Dodaj do ulubionych

wysokie kredyty bez bik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:26
Poszukuję kredytu w wysokości 65.000 zł na spłatę innych kredytów i część na dowolny cel.Jestem w biku ze złą historią kredytową,ale powoli wszystko się normuję.Czy ktoś wie,gdzie mogę otrzymać taki kredyt.Proszę o info i propozycję na maila.
Obserwuj wątek
    • Gość: ziut19 Re: wysokie kredyty bez bik IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.06, 08:08
      Konkretnie, jak zla jest ta historia? Jak duze sa opoznienia 30, 60, 90 dni?
      Czy jeszcze wieksze? Czy to ma byc kredyt gotowkowy czy hipoteczny? Przy takiej
      ilosci danych nikt nie jest w stanie odpowiedziec.
      • Gość: marek-860@tlen.pl Re: wysokie kredyty bez bik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:27
        Chodzi mi o kredyt albo konsolidacyjny albo hipoteczny.Miałem windykację w tamtym roku,ale kredyt jest zamknięty,rozliczony,spłacony.Mam taki jeden kredyt w którym był długi zastój w spłacie i zostało mi do spłacenia 5.500 zł. ( ostatnio wpłaciłem w lutym 2000 zł , w marcu 1000 zł i 1500 zł o raz w kwietniu 1500 zł )
        • Gość: klient Re: wysokie kredyty bez bik IP: 212.180.161.* 10.04.06, 23:53
          Powiedz jakie banki to sa ktore przekazuja do bazy BIK
          informacje.....................
          • Gość: marek-860@tlen.pl Re: wysokie kredyty bez bik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:42
            Z tego co ja wiem to jest : Invest Bank , BPH , PKO BP , GE Money
            • Gość: bikoman raport z biku IP: *.crowley.pl 14.04.06, 21:40
              Udostępnienie raportu o danych osobowych klienta - Instrukcja
              Raport STANDARD
              (udostępniany nie częściej niż raz na 6 miesięcy)
              Należy wypełnić wniosek o udostępnienie Raportu STANDARD, który dostępny jest w
              BOK lub na stronie internetowej: www.bik.pl.

Wypełniony wniosek należy złożyć osobiście w BOK, od poniedziałku do piątku, w
              godzinach 8.30-15.30 lub wysłać listem poleconym na adres:

Biuro Informacji Kredytowej S.A.
              Biuro Obsługi Klienta
              ul. Pruszkowska 17
              02-119 Warszawa
              dopisek: „ZAPYTANIE”

Raport STANDARD można odebrać bezpośrednio po złożeniu wniosku lub wyznaczony
              zostanie termin jego odbioru, zgodnie z ustawą nie dłuższy niż 30 dni. Raport
              STANDARD można otrzymać również listem poleconym na wskazany adres. W tym
              przypadku do wniosku złożonego w BOK lub wysłanego listem poleconym, powinno
              zostać dołączone potwierdzenie dokonania opłaty za przesyłkę w wysokości 10,-
              zł. Potwierdzenie powinno zawierać:
              numer konta, na które dokonano wpłaty,
              imię i nazwisko,
              adres zameldowania,
              w tytule wpłaty: nr PESEL Wnioskodawcy z dopiskiem STANDARD.
              Formularz przelewu/wpłaty

BIK nie jest uprawniony do dokonywania zmian danych przetwarzanych w bazie BIK.
              Zmiany takie dokonywane są wyłącznie przez bank, z którego pochodzą dane i
              tylko przezeń mogą zostać skorygowane lub zaktualizowane.

BIK nie udziela żadnych telefonicznych informacji na temat danych
              przechowywanych w bazie.
            • Gość: bikoman Bank Zachodni WBK - daje historie do biku IP: *.crowley.pl 14.04.06, 21:46
              Bank Zachodni WBK - daje historie do biku z miessiac na miesiac,

jak dostalem raport kredytu splat kilkanascie stron tego

ALE NASZCZESIE W TRYB NORMALNY
    • Gość: ala Re: wysokie kredyty bez bik IP: *.aster.pl 13.04.06, 20:14
      W sumie to mam ten sam problem i szukam rozwiązania.

-osoba samotna
      -stałe zatrudnienie
      -dochód miesięczny 1600 netto
      -niestety figuruję w BIK.
      • Gość: ciociabrygida Re: wysokie kredyty bez bik IP: *.aster.pl 14.04.06, 21:24
        Z tego co mi wiadomo, prawie wszystkie banki sprawdzaja BIK (nawet i PKO BP)
        jesli sa jakies niewielkie potkniecia w BIKu, to mozna prosic o rekomendacje
        np. dyrektora oddziału (zalezy od banku i posiadanych produktow)
        A wracając do BIKu niektóre banki przymykaja oko na niektore historie splaty,
        wszystko zalezy od skoringu jaki ma dany bank...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka