IP: 83.2.2.* 05.11.06, 19:41
Błagam dorzdźcie , czy mam sprzedać zaraz Akcje PKO czy poczekać może będą
droższe?
Obserwuj wątek
    • Gość: z banku Re: Akcje PKO IP: *.e-wro.net.pl 05.11.06, 20:18
      czy to prawda,że każdy pracownik dostał akcje warte 80000? pracuje w innym
      banku i wierzyć mi i innym pracownikom się nie chce? a może jednak? pracownicy
      pko bp ciągle narzekają na małą kasę, mobbing.........nawet forum od narzekania
      mają, czy serio wam dali-kasjerom, doradcom te akcje?
      • Gość: anyz1 Re: Akcje PKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 02:37
        Witam, to NIEPRAWDA! Oczywiście liczba akcji pracowniczych uzależniona była od
        stażu pracy. Na stronie pkobp można znaleźć szczegóły, dot. przydziału akcji
        pracowniczych. Myślę, że też byś narzekał/a na wynagrodzenie przy 12 godz.
        pracy dziennie 1000 PLN (netto)... żadna Ameryka co? A "forum od narzekania"
        jak piszesz powstało bo ludzie potrzebują wsparcia w trudnych chwilach, a ci co
        doświadczają mobingu napewno nie mają lekko i uwierz jak ktoś związany jest z
        firmą ćwierć wieku a dziś jest nękany psychicznie przez przełożonych,
        potrzebuje pomocy specjalisty to łatwiej o tym opowiedzieć na "swoim" forum.
        Dlatego proszę nie kpij z "forum pracowników pko"... określając je jako forum
        do narzekania.... tam zapisanych jest wiele ludzkich tragedii, komuś z poza
        branży pewnie ciężko to nawet zrozumieć. Cieszę się, że forum jest... dzięki
        niemu poznałam wielu wspaniałych ludzi, z którymi łatwiej było mi przetrwać
        naprawdę trudne momenty w firmie i podjąć ważne decyzje. To forum pracowników
        pko bp pomoże zapewne nie jednej potrzebującej pomocy osobie.... więc proszę
        nie kpij.... "forum od narzekania" nikt nie dał... to ludzie stworzyli je dla
        siebie... a jeśli nie jesteś z branży to poprostu nie czytaj... trudno stojąc z
        boku zrozumieć o czym piszą ludzie. Wszystkiego dobrego... a o akcjach tak jak
        pisałam wejdź na stronę pkobp i poczytaj o szczegółach :-)
        • Gość: z banku Re: Akcje PKO IP: *.e-wro.net.pl 06.11.06, 20:49
          przykro ,że tak to odebrałeś/łaś, nie kpię z waszego forum, co najwyżej
          pocieszam się ,że u nas nie jest tak tragocznie, jestem z branży-na szczęście
          nie z pko bp! a co do akcji to zwykłą ciekawość bo trąbią ,że się wzbogacicie w
          tym tygodniu!pozdrawiam
        • agunia_aa Re: Akcje PKO 07.11.06, 09:13
          Witam. Czy możesz podać mi link do strony PKO BP gdzie można znaleźć szczególy
          odnośnie przydziału akcji?? Pracowałam kiedyś w PKO BP i niestety nic nie
          dostałam a nikt nie jest w stanie mi wyjaśnić dlaczego. Pozdrawiam ;))
          • Gość: anyz1 Re: Akcje PKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:52
            www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/akcje;pko;bp;-;z;duzej;chmury;maly;deszcz,183,0,197815.html
            serwisy.gazeta.pl/tokfm/4,67505,,,,3720910.html
            www.pkobp.pl/index.php/id=search/print=0/q=akcje+pracownicze/zone=-1/section=ogol
            pozdrawiam :-)
    • maja_maja Re: Akcje PKO 07.11.06, 17:53
      A czy ktoś sprzedał lub ma zamiar w najbliższym czasie upłynnić akcje
      pracownicze? Nie wiem czy czekać czy sprzedać teraz. Poradźcie. Pozdrawiam
      • czuk1 Re: Akcje PKO 11.11.06, 15:28
        Przecież wartość tyuch akcji ma jeszcze tendencje wzrostową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka