mama.stasia 25.09.08, 22:27 chciałabym wziąść kredyt na mieszkanie, mam 25 lat, jestem samotną matką, stałą umowe o prace i zarabiam ok 2000 zł na rękę. Ineresuje mnie suma ok 200 000 zł, rata na miesiąc ok 600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karp28 Re: Czy dostane kredyt na mieszkania? 25.09.08, 22:55 Rozumiem żę te 600zł to była by Pani gotowa płacić a mie w tej chwili spłaca z tytułu innych kredytów. Jeżeli tak to przy 200 tys. na 30 rata w zł około 1300 a we CHF około 950. W Pani przypadku brakuje zdolności kredytowej. Wliczając dziecko wasza zdolność kredytowa to około 150 tys. a rata we frankach wyszła by wtedy około 700zł. Trzeba poszukać kogoś jako współkredytobiorcę. (mama, tato rodzina itp.)Polecam www.kredyt-lider.pl oferty kredytowe na maila. Za darmo bez zobowiązań sprawdzi Pani z którym bankiem najlepiej zaczęć rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_maciejewska Re: Czy dostane kredyt na mieszkania? 26.09.08, 12:10 Dzień dobry, Jestem doradcą finansowym w jednej z dużych firm ogólnopolskich. Jeżeli byłaby Pani zainteresowana moją pomocą, oczywiści bezpłatną, proszę o kontakt na maila dominika_maciejewska@wp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
tomala1111 Re: Czy dostane kredyt na mieszkania? 26.09.08, 19:54 NIestety te założenia są nie do spełnienia przez zaden z banków Odpowiedz Link Zgłoś
oracki Oferta MultiBanku 27.09.08, 01:33 Witam serdecznie, Niestety, na podstawie podanych przez Panią informacji muszę stwierdzić, iż nie posiada Pani zdolności kredytowej na wymaganą kwotę oraz oczekiwana wysokość raty jest niemożliwa do spełnienia. Pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link Zgłoś