czuk1 22.12.03, 08:20 Jakoś ucichły głosy krytyczne po przejęciu Inteligo przez PKO BP SA. Czyżby tak się poprawiła jakość obsługi.????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.macierzynski Re: Inteligo.... 22.12.03, 10:05 Witam! Pod tym względem Inteligo raczej zawsze przodowało i nie było większych problemów z jakością obsługi. W ostatnim czasie przybyło też kilka nowych produktów (debet, ubezpieczenia, fundusze), a także usprawnień polepszających funkcjonalność serwisu. Ogółem oferta wygląda coraz lepiej. Tyle moim zdaniem :-) Pozdrawiam serdecznie! MM Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Inteligo.... 22.12.03, 17:49 michal.macierzynski napisał: > Witam! > Pod tym względem Inteligo raczej zawsze przodowało i nie było większych > problemów z jakością obsługi. > W ostatnim czasie przybyło też kilka nowych produktów (debet, ubezpieczenia, > fundusze), a także usprawnień polepszających funkcjonalność serwisu. > Ogółem oferta wygląda coraz lepiej. > Tyle moim zdaniem :-) > > Pozdrawiam serdecznie! > MM Zostałem podbudowany przez Gospodarza i Eksperta. Michale rządż nam tym i innymi forumami bankowymi. Dla mnie jesteś miłym autorytetem. Życzę CI wszystkiego co najlepsze w nadchodzących ciekawych latach. A Święta - dobrego wypoczynku. Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Inteligo.... 22.12.03, 17:52 czuk1 napisał: > michal.macierzynski napisał: > > > Witam! > > Pod tym względem Inteligo raczej zawsze przodowało i nie było większych > > problemów z jakością obsługi. > > W ostatnim czasie przybyło też kilka nowych produktów (debet, ubezpieczeni > a, > > fundusze), a także usprawnień polepszających funkcjonalność serwisu. > > Ogółem oferta wygląda coraz lepiej. > > Tyle moim zdaniem :-) > > > > Pozdrawiam serdecznie! > > MM > Zostałem podbudowany przez Gospodarza i Eksperta. Michale rządż nam tym i > innymi forumami bankowymi. Dla mnie jesteś miłym autorytetem. > Życzę CI wszystkiego co najlepsze w nadchodzących ciekawych latach. > A Święta - dobrego wypoczynku. > Pozdrawiam Mariusz PS. Podbudowanie to jest z powodu ... posiadania przezemnie konta w Inteligo. Nie mogę sie jakoś przyzwyczaić z tymi zdrapkami i potrzebą uciążliwych rozmów telefoniczych, ale to tylko z mojej winy - bo zawsze coś spieprzę i .. dostęp jest blokowany. Odpowiedz Link Zgłoś