Dodaj do ulubionych

uwaga klienci BPH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:07
kilka dni temu zadzwoniła do mnie osoba z BPH - przynajmniej tak się przedstawiła, i na wstępie rozmowy poprosiła o podanie daty urodzenia, nie podałam jej, zapytałam o co chodzi, nie umiała mi odpowiedzieć, powiedziała tylko, żebym w takim razie zgłosiła się do oddziału BPH, ale nie umiała mi odpowiedzieć do którego, i tu była juz nieco zmieszana,
oczywiscie udałam się do swojego oddziału z informacją, że miałam sie zgłosić ponieważ był telefon, przekazałam treść rozmowy - nikt z mojego oddziału banku, w którym mam konto nie dzwonił do mnie,
pani z oddziału potwierdziła, że absolutnie nikt z banku nie ma prawa zadzwonić i zapytać o datę urodzenia ani inne podobne dane,
nie mógł to być tez pracownik BPH z ofertą produktów, ponieważ taka osoba również nie ma prawa pytać o jakiekolwiek dane,
wniosek nasuwa się jeden i to niezbyt optymistyczny,
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: uwaga klienci BPH 13.05.07, 10:25
      wyglada na to, ze chciala twoja karta kredytowa dokonac jakis transakcji w necie.
      • Gość: klientka Re: uwaga klienci BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 10:34
        nie bardzo rozumiem - płacąc kartą w necie nie podaje się daty urodzenia ani nr pin,
        myśle raczej, że chodzi o kartę do bankomatu, być może została zeskanowana i do potrzeby był pin ? może w swej naiwności myślała, że jest nim data urodzenia
        • krzysztofsf Re: uwaga klienci BPH 13.05.07, 11:08
          Gość portalu: klientka napisał(a):

> nie bardzo rozumiem - płacąc kartą w necie nie podaje się daty urodzenia ani nr
          > pin,
          > myśle raczej, że chodzi o kartę do bankomatu, być może została zeskanowana i do
          > potrzeby był pin ? może w swej naiwności myślała, że jest nim data urodzenia

czasem oprocz numeru cv2 jeszcze trzeba podac inne dane placac w necie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka