Gość: inteligoklient IP: *.gprs.plus.pl 15.11.08, 20:35 Najlepszy Bank internetowy!!! Bank bez problemów - solidny Bank. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klakierka Re: Inteligo the best 17.11.08, 11:06 Solidny to fakt, ale za drogi jak na dzisiejsze czasy. 99 groszy za przelew to dużo, jak robie około 5-8 przelewów miesięcznie to zbiera się sumka. Inteligo powinno pomyśleć o obniżkach bo ja już myślę do jakiego banku sie przenieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CV* Re: Inteligo the best IP: *.eranet.pl 18.11.08, 23:20 Jak wam zrobią fraud na karcie płatniczej, to inaczej będziecie o tej solidności śpiewać. Bo swoich pieniędzy z dużym prawdopodobieństwem już nie zobaczycie. Podobnie zresztą w mBanku, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik co to jest 'fraud'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 15:25 Też mam konto w inteligo, jak dotąd bez problemów. Co to jest "fraud"? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: co to jest 'fraud'? 19.11.08, 16:28 Fraud to potoczne określenie kradzieży pieniędzy z rachunku twojej karty przez nieuprawnioną osobę. W takiej sytuacji, mozna się dopiero przekonać ile jest warty bank którego kartę mamy. Mój sam mnie zawiadomił o tym że zagranicą ktoś skopiował moją kartę i pobrał pieniądze z mojego konta, natychmiast zwrócił pieniądze na konto i za darmo przysłał nową kartę. To niestety nie jest powszechna reguła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: co to jest 'fraud'? IP: *.chello.pl 21.11.08, 19:10 pewnie chodzi o to że w inteligo jest ubezpieczenie karty? jedyny plus inteligo to najtańsza karta do płatności internetowych i dużo bankomatów. Odpowiedz Link Zgłoś