Dodaj do ulubionych

wysoki rachunek za prąd

IP: *.uznam.net.pl 14.02.11, 16:54
Witam. dostałam ostatnio rachunek za prąd wyższy niż zazwyczaj o 100zł. Chciałam się zorientowac czy to wynik podwyżki zdaje się ze miała byc po 1 stycznia . czy cos jest nie tak. ktoś jeszcze ma tak wysoki rachunek?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.uznam.net.pl 14.02.11, 20:05
      Ja rowniez dostalam o rowna 100 wiekszy rachunek, zrobilam galy ze szok bo takiej podwyzki sie nie spodziewalam. Czy byly podwyzki pradu czy stawka vat to spowodowala ale przeciez to tylko 1 % wiec nie powinna byc az taka roznica. Najpierw zgonilam to na swieta ale za grudzien mam 100 a za styczen 150. Wiec nie rozumiem
      • Gość: gość Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.fn.pl 14.02.11, 22:42
        mam dokładnie to samo
        • Gość: Gosc Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 14:02
          Ja rowniez jak zobaczylem rachunek za grudzien/styczen to zdebialem,
          • Gość: ona Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:19
            ale zrobiliście z tym coś? wyjaśnialiście w enei? ja jeszcze nie byłam
            • Gość: gosc Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.uznam.net.pl 15.02.11, 16:40
              Ja jeszcze nie bylam, akorat jestem chora ale napewno sie wybiore bo to w pale sie nie miesci. Moja kolezanka ma ten sam problem, rowno stowka do przodu
              • Gość: gość Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.fn.pl 15.02.11, 23:26
                Może to nowy telewizor LCD ;) kupiony na gwiazdkę ;)
                • Gość: ania Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.fn.pl 18.02.11, 15:28
                  niezałamujcie mnie, ja jeszcze nie dostałam rachunku ale teraz boje się spojrzeć w skrzynkę
                  • Gość: ania Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.fn.pl 22.02.11, 13:02
                    dostałam rachunek za prąd wyższy od poprzedniego o 20%, niewiem cieszyć się czy smucić?
                    • Gość: gość Re: wysoki rachunek za prąd IP: *.fn.pl 22.02.11, 13:59
                      www.iswinoujscie.pl/artykuly/17073/

Jakoś mi się widzi ,że jednak wyżej ten kW wynosi niż jest w artykule
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka