kasiuniaskok 03.03.08, 23:21 Co to kurde jest? Mam tam zacząć pracę może?, co Wy za skróty wypisujecie? Jestem w szoku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajaska69 Re: SWSy, SZOKI, GRETER MEETER? 05.03.08, 21:15 SWS to system wspomagania sprzedaży- taki bożek naszych przełożonych SZOK- sztuka obsługi klienta czyli prosto mówiąc badanie potrzeb klienta( przesłuchanie) i wprowadzenie do systemu wszystkich możliwych danych GREETER MEETER- inaczej taki powitacz co powinien stac przy drzwiach i wszystkich witac Odpowiedz Link Zgłoś
zofija12345 Re: SWSy, SZOKI, GRETER MEETER? 28.03.08, 20:08 W szoku też n\możesz być bo to jeden z bożyszczy ktoś na tym zwinął kasę a my się z tym męczymy.Głupio się pracuje wszyscy są ważni tylko ty nie -śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
farciara00 Re: SWSy, SZOKI, GRETER MEETER? 18.06.08, 19:46 SZOK-może się zgodzę z tym, że system ten nie jest idealny, ale moim skromnym zdaniem bardzo pomaga. Dzięki takiemu badaniu potrzeb, a co się z tym wiąże-dostosowaniu odpowiednich produktów do danego klienta moja baza podopiecznych w KB stale się powiększa:) Sam SWS fakt, faktem jest uciążliwy, ale już się przyzwyczajam-zwłaszcza, że dzięki niemu widzę kto się ostatnio kontaktował z danym klientem i w jakiej sprawienie. Meeter Greeter(w mojej jednostce stanowisko to jest ruchome tzn. co dzień siedzi ktoś inny) też był z początku traktowany jak piąte koło u wozu, ale klienci się przyzwyczaili, a nowi są zadowoleni, że nie muszą się prosić żeby się ktoś nimi zainteresował;) Odpowiedz Link Zgłoś
martyskaa Re: SWSy, SZOKI, GRETER MEETER? 24.06.08, 14:21 moim zdaniem SZOK, SWS to bicie piany, ponieważ nie ma czasu się tym zajmować!!! wpisuje się kontakty, telefony, spotkania, wypełnia kwestionariusze, ale w rzeczywistości tych telefonów się nie wykonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
zofija12345 Re: SWSy, SZOKI, GRETER MEETER? 20.07.08, 20:03 masz rację to wymysł nawiedzonych RMS-ów Odpowiedz Link Zgłoś
zofija12345 Re: SWSy, SZOKI, GRETER MEETER? 20.07.08, 20:04 boże jakiś zadowolony?w KB Odpowiedz Link Zgłoś