Dodaj do ulubionych

JobCenter, posrednictwo

IP: *.uznam.net.pl 04.03.11, 15:09
Hej, czy dostał się już ktoś z państwa do pracy u naszych sąsiadów przez to biuro?
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: JobCenter, posrednictwo 05.03.11, 16:18
      job cetrer to panstwowy posrednik w UK
      • Gość: pracownik Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 16.04.11, 17:29
        wymagana jest znajomość języka niem.! nie ma znaczenia wiek mam 45 lat i znalazłem pracę kucharza przez job center !a niemcy mają ogromne wymagania !!
        • Gość: pracownik Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 16.04.11, 17:34
          u mnie trwało to troche ,byłam na kilku rozmowach w Niemczech , na każdej towarzyszył mi ktoś z job center , co uważam za ok! W ubiegłym tygodniu dostałam prace kelnerki, zapłaciłam 200 stówki i dostałam na to kwitek , więc o co chodzi ! ja mam pracę , oni kasę . wszyscy są zadowoleni !! polecam job center !
        • Gość: jo Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 10:11
          Maja wymagania a placa 5 euro/h
          ich rodak wali ich w te wymagani.
          wymagania=kasa.
    • bellatrix.lestrange Re: JobCenter, posrednictwo 06.03.11, 21:19
      Pytanie dotyczy usedom job center, nowej firmy zajmujacej sie posrednictwem pracy.
      • Gość: gosc Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 07.03.11, 12:04
        Tak, dokładnie jak powyżej.O to posrednictwo mi chodzi.
    • Gość: Gość Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 20.03.11, 16:09
      Też mnie interesuje ten temat,złożyłem tam dokumenty.Czy ktoś już pracuje z tej firmy?
    • Gość: elli Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 19:18
      Ja tez wysłałam do nich cv i zaprosili mnie na rozmowę:) Pojadę i zobaczę może się uda!
      • Gość: Pracownik Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 10.04.11, 18:41
        Ten babsztyl z JobCenter podobno na stanowisko kelner przyjmuje juz tylko do 35 lat, w dupie jej sie poprzewracalo. Niemcy nie maja takich wymagan ,licza sie kfalifikacje a nie wyglad i wiek. Mila jest jak przyniesiesz cv a potem jak dostaniesz prace to wydzwania po 10 razy dziennie zeby jej 200 zl zaplacic, ciekawe jak ona sie z tego rozlicza jesli wogole sie rozlicza
        • Gość: gość Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.fn.pl 10.04.11, 23:56

Co Cię to obchodzi? To poproś o rachunek lub fakturę na te 200 zł
          • Gość: pracownik Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 11.04.11, 15:25
            A obchodzi skoro mam placic za cos co jest nielegalne, napewno dostala dostacje z UE ta tego typu uslugi i dodatkowo niemcy jej placa za to ze jest tlumaczem i pomaga im znalesc pracownikow z polski
            • Gość: s Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.fn.pl 12.04.11, 05:37
              przy pośrednictwie kasy nie pobiera się od pracownika. W najlepszym przypadku to wyzysk i zła praktyka, w najgorszym po prostu oszustwo.
            • Gość: gość Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.fn.pl 16.04.11, 21:32
              weź rachunek i zapłać, przecież było wiadomo, że zapłacisz ... chyba, że to Ty chcesz oszukać biuro.
        • Gość: Gość pracownik Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 16.04.11, 17:17
          Ja dostałam prace z job center , zaplaciłam 200 zł , sądzę że to naprawdę niewielka kwota w porównaniu do zarobków jakie za pośrednictwem tego biura można uzyskąć !!mila obsługa , zawieżli mnie na miejsce , pomogli przetlumaczyć co jest w umowie itp. zupełnie nie rozumiem tej osoby która napisała że się do niej 10 razy dziennie wydzwania i przypomina o zapłatę ! Jeśli dostałas pracę zapłać , oni zrobili swoje !!!
    • Gość: Gość Re: JobCenter, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 17.04.11, 13:43
      wyniosłam miłe wrażenie z job center, powiedziano mi otwarcie że szanse są małe bo nie znam nic a nic niemieckiego , ale odrazu zaproponowano mi kurs języka dla kelnerek i może wtedy coś się znajdzie , bo bez języka naprawdę ciężko!
      • Gość: gośc Re: Job Center, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 17.04.11, 18:51
        Ja ciągle czekam i mam nadzieje,ze znajdę za tym pośrednictwem pracę.Tym ,którzy się dostali serdecznie gratuluję ,bo mi jeszcze się nie udalo mimo iż z językiem nie mam problemu, ale duzo chętnych było na moje stanowisko:(
        • Gość: ja Re: Job Center, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 10.03.12, 20:39
          mój sąsiad zero niemieckiego angielski z dupy i pracuje bez tych pseudo posredników sam pytał językiem z dupy angielskim więc sam pytaj
          • Gość: gosc Re: Job Center, posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 15.03.12, 22:33
            Jesli pytał angielskim, to na pewno nie z dupy,nie popisuj sie
            .
            • Gość: gj pobieranie oplaty za posrednictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 20:32
              jest niezgodne z prawem, te firme nalezy natychmiast zglosic/.
              • Gość: na nie Re: pobieranie oplaty za posrednictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 11:45
                heheheheheheh, warunki obledne
                3euro za godzine albo 5 a wiadomo ze 3 wlasna dzialalnosc ....buhahahaha
                wystrczy pjechac do Alhbecku albo szukac w niemieckiej gazecie znac chociaż troche niemiecki.
                za 3 euro to ja mam tu prace w naszych hotelach
                • Gość: kasia Re: pobieranie oplaty za posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 12.05.12, 12:33
                  lepiej pracowac za 3 euro niz za 7 zł
                  • Gość: Gość Re: pobieranie oplaty za posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 31.01.13, 13:04
                    ja dostalam prace , nie narzekam , jak ktos nie zna jezyka i nie ma wykształcenia to i 3 eu. jest za dużo !
                    a tak jak ktos napisal , nikt za darmo nie bedzie szukal nikomu pracy ! 200 zl. to nie duzo !
                    zawsze mozna sie tam do job Center zglosic o pomoc w tlumaczeniu umowy lub jesli pracodawca nie jest ok itp. !
                    Pisza zle ci ktorzy sami nic nie umieja i mysla ze w Ahlbeku wszyscy czekaja z otwartymi rekoma , na nas Polaków ! c
                    • Gość: Ja Re: pobieranie oplaty za posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 31.01.13, 13:07
                      W Niemczech płaci Państwo takim posrednikom tj. urzad pracy ( bo maja z głowy bezrobotnego) ale w Polsce niestety to nie funkcjonuje ! dlatego pobieraja oplate posrednicy !
                      ale 200 stówki to malo i uważam Ok
                      • Gość: na nie do tych wyżej jak sie zna jezyk to sie nie placi w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 19:49
                        wam hienom nawet 200 zl ;-))) Tylko idze się do hotelu i zalatwia prace SAMEMU i to za 2* wiekszą pensjęUBEZPIECZENIE NIEMIECKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anie wasze gó...ane stawki, i trzeba otwierac wlasną dzialalnosc, frajerów szukajcie sobie w lesie, szkoda wam wlasnie placic 200 zl BO TO JAK NA TAKIE WARUNKI PRACY JAKIE PROPONUJECIE , TO JEST OGROMNA KWOTA ZA TYLE, TO MAM DOBRĄ TORBE Z PRZECENY;-)) a pracę ze znajomoscią jezyka zalatwilam sama NIE PLACĄC NIC!!!!!! poza tym, mozna zalatwic NIC NIE PLACĄC w niemieckim lub polskim urzędzie pracy;-))) i jeszcze jedno, Niemcy wlasnie proszą się O polskim pracowników, tylko wykfalifikjowani są w Norwegii, Danii, Szwecji za 4* taką samą placę, w Albecku nawet na sezon nie ma chetnych ,wiem bo rozmawiam nie raz z Niemcami,
                        za te grosze na sezon mozna znależc duzo lepszą prace niz u sąsiadów a zwlaszcza posredników
              • Gość: kama Re: pobieranie oplaty za posrednictwo IP: *.uznam.net.pl 13.05.12, 11:11
                Na calym swiecie istnieje takie firmy i to jest zgodne z prawem. Nikt za darmo nie bedzie za ciebie szukal pracy. Zaplacilam w tamtym roku 200 zl i jestem bardzo zadowolona bo mam super prace
                • Gość: efgvtrgrth te z usedom pisza tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 16:41
                  po pierwsze branie prowizji jako posrednik pracy jest NIELEGALNE!!!!!!!!!!!!!!!!! po drugie nikt stamtd nie jest zadowolony,poniewaz wieksza stawke dostaniesz jak pójdziesz sam do Alhbecku i masz umowę niemiecką i ubezpieczenie, kazdy od nich ucieka bo dają smieszne stawki i jeszcze proponuja wlasna dzialalnosc buhahahahahahaahah....radzę omijać szerokimłukiem i samemu znależćprace chociażby przez internet
    • Gość: gość job center, firma Max IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.02.14, 08:39
      Nie polecam!!! Poczytajcie wpisy www.facebook.com/pages/%C5%9Awinoujscy-Pracodawcy-NIE-Polecam/453888551397818?fref=ts
      • Gość: cd Re: job center, firma Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.14, 13:38
        hehehehhee, Zgadzam sie ta baba zaproponowala mi 3 euro i z wlasną dzialnoscią
        na ...5 rano w Alhbecku buhahahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahaha
        • Gość: bezrobotny Re: job center, firma Max IP: *.uznam.net.pl 07.05.14, 20:49
          Jednym słowem,LIPA a ja tam miałem dzwonić ,bo Biuro zamknięte na trzy spusty ,cholera
          • Gość: gość Re: job center, firma Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.15, 23:46
            Biuro zamknięte bo ma określone dni i godziny a do pracy potrzebują bo na iśw oujscie ogłoszenia widziałam. Osobiście tutaj pracuje i co mogę powiedzieć to jedynie tyle ze jest ciężko ale w Polsce nigdzie bym tyle nie zarobiła a ludzie psiocza i będą psioczyc. Bo jak to się mówi w miarę jedzenia apetyt rośnie. A Polacy słyną niestety też i z lenistwa,pracy się boją albo nie dają rady a jeszcze inni nawet nie chcą spróbować,najlepiej przyjść i się przekonać i nikogo nie słuchać i samemu ocenić.
            • Gość: Wam Re: job center, firma Max IP: *.uznam.net.pl 25.04.15, 10:48
              Zamiast kogokolwiek krytykować zacznijcie od samych siebie. Zadajcie sobie pytanie , co ja umiem ? Jakie normy europejskie spełniam? Pośrednictwo nie zrobi za was wszystkiego.
              Skoro nie znacie języka , to jak ma wyglądać wasza rozmowa z klientami , których będziecie obsługiwać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka