krystyna-permucka 02.12.08, 00:28 Jak w temacie czyli pod znakiem zapytania - "szybka pożyczka" dla studenta- czy zna ktoś jakieś dobre banki, które w miarę szybko udzielają takowych pieniążków? Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warda Re: pożyczki dla studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 18:11 Nie jestem pewny ale chyba BGŻ kiedyś bawił się w pożyczki na studia. Możesz popytać na uczelni w dziale socjalnym lub biurze karier, albo idź do finamo, oni współpracują z około setką banków więc znają ich oferty i spytaj. Ktoś na pewno Ci pomoże. To też dobra motywacja do studiowania bo jeśli skończysz w terminie i z dobrą lokatą to część pożyczki jest umarzana. Odpowiedz Link Zgłoś
aftalfall Re: pożyczki dla studentów 03.12.08, 23:49 Gość portalu: Warda napisał(a): > Nie jestem pewny ale chyba BGŻ kiedyś bawił się w pożyczki na studia. Możesz > popytać na uczelni w dziale socjalnym lub biurze karier, albo idź do finamo, on > i > współpracują z około setką banków więc znają ich oferty i spytaj. Ktoś na pewno > Ci pomoże. To też dobra motywacja do studiowania bo jeśli skończysz w terminie > i > z dobrą lokatą to część pożyczki jest umarzana. a co to jest to "finamo" - nie jest mi znajome to określenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
aftalfall Re: pożyczki dla studentów 03.12.08, 23:47 obecnie można także pożyczać na stronach związanych z pożyczkami przez internet- niestety nie wiem na jakich zasadach bazuje takie coś bowiem doszły mnie te informacje jako zasłyszane. Pod względem pożyczek nadal jednak bank jest najbliżej klienta oraz wyciąga swoje ręce najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś