aniachomikowa 31.05.07, 01:27 Chcialabym sie dowiedziec czy i - ewentualnie w ktorym banku - obcokrajowiec (nie rezydent w Polsce) moze uzyskac kredyt na kupno mieszkania. Bralby kredyt wraz z obywatelem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wirus2006 Re: Kredyt dla obcokrajowca 31.05.07, 01:41 Oczywiście jest taka możliwość pod warunkiem że kupowana nieruchomosc / zastawiana znajduje sie na terenie polski. Z tego co sie orientuje tylko jeden bank bedzie wstanie udzielic tego kredytu.Oczywiscie trzeba sie liczyc z tym ze oprocentowanie bedzie wyzsze niz dla obcokrajowca rezydenta a tym bardziej polaka. Chetnie sporzadze dla panstwa oferte tego banku. OCzywiscie bezplatnie a oferta prze ze mnie przygotowana bedzie taka sama jak w banku lub nizsza niz dla standardowego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
aniachomikowa Re: Kredyt dla obcokrajowca 31.05.07, 10:24 Dziekuje za odpowiedz. Oboje pracujemy w Hiszpanii, nasze miesieczne dochody wynosza ok 2500 euro. Oczywiscie chcemy kupic mieszkanie w Polsce. Moj partner jest Marokanczykiem ze stalym pobytem w HIszpanii. Dziekuje za wszelkie mozliwe info. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.usielski Re: Kredyt dla obcokrajowca 31.05.07, 11:18 Dzień dobry, W DOM Banku, w opisanej sytuacji, kredyt jest do zrealizowania. Będziemy wymagać wkładu własnego min. 20%. Zachęcam do kontaktu telefonicznego a dokładnie omówimy warunki, nr tel. +48 42 680 36 66, PN-PT 9-17. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
erku1 Re: Kredyt dla obcokrajowca 23.06.07, 14:08 mam pytanie czy mozesz przyslac mi oferte banku? Odpowiedz Link Zgłoś
qlweb2 Re: Kredyt dla obcokrajowca 23.06.07, 15:50 Proponuję darmowy kontakt z doradcą. Raczej nie będzie problemu z kredytem. Po wypełnieniu wniosku: www.domagent.pl/kontakt_z_doradca.html doradca oddzwania i już dogrywacie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
magbogd Re: Kredyt dla obcokrajowca 26.06.07, 19:07 Witam w Banku w którym pracuje nie ma z tym żadnego problemu mamy zespół zajmuj acy sie tego typu tematami prosze o kontakt/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś