Gość: robus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:47 witam.oferują mi kredyt pdk w komisie.co to jest za bank?,czy sprawdza w biku?proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PDK.... Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 16:22 PDK TO POWSZECHNY DOM KREDYTOWY-PARTNER GETINBANKU A GETINBANK SPRAWDZA W BIKU.JEZELI CHCE PAN BEZ SPRAWDZANIA W BIKU TO SPOLDZIELCZY TYLKO Odpowiedz Link Zgłoś
bez-bik Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk 28.02.08, 17:57 Nie tylko spółdzielcze.. są również popularne oferty na kredyt bez sprawdzania BIK i beż dokumentowania dochodu przy wkładzie własnym 40%. Łatwo znaleźć w necie, nawet sam jestem w trakcie podpisywania umowy więc narazie mogę poświadczyć o istnieniu takiej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.08, 22:32 mógł by pan napisać coś więcej na ten temat?z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 13:57 pdk to nie bank tylko psrednik między bankiem a klijentem. Radze nie brać tego kredytu ,bo oni sami idą i biorą kredyt dla nas ,a my płacimy później podwójnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk IP: 82.160.127.* 01.04.08, 11:21 ja brałem w pdk i jestem zadowolony ja tylko znalazlem samochod gosc mi wszystko pozalatwial, wszystkie umowy podpisalem jeszcze tego samego dnia, dostalem karte kredytowa z limitem na 2800zł jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 13:38 Ja bralem u nich kredyt na auto przez pieniadz.com.pl. Generalnie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: brał ktoś kredyt na auto w pdk IP: *.chello.pl 15.03.09, 09:41 PDK posredniczy w udzielaniu kredytow, wspolpracuje nie tylko z Getin Bankiem.BIK jak najbardziej jest sprawdzany. Jesli moge doradzic to proponuje wysłac wniosek internetowy z portalu otomoto.pl, (na jakiejkolwiek auto), kredytowane moze byc zupelnie inne- wowczas mozna skorzystac z promocji- OC gratis. Odpowiedz Link Zgłoś