monia265 10.11.06, 21:26 pilnie potrzebuję 10 tyś kredytu na spłatę zadłużenia w spoldzielni!!! potrzebne na wczoraj, mój dochód netto to 2 144, 2 banki mi juz odmówiły , prosze o pomoc . tylko poważne oferty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 00:11 z jakiego jesteś miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
monia265 Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 11.11.06, 13:08 Sosnowiec !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 11.11.06, 14:34 Spróbuj jeszcze dogadać się ze spółdzielnią, może uda się rozłożyć spłatę zadłużenia na raty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:45 a jaka jest twoja historia kredytowa, dlaczego banki Ci odmówiły kredytu? czy masz jakieś nie pospłacane kredyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:45 a jaka jest twoja historia kredytowa, dlaczego banki Ci odmówiły kredytu? czy masz jakieś niepospłacane kredyty? Odpowiedz Link Zgłoś
bjata Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 12.11.06, 21:26 za telefon komorkowy to sie nie do biku trafia:)) tylko do rejestru dluznikow - ale bardzo mozliwe, ze to jest przyczyna. Nie napisalas w jakich bankach sie dowiadywalas, ale sprawdz w Lukasie i Eurobanku (wiem, ze to niezbyt ciekawe banki i kredyty sa u nich drogie, ale skoro masz noz na gardle to to raczej schodzi na dalszy plan). Prowidenta Ci raczej nie polece:) zadecyduj sama czy innych sposobow an zdobycie tych pieniedzy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
monia265 Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu 12.11.06, 21:29 ok, dzięki sprawdzę to napewno, pozdrawiam, odmówił mi BPH i Bank Śląski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjata Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:21 oni czesto odmawiaja:)) powodzenia, b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: eksmisja!!! pilnie potrzebuje kredytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:26 Polecam Dominet Bank (na Modrzejowskiej). Może nie jest najtańszy, ale przy mniejszych zarobkach od Ciebie dostałem kredyt 18000 zł na dowód osobisty. Bez żadnych innych dokumentów, zabezpieczeń. Pieniądze były w 24 godziny od mojej wizyty w banku. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 09:28 Żadna :) Miałem kiedyś kredyt, ale to było przed epoką tych wszystkich BIK-ów i podejrzewam, że mam u nich czystą kartę. Odpowiedz Link Zgłoś