Dodaj do ulubionych

amplico life

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:03
czy ta polisa ubezpieczenia na zycie jest dobra?? ma ja ktos??
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: amplico life IP: *.aster.pl 26.09.06, 21:10
      jaka polisa? podaj symbol i ewentualne umowy dodatkowe do tej polisy

a poza tym wrzuć sobie w wyszukiwarkę 'amplico life' to wyskoczy ci kilkanaście
      wątków jakie były na ten temat na tym forum
      • Gość: Roman Re: amplico life IP: *.server.ntli.net 27.09.06, 09:56
        TYlko jedna polisa ubezpieczeniowa jest dobra, term insurance czyli taka ktora
        wyplaca jaks kwote dla rodziny ,po twojej smierci.
        Kazda inna polisa powiazana z systemem oszczedzania to jeden wielki kant.
        Firmy ubezpieczeniowe takie polisy uwielbiaja bo zarabiaja na nich wielkie
        pieniadze
        • Gość: czterdziestka Re: amplico life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:43
          ja jestem zabezpieczona w amplico i jestem zadowolona, mam tam nnw
          indywidualne , zapezpieczam tez tam firme(ub.grupowe), mam otwarty rachunek
          funduszy inwest.-wyniki mnie zadowalają.
          To tyle z mojej strony.
          Pozdrawiam
          Violetta
          • Gość: czterdziestka Re: amplico life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 10:47
            aha
            wiem,ze firmy tego typu zarabiaja na klientach krocie, ale cos za cos. wiem ze
            ta firma ma dobra wyplacalnosc i w razie nieszczescia nie bede narzekac pod tym
            wzgledem.
            wiem ,ze moja agentka tez zbija na mnie kase,ale jestem z jej obslugi
            zadowolona, jest na kazde zawolanie, przyjezdza do mnie pare kilometrów jak
            trzeba, informuje mnie o wszystkim, dzwoni i sprawdza czy wszystko w porzadku.
            zajmuje sie moja rodziną i moja firmą!
            pozdrawiam
          • Gość: z Re: amplico life IP: *.aster.pl 27.09.06, 22:02
            Gość portalu: czterdziestka napisał(a):

> ja jestem zabezpieczona w amplico i jestem zadowolona, mam tam nnw
            > indywidualne

nnw pod polisą dożyciową? dokładnie góvvno warte, przeczytaj sobie OWU.
            Dostaniesz coś jak ci utnie obie nogi, albo oślepniesz. Wszystki inne przypadki
            AL uzna albo za choroby przewlekłe, które się nie kwalifikują, albo za nie dość
            nieszczęśliwy wypadek jak na ich umowę.

> mam otwarty rachunek funduszy inwest.-wyniki mnie zadowalają.

buhahaha owszem, wyniki są b. dobre, to prawda. Tylko sprawdź sobie, ile
            pieniążków z Twoich wpłat jest potrącane na rozmaite opłaty i prowizje oraz ile
            byś dostała NETTO w tej chwili przy wypłacie. Twoje zadowolenie się skończy i to
            b.szybko

• Gość: Roman Re: amplico life IP: *.server.ntli.net 28.09.06, 20:44
              Tak jest , wszystkie firmy ubezpieczeniowe kochaja cie jak im co miesiac
              wplacasz skladke ale sproboj sie wycofac to zobaczysz ile ci zostanie z twoich
              wplacanych pieniedzy.
              Zapytaj sie twojej agentki ile bys dostala pieniedzy dzis gdyby zaszla taka
              sytuacja ze musisz sie natychmiast wycofac.
              Moze wtedy otworza ci sie oczy na te swietne "inwestycje"
              • Gość: czterdzistka Re: amplico life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:08
                1.mam ubezpieczenie NNW a nie polise na zycie lub dozycie!! czyli skladki
                przepadają jak sie nic nie wydarzy/ podobnie jak w to mam dla swoich
                pracowników!
                2.owszem wiem ze polisy do zdzierstwo i czy to Al czy gdzies indziej!
                3.jesli chodzi o fundusze to ciesze sie ze poparles to ze wyniki są bardzo
                dobre!
                Pozdrawiam
                • Gość: czterdzistka Re: amplico life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:14
                  Aha a o powizjach, kosztach, etc. to ja bardzo dobrze wiem. Umowy przegladalam
                  z moim prawnikiem zanim sie zdecydowalam! Notabene przed podpisaniem umów moja
                  pracownica sprawdzala inne firmy ubezpieczeniowe i zdecydowalismy ze wybieramy
                  Amplico! I na dodatek trafiłam na swietnego doradce tej firmy wiec kolejny plus!

A czy sie rozczaruje? Mozliwe ze tak, rynek sie zmienia ,dzis na tym zarabiam
                  za piec lat zarabiac niekoniecznie bede. Ale nie jestem wrozką. Dzis ufam
                  najlepszym i widze jak moje pieniace pracują!

Pzdr
                  • Gość: z Re: amplico life IP: *.aster.pl 29.09.06, 12:39
                    > Dzis ufam najlepszym i widze jak moje pieniace pracują!

ROTFL :)
                  • Gość: aga Re: amplico life IP: *.petrus.com.pl 29.09.06, 17:06
                    czterdziestka jesteś agentką przyznaj się, tok rozumowania i argumentacja Ciebie
                    zdradza;--)
                    • Gość: czterdziestka Re: amplico life IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 15:51
                      ZONK, moją branżą jest transport.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka