kota68 24.03.07, 20:00 Jakie macie doświadczenie z PKO BP? Czy warunki kredytu hiptecznego są wg Was korzystne dla klienta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imka1 Re: kredyt w PKO BP 26.03.07, 11:33 Moim zdaniem - korzystne. Pierwszy kredyt w PKO BP brałam 5 lat temu- były wówczas zupełnie inne warunki - oprocentowanie ustalane prze bank itd. Jednak mimo małek kwoty kredytu -20 000 zł warunki przez cały ten czas były korzystne. Stawkę % którą miałam ostatnio u nich, w innym banku np. multibanku miałabym szansę dostać tylko jako tzw. prestiżowy klient przy wkładzie własnym itp. Aktualnie również zdecydowałam się na kredyt w PKO BP. Moim zdaniem mają przyzwoite warunki. W innym banku mogłabym co prawda otrzymać niższą marżę niż 0,95 dla PLN jednak w całym okresie kredytowania płaciłabym składki ubezpieczeniowe. Stawka składki znacznie przewyższa tę różnicę w oprocentowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka82 Re: kredyt w PKO BP 28.03.07, 17:54 ja dzisiaj podpisałem umowe kredytowa w Pko bp. mysle ze bede zadowolony, miło ytraktuja klijenta, nie wymyslaja dziwnych dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś