24.06.09, 06:48
Mam kartę kredytową Citibanku. Zrezygnowałem z otrzymywania wyciągów w formie papierowej, wyciągi otrzymuję na swoje konto poczty elektronicznej. No i kolejny raz się zdarza, że tego wyciągu jednak nie dostaję. Na infolinii raz tłumaczą, że mieli awarie systemu (zdarza się), za innym razem nie bardzo potrafili mi wyjaśnić przyczynę braku wyciągu.
Mam pytanie - czy ktoś też tak ma ? Mam niecne podejrzenia, iż jest to działanie celowe (nie dostanie wyciągu, nie zapłaci w terminie i odsetki lecą).
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Citibank 24.06.09, 07:22
      jerzya1 napisał:

> Mam kartę kredytową Citibanku. Zrezygnowałem z otrzymywania wyciągów w formie p
      > apierowej, wyciągi otrzymuję na swoje konto poczty elektronicznej. No i kolejny
      > raz się zdarza, że tego wyciągu jednak nie dostaję. Na infolinii raz tłumaczą,
      > że mieli awarie systemu (zdarza się), za innym razem nie bardzo potrafili mi w
      > yjaśnić przyczynę braku wyciągu.
      > Mam pytanie - czy ktoś też tak ma ? Mam niecne podejrzenia, iż jest to działani
      > e celowe (nie dostanie wyciągu, nie zapłaci w terminie i odsetki lecą).

Nigdy nie otzrymalem wyziagu mailem, gdy przeszedlem na elektroniczne.
      Wg citionline u niech jest w porzadku, aprawdzalem kilkakrotnie wprowadzone maile - prawidlowe.
      Gdy przeszedlem spowrotem na papierowy - rowniez go nie otrzymalem, w zwiazku z czym przywrocilem online przed zakonczeniem nastepnego okresu.

Jesli chodzi o wysylke online mam domysl, ze automat nie wysyla, jesli klient wczesniej obejzal wyciag z poziomu konta.
      • jerzya1 Re: Citibank 24.06.09, 08:28
        No to by może coś wyjaśniało. Rzeczywiście najpierw obejrzałem sobie na Citionline.
        Dzięki za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka