Dodaj do ulubionych

Pieniądze dla studenta

IP: 87.204.65.* 17.10.06, 03:04
mBank!! tylko i wylacznie :))
pisze to jako student :)
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: Pieniądze dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:41
      Zdecydowanie polecam mBank. Mam to konto juz kilka lat i nie wydalam na nie
      jeszcze ani zlotowki :D (darmowe zalozenie i prowadzenie konta, wydanie karty
      debetowej). A karte kredytowa Euro<26 mozna dostac za darmo na niektorych
      uczelniach (przy sredniej 4.0. jesli dobrze pamietam). Polecam!!!
    • Gość: sport Re: Pieniądze dla studenta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.06, 21:48
      typowa reklama. nie wierzę ci koleżko.
      • k_r_m Re: Pieniądze dla studenta 31.10.06, 11:02
        jaka reklama, sprawdź sobie tabelę opłat i prowizji i dopiero się wypowiadaj
        • Gość: michal Re: Pieniądze dla studenta IP: *.icpnet.pl 31.10.06, 16:02
          co to w ogole jest za bank-typowy volksbank zebynie powiedzec plebejski bank. i co z tego ze nic nie placisz jako student przeciez to jest naturalne ze oni tak pozyskuja ludzi na dluge lata. wlasciwie wiekszosc bankow tak robi tylko ze te inne maja swoje normalne odddzily nie wplatomaty(co za glupie slowo) a np. kredytu studenckiego to ci tam nie dadza wiec konto jak konto dla nieswiadomego moze i wydaje sie dobre.jak ci dobrze w tym banku to dobrze:) to znaczy ze ich propaganda robi swoje.
    • Gość: Glamour Re: Pieniądze dla studenta IP: *.chello.pl 19.05.08, 01:24
      jesli chodzi o te 500- 600 zł miesięcznie to co wy na social lending??? mam na
      mysli tego kokos.pl ? 7-29% od pożyczki negocjacje aukcji z prywaciażami no i
      raiting z możliwościa co raz większych pozyczek . Social zaczyna sę rozkręcać aż
      mnie kusi na nowy sprzęt ;) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka