Gość: gosc IP: *.uznam.net.pl 10.04.11, 12:26 Prosze internautow o ranking mechanikow samochodowych w naszym miescie.Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Mechanik samochodowy. IP: *.uznam.net.pl 10.04.11, 16:10 ksiazke piszesz? ilu klientow tyle opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mechanik samochodowy. IP: *.fn.pl 10.04.11, 23:57 w tym mieście brak takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mechanik samochodowy. IP: *.uznam.net.pl 11.04.11, 01:27 I wlasnie chodzi mi o Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Mechanik samochodowy. IP: *.fn.pl 11.04.11, 08:44 Jurek na Karsiborskiej, ale czekasz w kolejce baaardzo długo .... więc ostatnio naprawiam auta w szczecinie. A jakiej marki samochód chcesz naprawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
admin157 Re: Mechanik samochodowy. 21.07.11, 10:03 Gość portalu: ja napisał(a): > ksiazke piszesz? ilu klientow tyle opinii moze i pisze , to samo jest z pacanami ilu Pacanow tyle komentarzy nie do zeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Mechanik samochodowy. IP: *.fn.pl 11.04.11, 09:10 dla tanszych samochodow, gdzie naprawy sa proste i nie oplaca sie inwestowac - polecam maly warsztacik na kard. wyszynskiego. z terminami nie jest najgorzej, ceny - mile zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
admin157 Re: Mechanik samochodowy. 17.07.11, 19:45 [b]"Nazywa sam siebie!! Najlepszym mechanikiem w Swinoujsciu, i inni a szczegolnie mechanicy mercedesa moga mu czyscic buty!!" W Listopadzie 2010 roku zamowilem u niego silnik wraz ze skrzynia biegow do mercedesa a klasy po dlugim czekaniu i dzwonieniu(mieszkam w Dani) zameldowal mi ze ma juz silnik ze skrzynia biegow(poczatek lutego) i ze jest w super stanie "Igla" umowilismy sie pod koniec lutego, przyjechalem i odrazu w poniedzialek odstawilem mu samochod mial byc gotowy w srode w poludnie, niestety nie byl, w czwartek w polodnie!nie byl gotowy, postanowilem poczekac ! czekalem do godziny 22-giej !zameldowal ze gotowy- wyjechalem za brame i nie moglem ani 3 biegu wrzucic ani 4-5-go- pozatym ze skzryni dochodzil niesamowity zgrzyt i dziwne glosy, zawrocilem i okazalo sie ze skrzynia biegow jest zupelnie scharatana-a w piatek musialem wyjechac bo mialem zabookowany prom i musialem byc w pracy-Poinformowal mnie ze nie moze niczego wyczarowac chyba zebym zostal 4-r5- dni postanowilem zamontowac stara skrzynie i wrocic w pozniejszym terminie na zmiane (mial odeslac zepsuta skrzynie biegow i dostaxc nowa)w piatek w dalszym ciagu nie byl gotowy ,dopiero o godzinie 14,30 i na prom nie moglem zdazyc , musialem zaplacic nastepny. Ledwo wyjechalem za ahlbeck a cos mi nie pasowalo, nie ma ogrzewania i cos sie gotuje, po otwarciu maski , okazalo sie ze wyciekl plyn z chlodnicy i ciekl olej, dolalem wody mineralnej i wrocilem do Najlepszego mechanika w Swinoujsciu, okazalo sie ze nie podokrezane sa sruby i zawory-Podokrecal i jakos dojechalem do dani, mimo ze gaz do oporu nie przekraczalem szybkosci 120km n godz. W dani u mechanika okazalo sie ze wtryski wyschly (bo lezaly na stole przez caly czas naprawy(byly 10ms. stare, wymieniono uszczelki, i samochod zaczal jezdzic normalnie. >Od marca do sierpnia dzwonilem pisalem zeby sie dowiedziec co z ta skrzynia biegow! zawsze mial jakas wymowke"szukam"itd. w koncu napisalem ze bede 11 sierpnia i ma miec ta skrzynie biegow, nie odpowiedzial wiec pojechalem do niego (niebylo go w warsztacie ) wiec zostawilem wiadomosc, zadzwonil po kilku godzinach ze ma skrzynie ale bede mu musial doplacic 1500zl wkurzylem sie bo za co? to nie jest moja wina ze towar/czesc byla niesprawna a zwrocil ja i dostal pieniadze spowrotem za ta skrzynie niesprawna!juz ale nie bo on JEST TYLKO MECHANIKIEM I Nie odpowiada za to, i powinienem sie cieszyc ze zamontowal mi ta stara bez rachunku>(zaplacilem 9800zl) pryncypialnie odmowilem, i na tym sie skonczylo. Rozmawialem z innymi mechanikami w swinoujsciu i kazdy mowil mi to samo, zrobilibysmy to panu o wiele taniej i oczywiscie z gwarancja,gdyby cos nie tak to wymieniamy bez kosztow(ale u Najlepszego mechanika w swinoujsciu Sergieja Paszynskiego z ul. Yachtowej 2 taka opcja jest niemozliwa!! Wiem ze nie jestem pierwszym klientem z dani ktoremu zrobil taki numer!!Mam wielu znajomych w swinoujsciu i opowiedzialem im o tym , kazdy z nich pokiwal glowa i powiedzial ze rozreklamuja to innym, to samo w dani.Wstyd ze takie Cwaniactwo, obojetnosc i fuszera egzystuje jeszcze w kraju Poprzedni samochod ktory mi naprawial tez byl sknocony, powylamywane uchwyty w lampie reflektora i wwiercone inne sruby (tak na chama zeby sie trzymalo) BRAWO DLA NAJLEPSZEGO I NAJDROZSZEGO Fuszera w Swinoujsciu moze jednak nie mechanicy mercedesa ale mechanicy traktorow z ukrainy beda mu czyscili buty NIE POLECAM GO ABSOLUTNIE, szkoda pieniedzy i Zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mechanik samochodowy. IP: *.uznam.net.pl 21.07.11, 16:04 O tym Sergieju to tez slyszalem od znajomych,wsrod wlasciceli samochodow ma wielki NEGATYW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Mechanik samochodowy. IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 16:42 Jesli podobno nad nim stoisz i patrzysz co robi wtedy jest ok.Ja polecam Jurka z Karsiborskiej,nie ma lepszego,tylko mógłby miec komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: Mechanik samochodowy. IP: *.uznam.net.pl 21.07.11, 19:33 Miałem problem z klimatyzacją w swym aucie. W różnych miejscach kraju (często jeżdżę), wymieniono elementy tego systemu – osuszacz, skraplacz, zawór rozprężny. Oczywiście, za każdym razem wymiana płynu chłodniczego+kontrast. Kasa wtopiona – klima nie pracuje. Podczas wiosennej wymiany opon i oleju, w oponiarskiej firmie przy ul.Nowokarsiborskiej, opowiedziałem mechanikowi o problemie z klimą. Powiedział, abym zostawił auto i tego dnia będzie gotowe. Koszt niewielki. Było to rok temu. Do dzisiejszego dnia klima pracuje. Nie mam nic wspólnego z właścicielem, ale mam wielki szacunek dla mechanika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Mechanik samochodowy. IP: *.147.67.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.07.13, 22:38 witam NAJGORSZY MECHANIK W ŚWINOUJŚCIU ZNAJDUJE SIE NA UL.WYSZYŃSKIEGO TEN MAŁY PSEUDO WARSZTAT Z TYM FARBOWANYM LISEM. GOSCIU SKASOWAŁ 750ZŁ ZA NAPRAWE A PO DWÓCH TYGODNIACH PROBLEM WRÓCIŁ ODDAŁEM SAMOCHÓD SPOWROTEM NA TYDZIEN I NAWET W NIEGO NIE ZAJRZAŁ WIEC BYŁEM ZMUSZONY ODDAC AUTO DO INNEGO MECHANIKA. OPRÓCZ TEGO FACET NIE WYSTAWIA RACHUNKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
joasienka85 Re: Mechanik samochodowy. 27.07.13, 09:39 ja już przeszłam przez tylu mechaników w Świnoujściu, NIE polecam tego na jachtowej i nie polecam na rycerskiej (drugie wejście) moje auto stało tam tydzień i nikt do niego nawet nie zaglądnął, dopiero po moim telefonie łaskawie pan M. raczył zobaczyć a i tak nie zrobił wszystkiego co chciałam bo stwierdził, że część jest za droga i mam ją sama zamówić. Ale powiedział to dopiero przy odbiorze auta. Jakby od razu zajrzał to bym zdążyła zamówić. do drobnych napraw polecam panów z Marexa ul. Lutycka na końcu, a to większych i dłuższych to polecam na końcu ulicy Łużyckiej. tak umawiam się konkretnie na dany dzień, auto oddaje i panowie od razu się nim zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Bogdana Re: Mechanik samochodowy. IP: *.uznam.net.pl 27.07.13, 22:59 Joasiu, potwierdzam wszystkie punkty, które wymieniasz. Dodam jeszcze nasze wspaniałe, lokalne Centrum Motoryzacyjne przy ulicy Karsiborskiej. Nigdy więcej, remontu auta w Świnoujściu. Ponoć istnieje powiedzenie, że starego auta nie remontuje się w serwisach firmowych – ze względu na cenę. To slogan, którego nie powinno się powielać. Absolutnie nie jest drożej (+ dojazd do Szczecina). Tam dostaję fakturę, która jest gwarancją. Dość z usługami partaczy, kowali, złodziei, oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś