Gość: jola IP: *.e-wro.net.pl 27.08.06, 16:51 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka1 Re: bph-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:44 całkowite dno. Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Re: bph-co sądzicie? 28.08.06, 23:25 To może sprecyzujmy - o czym, co wiąże się z BPH piszemy- obsługa, koszty, oferta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymulek Re: bph-co sądzicie? IP: 149.156.15.* 29.08.06, 12:51 mialam konto w bph - pozegnalam sie, chlopa mojego namowilam nim sie pozegnalam, pozegnal sie krotko po mnie, mama moja tez sie pozegnala - naliczanie np oplat, ktorych nie sposob znalezc w cenniku, w trzech roznych bankach szukali wszedzie bylo bezplatnie, dopiero zazadalam wyjasnienia czemu place za cos co jest bezplatne - poszukali lepiej. Wiecej bylo sytuacji, trudno je opisac bo nie pamietam juz dokladnie, ale bank jak przystalo na "panstwowy". Jedyny plus ktory widze w porownaniu z pko bp z ktorym marze zeby sie pozegnac to bankomaty Euro gdzie mozna bezplatnie - o ile sie nie zmienilo, w pko tak cudownie nie ma. A generalnie bede trzymac kase w skarpecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pożyczka Re: bph-co sądzicie? IP: 83.238.108.* 31.08.06, 11:47 Życzę dużej skarpety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: bph-co sądzicie? IP: *.e-wro.net.pl 02.09.06, 09:40 drogi bank, najdroższy na rynku................lepiej poszukaj czegoś teńszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkblat Re: bph-co sądzicie? IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 12:16 A mnie właśnie pobrali opłatę za prowadzenie konta (1-09), a wcześniej 28-08... Cholera mnie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: bph-co sądzicie? IP: *.e-wro.net.pl 03.09.06, 15:28 złóż reklamacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkblat Re: bph-co sądzicie? IP: *.gorzow.mm.pl 04.09.06, 00:55 A spróbuj sama ... Mieszkam w jednym mieście a pracuję gdzie indziej, do najbliższej placówki mam 60 km, a w domu jestem w weekend. Przez telefon reklamacji podobno złożyc nie można ... No i co teraz powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymulek Re: bph-co sądzicie? IP: *.su.krakow.pl 04.09.06, 11:38 moze maja formularz na stronie internetowej, moze tak zlozysz zazalenie?? prawie jak bank.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: bph-co sądzicie? IP: *.e-wro.net.pl 05.09.06, 19:28 reklamacje chyba tylko piesemnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
mkblat Re: bph-co sądzicie? 05.09.06, 19:44 po dwóch kłotniach z infolinią i długiej rozmowie (na mój koszt oczywiście) z oddziałem zwrócili całą kwotę... Ale dlaczego tak się stało nie wie podobno nikt .... Odpowiedz Link Zgłoś