Dodaj do ulubionych

eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu

10.11.06, 21:26
pilnie potrzebuję 10 tyś kredytu na spłatę zadłużenia w spoldzielni!!!
potrzebne na wczoraj, mój dochód netto to 2 144, 2 banki mi juz odmówiły ,
prosze o pomoc . tylko poważne oferty
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:11
      z jakiego jesteś miasta?
      • monia265 Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 11.11.06, 13:08
        Sosnowiec !!!!
        • pep-per Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 11.11.06, 14:34
          Spróbuj jeszcze dogadać się ze spółdzielnią, może uda się rozłożyć spłatę
          zadłużenia na raty.
    • Gość: tom Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:45
      a jaka jest twoja historia kredytowa, dlaczego banki Ci odmówiły kredytu? czy
      masz jakieś nie pospłacane kredyty?
    • Gość: tom Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:45
      a jaka jest twoja historia kredytowa, dlaczego banki Ci odmówiły kredytu? czy
      masz jakieś niepospłacane kredyty?
      • monia265 Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 12.11.06, 20:57

• bjata Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 12.11.06, 21:26
          za telefon komorkowy to sie nie do biku trafia:)) tylko do rejestru dluznikow -
          ale bardzo mozliwe, ze to jest przyczyna.

Nie napisalas w jakich bankach sie dowiadywalas, ale sprawdz w Lukasie i
          Eurobanku (wiem, ze to niezbyt ciekawe banki i kredyty sa u nich drogie, ale
          skoro masz noz na gardle to to raczej schodzi na dalszy plan). Prowidenta Ci
          raczej nie polece:) zadecyduj sama czy innych sposobow an zdobycie tych
          pieniedzy nie ma.

• monia265 Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 12.11.06, 21:29
            ok, dzięki sprawdzę to napewno, pozdrawiam, odmówił mi BPH i Bank Śląski
            • Gość: bjata Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:21
              oni czesto odmawiaja:)) powodzenia, b
    • Gość: mac Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:26
      Polecam Dominet Bank (na Modrzejowskiej). Może nie jest najtańszy, ale przy
      mniejszych zarobkach od Ciebie dostałem kredyt 18000 zł na dowód osobisty. Bez
      żadnych innych dokumentów, zabezpieczeń. Pieniądze były w 24 godziny od mojej
      wizyty w banku. Powodzenia
      • monia265 kredyt 17.11.06, 14:22
        • Gość: mac Re: kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 09:28
          Żadna :) Miałem kiedyś kredyt, ale to było przed epoką tych wszystkich BIK-ów i
          podejrzewam, że mam u nich czystą kartę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka