli powyżej 5000 miesięcznie, zapraszamy do otworzenia Złotego KOnta w PKO BP. Opłata miesięczna 16,50, w tym bezpłatnie: karty, zlecenia stałe, dostęp przez internet, SMSy o stanie rachunku, do tego opieka doradcy, lokaty negocjowane, kredyty na preferencyjnych warunkach.
    • jk Re: ROR-co wybrać? 17.01.06, 20:15
      w Multibanku nie ma automatycznych smsów informaującycch o wybranych operacjach
      na koncie/karcie/kredycie

to taka drobnostka, ale zawsze jakiś minus ;)
    • Gość: marysia73 Re: ROR-co wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:12
      a może ing bsk? oferuje usługi o których wspomniałeś, m.in. darmowy dostęp do
      internetu, informacja sms, korzystne oprocentowanie na otwartym koncie
      oszczędnościowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka