Gość: ejj IP: *.chello.pl 05.07.07, 22:34 jak wyglad aodblokowanie konta przez infoliniew mbanku?? chodzi mi o to ze na stronie podalam 3 razy bledne haslo ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejj Re: Odblokowanie konta IP: *.chello.pl 05.07.07, 22:51 Nie. Zablokowanie logowania do mBanku przez odpowiedni kanał dostępu (Internet, WAP, IVR) następuje, jeśli: trzy razy pod rząd podano niewłaściwe hasło (tzw. licznik mały błędnych logowań); łączna liczba prób logowania z podaniem błędnego hasła przekroczyła 50 (tzw. licznik duży błędnych logowań). Licznik mały jest zerowany w momencie prawidłowego zalogowania. Licznik duży uwzględnia każde błędne logowanie i jest zerowany dopiero po przekroczeniu liczby 50 błędnych logowań (i po odblokowaniu dostępu do mBanku). Zablokowany kanał można aktywować samemu poprzez automatyczny system mLinii (IVR) lub z pomocą operatorów mLinii. W przypadku zablokowania kanału telefonicznego (IVR/mLinia), jego ponownej aktywacji można dokonać wyłącznie kontaktując się z operatorem mLinii i wiąże się to z procedurą oddzwaniania do Klienta. mam cos takiego, moja sytuacja dotyczny 3 krotengo zlego podania hasla, czy mam dalej logowac sie do skutku az wprowadze prawidlowe haslo, czy zadzwonic na mlinie zeby odblokowali ?? Odpowiedz Link Zgłoś