Dodaj do ulubionych

Konoto internetowe w ING

07.12.07, 22:37
Co sie stanie jeżeli nie udało mi się aktywować konta internetowego banku
ING(poległem na wpisywaniu hasła i mnie zablokowali)??? Czy mimo to nadal będę
dostawał wyciągi pocztą i czy bez problemu mogę korzystać z bankomatu??? Jak
to jest jeżeli z własnej winy nie udaje się aktywować konta online przy pomocy
jednorazowego kodu i identyfikatora???
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Konoto internetowe w ING 07.12.07, 23:25
      arachne007 napisał:

> Co sie stanie jeżeli nie udało mi się aktywować konta internetowego banku
      > ING(poległem na wpisywaniu hasła i mnie zablokowali)??? Czy mimo to nadal będę
      > dostawał wyciągi pocztą i czy bez problemu mogę korzystać z bankomatu???

Jasne. Spokojnie :)

Jak
      > to jest jeżeli z własnej winy nie udaje się aktywować konta online przy pomocy
      > jednorazowego kodu i identyfikatora???

Zadzwon na infolinie. Nie znam tego banku, ale albo odblokuja ci telefonicznie, alebo bedziesz musial przy okazji wybrac sie do oddzialu.
      Moze dostep internetowy jeszcze nie jest aktywny przy swiezo zalozonym koncie i trzeba zaczekac z dzin dwa, zeby wpuscilo?

Dzwon i bedzie ok - kiedys dostaniesz sie do konta przez internet, ktora to opcja nie ma wplywu na korzystanie z bankomatow i innych uslug.
    • michal.macierzynski Re: Konoto internetowe w ING 09.12.07, 21:45
      Blokada dostepu przez internet nie ma najmniejszego wplywu na mozliwosc
      korzystania z pozostalych uslug banku. Przy okazji prosze udac sie do placowki
      banku z prosba o wygenerowanie nowego hasla dostepowego.
      • hoo-d Re: Konoto internetowe w ING 03.02.08, 16:53
        mam problem zzalogwaniem w ing bank online ;/ moje hasło ma 13 znaków a bank
        prosi o podanie 14 znaku. co robic? za sobą mam juz 4 błedne próby logowania.
        probowalem wpisac tam spacje albo zostawic to pole puste, jednak nie dalo sie
        zalogowac ;/
        • villemo17 Re: Konoto internetowe w ING 01.03.08, 15:33
          z doświadczenia wiem ze jeżeli bank "prosi" o 14 znak to znaczy że musiałes
          pomylić sie przy wpisywaniu hasla dostępu i 2 x wpisaleś haslo 14-sto znakowe
          żeby na tym etapie zmienić hasło musisz przyjść do oddzialu:)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka