Dodaj do ulubionych

bph-co sądzicie?

IP: *.e-wro.net.pl 27.08.06, 16:51
?
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: bph-co sądzicie? 27.08.06, 17:03
      jest okej
      • szarak54 Re: bph-co sądzicie? 27.08.06, 17:20
        jakie ok.DNO!!!
        • Gość: olka1 Re: bph-co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:44
          całkowite dno.
          • arfer Re: bph-co sądzicie? 28.08.06, 23:25
            To może sprecyzujmy - o czym, co wiąże się z BPH piszemy- obsługa, koszty,
            oferta ?
            • Gość: tymulek Re: bph-co sądzicie? IP: 149.156.15.* 29.08.06, 12:51
              mialam konto w bph - pozegnalam sie, chlopa mojego namowilam nim sie
              pozegnalam, pozegnal sie krotko po mnie, mama moja tez sie pozegnala -
              naliczanie np oplat, ktorych nie sposob znalezc w cenniku, w trzech roznych
              bankach szukali wszedzie bylo bezplatnie, dopiero zazadalam wyjasnienia czemu
              place za cos co jest bezplatne - poszukali lepiej. Wiecej bylo sytuacji, trudno
              je opisac bo nie pamietam juz dokladnie, ale bank jak przystalo na "panstwowy".
              Jedyny plus ktory widze w porownaniu z pko bp z ktorym marze zeby sie pozegnac
              to bankomaty Euro gdzie mozna bezplatnie - o ile sie nie zmienilo, w pko tak
              cudownie nie ma. A generalnie bede trzymac kase w skarpecie.
              • Gość: Pożyczka Re: bph-co sądzicie? IP: 83.238.108.* 31.08.06, 11:47
                Życzę dużej skarpety ;-)
              • Gość: paulina Re: bph-co sądzicie? IP: *.e-wro.net.pl 02.09.06, 09:40
                drogi bank, najdroższy na rynku................lepiej poszukaj czegoś teńszego
                • Gość: mkblat Re: bph-co sądzicie? IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 12:16
                  A mnie właśnie pobrali opłatę za prowadzenie konta (1-09), a wcześniej 28-08...
                  Cholera mnie bierze
                  • Gość: paulina Re: bph-co sądzicie? IP: *.e-wro.net.pl 03.09.06, 15:28
                    złóż reklamacje!
                    • Gość: mkblat Re: bph-co sądzicie? IP: *.gorzow.mm.pl 04.09.06, 00:55
                      A spróbuj sama ...
                      Mieszkam w jednym mieście a pracuję gdzie indziej, do najbliższej placówki mam
                      60 km, a w domu jestem w weekend. Przez telefon reklamacji podobno złożyc nie
                      można ...

No i co teraz powiesz?
                      • Gość: tymulek Re: bph-co sądzicie? IP: *.su.krakow.pl 04.09.06, 11:38
                        moze maja formularz na stronie internetowej, moze tak zlozysz zazalenie??
                        prawie jak bank....
                        • Gość: paulina Re: bph-co sądzicie? IP: *.e-wro.net.pl 05.09.06, 19:28
                          reklamacje chyba tylko piesemnie...........
                          • mkblat Re: bph-co sądzicie? 05.09.06, 19:44
                            po dwóch kłotniach z infolinią i długiej rozmowie (na mój koszt oczywiście) z
                            oddziałem zwrócili całą kwotę...

Ale dlaczego tak się stało nie wie podobno nikt ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka