Dodaj do ulubionych

AIGO - maja klienta w du..e!!!

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.12.06, 12:22
dzis próbowałam sie dodzwonic na ichniejsza infolinie - dzwonilam z komórki
bo akurat nie mialam dostepu do telefonu stacjonarnego, chcialam sie
dowiedziec o kredyt ratalny - oczywiście nikt mi nic nie umial powiedziec,
nie potrafili mnie tez przełączyc do kogos kompetentnego, podawali mi tylko
kolejne numery na ktotre mam zadzwonic a tam mi udzielą info - w sumie
zadzwonilam na 5 numerow i niczego sie nie dowiedzialam, ale juz po tym 5 gdy
znowu jakas uprzejma ale nic nie wiedzaca pani podawala mi kolejny nr
zrezygnowalam. Kpina po prostu!!! Non stop przysylaja do domu jakies oferty,
stsos papieru ale jak juz sie klient zainteresuje to maja go gdzies.
Wszystkim odradzam kontakt z tak nieprofesjonalna firma.
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! IP: 80.68.236.* 29.12.06, 18:48
      infolinia to infolinia, zawsze trudno sie dodzwonic, a udzielaniem kredytów
      ratalnych zajmuja się sklepy- tam obliczą, wyliczą raty, przedstawią warunki.
      Bank zajmuje się obsługą finansową bank- sklep i windykacją.
      • rafel24 Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! 12.01.07, 18:53
        Potwierdzam nasza...ups ;) infolinia nie obsługuje kredytów ratalnych.
        Wszystkie potrzebne info. powinien udzielić sklep bo to on jest w takim wypadku
        przedstawicielem AIG. Infolinia udziela info. o pożyczkach gotówkowych.

Pozdrawiam.
        • Gość: sss Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! IP: 217.30.157.* 24.01.07, 10:54
          no i poco się burzysz- idź do sklepu i się dowiedz

KSIĄŻKI ZA DARMO!!
          pp.zlotemysli.pl/zrobto.php
    • Gość: kizio Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! IP: 195.116.49.* 25.01.07, 19:47
      A ja załatwiłem pożyczkę niemalże od ręki.I nie dzwoniłem na infolinię.Wydaje
      mi się,że to w miarę solidna firma.Obym się nie rozczarował.
      • Gość: bonifacy15 Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! IP: *.crowley.pl 12.02.07, 14:53
        ja też załatwiłam pożyczkę od ręki dokładnie dostałam karte i za godzinę
        pieniądze mogłam pobrać mam nadzieję że dalej też będzie tak super.
    • Gość: Anka Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! IP: *.sieci.fonet.pl 21.06.07, 21:56
      sa dwa rodzaje klientow,tacy,ktorzy rozumieja co sie do nich mowi i tacy do
      ktorych mozna mowic i tak nic nie zalapia. W placowkach AIGO zajmuja sie
      pozyczkami gotowkowymi i kartami kredytowymi, jezeli kogos interesuja zakupy
      ratalne to trzeba bezposrednio pytac w sklepach bo na infolinii i w palcowce
      pracownicy nie maja dostepu do programow sprawdzajacych wys. rat, ja pracuje
      przy pozyczkach i spotkalem sie z mnostwem ludzi ktorzy nie rozumieja ze nie
      mozemy niczego sprawdzic w placowce, wiec nie dziwie sie temu co ta przemila
      osoba tu napisala bo widocznie ona nalezy do do tego drugiego rodzaju Klientow.
      Pozdrawiam
      • krzysztofsf Re: AIGO - maja klienta w du..e!!! 21.06.07, 22:42
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> sa dwa rodzaje klientow,tacy,ktorzy rozumieja co sie do nich mowi i tacy do
        > ktorych mozna mowic i tak nic nie zalapia. W placowkach AIGO zajmuja sie
        > pozyczkami gotowkowymi i kartami kredytowymi, jezeli kogos interesuja zakupy
        > ratalne

Autorka pisala o "kredycie ratalnym" - pozyczke gotowkowa chyba splaca sie w ratach?

> to trzeba bezposrednio pytac w sklepach bo na infolinii i w palcowce
        > pracownicy nie maja dostepu do programow sprawdzajacych wys. rat,

Jak chce pozyczyc 10 tys zl na 3 lata, to nie jestescie w stanie podac mi wysokosci rat splaty kredytu?

> ja pracuje
        > przy pozyczkach i spotkalem sie z mnostwem ludzi ktorzy nie rozumieja ze nie
        > mozemy niczego sprawdzic w placowce, wiec nie dziwie sie temu co ta przemila
        > osoba tu napisala bo widocznie ona nalezy do do tego drugiego rodzaju Klientow.

A ja uwielbiam zarozumiale biurwy, wiedzace z gory lepiej niz klent czego on wlasciwie chce. Wywies jeszcze kartke "Przerwa sniadaniowa".

Jakos nie widze w poscie informacji "chce kupic pralke a nie chcieli mi podac wysokosci rat". Raczej watpie, zeby ktos ze sklepu dzwonil przez komorke, majac obok punkt obslugujacy sprzedaz ratalna w tym sklepie.

> Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka