Dodaj do ulubionych

Pytanie o Kurier Szczeciński

28.02.11, 18:59
Witam,
mam pewien problem ze zdobyciem informacji i proszę Forumowiczów o pomoc. Chciałabym wiedzieć gdzie znajdują się oddziały redakcji Kuriera Szczecińskiego, czy ktoś mógłby się ze mną podzielić wiedzą?
Obserwuj wątek
    • Gość: cgvbnhm,./ Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 19:03
      w centrum handlowym na glównej ulicy viza vi muzeum ryboustwa morskiego, obok rosmana
    • anna_studentka Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 28.02.11, 19:34
      OK, czyli oddziały Kuriera Szczecińskiego są w: Szczecinie, Świnoujściu.
      A w Koszalinie i Stargardzie też są?
      • Gość: erfgtrght5 Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 22:35
        nie wiem...Teraz Stargard juz ponoć nie jest szczeciński..wiec chyba nie
        • Gość: gość Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.fn.pl 01.03.11, 08:07
          dziecko a Ty w ogóle masz pojęcie co to jest wyszukiwarka i google?
          jeden spis i masz to na tacy, co za leń w dupie!

www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/section?category=REDAKCJA
          • kornik251 do cgvbnhm 01.03.11, 08:21
            gościu gratuluję "rozeznania" w temacie i dezinformacji w sprawie siedziby Kuriera i nazwy Stargardu! Gdy tak błyszczysz "wiedzą" to lepiej zamilcz!
          • anna_studentka Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 01.03.11, 14:10
            Kurier Szczeciński, nie Głos Szczeciński, również sugeruje google. Albo lepiej, kierowanie się zasadą 'nic nie wnoszę do rozmowy na forum, więc moje przemyślenia umieszczę w pamiętniczku, a nie w sieci'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka