mvintec Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 11.12.15, 20:57 Dość długo szukałem dobrego biura rachunkowego - nie będę robił anty reklamy tych na których się zawiodłem ale mogę z czystym sumieniem polecić biuro rachunkowe M&M Ksiegi Rachunkowe z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.16, 08:19 Z biur księgowych mogę polecić biuro na ostródzkiej - ckd hetman - ceny są w porządku, spore biuro mają bardzo fajną obsługę i jest totalnie bezproblemowy kontakt z księgową i kadrową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewuś Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 22.12.15, 09:22 Najlepszą opiekę uzyskacie w kameralnych biurach rachunkowych i najlepiej, gdy są prowadzone przez doradcę podatkowego, który na bieżąco monitoruje prawidłowość prowadzenia ksiąg podatkowych a jak trzeba udzieli porady w trudnych sprawach. Jednym z takich biur rachunkowych w Ursusie jest Smart Tax. Warto sprawdzić, bo mimo, że to Warszawa, to mają rozsądne ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
michalina5000 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 22.12.15, 14:50 Ja korzystam z usług biura rachunkowego SigmaPartner z Lubonia w okolicach Poznania, chociaż również prowadzę firmę w Warszawie - odległość w niczym nie przeszkadza. Polecam bardzo gorąco. To biuro księgowe nie tylko rzetelnie prowadzi moje sprawy księgowe, ale również pomogło ograniczyć moje koszty i zwiększyć zyski. Są po prostu profesjonalnymi doradcami podatkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pallacio Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.centertel.pl 07.01.16, 23:16 Mieszkam w Białołęce i do Centrum mam kawał drogi. Pracuję w domu i nie mam czasu na jeżdżenie do księgowej, ponieważ mam sporo zleceń. Rozliczam się internetowo w superksięgowej. Wygląda to tak, że wysyłam dokumenty do rozliczenia. Plusem jest to, że moimi sprawami zajmuje się jedna księgowa, z którą mam bezpośredni kontakt. Mogę też wystawiać faktury online poprzez specjalną aplikację. Dla mnie tego typu rozliczenia są dużo wygodniejsze od tradycyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja123 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.17, 19:43 Też mieszkam na Białołęce i ze swojej strony mogę polecić biuro rachunkowe Gama. Obawiam się trochę korzystania z internetowej księgowości dlatego wybrałam taką stacjonarną opcję i musze przyznać że jestem bardzo zadowolona. Zajmują się księgowością mojej firmy i ewidencją płac. Nie mogę im nic zarzucić i czuję się u nich bardzo bezpiecznie. Do tego raportują wszystkie działania. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saraa22 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.play-internet.pl 24.04.17, 02:06 Moją księgowość też prowadzi Gama. Porządne biuro. Są dla mnie gwarancją bezpieczeństwach. Po moich wcześniejszych przygodach z księgowymi w końcu dzięki nim mogę odetchnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignasek Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 09.01.16, 00:42 Zobaczcie sobie na biuro QualityDot. Oni mają swoje biuro na Środkowej. Sprawdzona i rzetelna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
piter200495 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 11.01.16, 20:51 taxexpert24.pl/akt/59-biura-rachunkowe-na-co-zwracac-uwage-przy-wyborze.html Odpowiedz Link Zgłoś
zakrecona89 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 11.01.16, 20:55 Polecam firmę zajmującą się księgowością taxexpert24.pl/. Jestem z nią związana już od dobrych kilku lat. Zawsze doradzą najlepsze rozwiązanie. Dzięki nim moja firma nadal funkcjonuje. Profesjonalna obsługa, pomogą każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 23.01.16, 18:44 warto przeczytać na temat wyboru biura [url=http://blogpodatkowy.blog.pl/jak-dokonac-wyboru-biura-rachunkowego/] blogpodatkowy.blog.pl/jak-dokonac-wyboru-biura-rachunkowego/[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 23.01.16, 18:46 Przepraszam - teraz prawidłowy link: Jak dokonać wyboru biura rachunkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.play-internet.pl 29.01.16, 14:50 W Warszawie szczególnie polecam usługi biura rachunkowego SyrenaTAX, świadczy ono usługi zakresie: rachunkowości,kadr i płac oraz reprezentacji podatnika przed organami skarbowymi oraz ZUS. Najważniejszymi atutami są doświadczenie,sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych obowiązków. Po bardziej szczegółowe informację zapraszam pod adres:syrenatax.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
glom Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 03.02.16, 19:12 Księga s.c. koło Kina Femina www.ksiega.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iza.ciuk Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 12.02.16, 10:24 Kiedy zakładałam firmę niesamowicie pomogli mi ludzie z www.komp-biur.pl/ . Byli trochę takimi swojego rodzaju przewodnikami po całym świecie podatków i kodeksów. Zajęli się wszystkim kompleksowo, ale wiem też, że można u nich wybrać pojedyncze usługi. Fajni, normalni, mili i doświadczeni ludzie, z którymi jeszcze nigdy nie miałam problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 12.02.16, 13:50 Tiaaa, a iza.ciuk na forum gazeta.pl poza reklamą nic nie robi. Na pewno przypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 14.03.16, 19:33 Nie znam biur w Warszawie. Moje znalazłem w tej ogólnopolskiej w bazie biur rachunkowych Odpowiedz Link Zgłoś
mowasos Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 13.04.16, 22:43 Poszukaj tu: www.dobre-biuro-rachunkowe.pl/mazowieckie/warszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
1michalk Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 31.05.16, 11:03 Mi rachunkowość od pół roku prowadzi Librox i jestem bardzo zadowolony. Nie mają żadnych opóźnień i są bardzo dokładni Odpowiedz Link Zgłoś
kamoha Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 31.05.16, 18:24 Firma Tax Expert 24 taxexpert24.pl/ omija biurokrację i znacząco pomaga wszystkim klientom zrozumieć zasady rachunkowości i prawidłowego przepływu dokumentacji w swojej firmie. Prowadzi również swoją obsługę w języku angielskim co również pomaga we współpracy z kontrahentami zagranicznymi i dokumentami angielsko języcznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
tatchacik Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 13.07.16, 23:32 www.uslugiksiegowe.pl Bardzo dobre biuro rachunkowe. Doskonały kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
majkeras Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 08.08.16, 15:33 polecam Ci przyjrzeć się ofercie biura rachunkowego GRAZYNA. Korzystam z ich usług od około roku i jestem bardzo zadowolony. Dotrzymują terminów a rozliczenia są robione perfekcyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hankabugaj Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 07.10.16, 14:02 Przerobiłam już kilka różnych warszawskich biur rachunkowych i powiem szczerze, że najlepiej współpracuje mi się w WL-Accountancy z Sadyby. Większość poprzednich biur na ogół robiła co należy ale zawsze znalazły się jakieś uchybienia, w stylu braku terminowości lub dobrego kontaktu, które po pewnym czasie stawały się bardzo irytujące. Tu jak do tej pory, a współpracuję z nimi dosyć długo, wszystko jest ok. Nie mogę narzekać ani na poziom obsługi ani kompetencje pracowników. Namiary na biuro znajdziesz na ich stronie: wl-accountancy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamwill Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 18.11.16, 17:49 Mogę polecić to biuro - ceidg. Rozliczam się już u nich od dłuższego czasu i nie mam żadnych problemów. Obsługa jet bardzo miła i profesjonalan. Ceny też nie są wygórowane, także warto się do nich zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
kamwill Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 02.12.16, 17:27 Ja polecam to biuro - biuro rachunkowe online. Ma siedziby w kilku większych miastach Polski, ale wszystkie formalności można u nich załatwiać przez internet. Korzystam z usług tego biura już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Ceny też mają całkiem w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdomek Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 05.01.17, 01:10 Pamiętaj, że za błędy podatkowe odpowiada przed Urzędem Skarbowym zawsze podatnik, nie biuro! Biuro można tylko ścigać sądownie w razie jakiejś kaszany (co się często zdarza). Natomiast same biura ubezpieczają się obowiązkowo O.C. na kwotę minimalną, czyli 15 tys. EURO. Dlatego trzeba uważać, komu się powierza trzymanie cienkiej linki, po której stąpasz jako firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.17, 18:25 Ja mogę polecić zdecydowanie to biuro - faktura. Korzystam z ich usług już od bardzo dawna i naprawdę nie można im niczego zarzucić. Wszystkie zlecenia wykonywane są bardzo sumiennie i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda4900 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.17, 19:12 ja też, wiedz co robią co wcale takie oczywiste nie było jak miałam księgowość w poprzednim biurze. tu zawsze wszystko na czas i bezproblemowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel490 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie IP: *.play-internet.pl 05.04.17, 12:59 tax360 na Lindleya, polecam, ceny maja na przyzwoitym poziomie i szybko rozliczają. Odpowiedz Link Zgłoś
marszu91 Re: Szukam dobrego biura rachunkowego w Warszawie 07.04.17, 14:31 Polecam Biuro rachunkowe Atena, na Ursynowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś