Gość: zaintrygowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:09 a Ty tutaj tak siedzisz i radzisz ... masz dużo info..więc poradz gdzie wziasc tani kredyt? bez BIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaintrygowana Re: DO Świstaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:12 wybaczcie ;-) coz za pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: DO Świstaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:19 Ja tylko Providenta znam HEHE oferta na www.provident.pl Ewentualnie Rapida www.rapida.pl - matka- córka Providenta i chyba też nie sprawdza w BIKu - chyba bo nie sprawdziłem :( Wszystkie banki komercyjne sprawdzają w BIKu Profireal nie polecam, ale tylko z opowiadań znam - nie korzystałem. Poza tym, jezeli ktos Ci zaproponuje tani kredyt bez BIKu to lepiej o nim zapomij. Tak samo z jakimis nieznaymi instytucjami działającymi na pograniczu prawa, predzej czy później będą z tego kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowana Re: DO Świstaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:24 dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś